Meteen naar de inhoud

Spoedverhuizing is zo geregeld

spoedverhuizing 1

We weten allemaal wel hoe stressvol een verhuizing kan zijn. Je moet ruim op tijd beginnen met het plannen van de verhuizing, je moet ruim op tijd beginnen met het inpakken én je moet hierbij ook nog eens alles in goede banden leiden. Zelfs op de verhuisdag zelf. En om maar niet te beginnen over de administratieve zaken die bij een verhuizing komen kijken. Oh, en vergeet je het uitpakken van de spullen in je nieuwe onderkomen ook niet? Ja, een verhuizing is chaos! Stel je eens voor hoe een spoedverhuizing zal zijn..

Is een spoedverhuizing echt zo moeilijk?

Een verhuizing an sich is al stressvol genoeg. Je wilt denk ik niet denken aan hoe chaotisch een spoedverhuizing kan zijn. Wij hebben hier de nodige ervaring mee en we kunnen je vertellen dat het allemaal erg ingewikkeld is. Echter moeten we hier wel bij vermelden dat als je hier ervaring mee hebt en je precies weet wat je moet doen dat het allemaal wel goed loopt hoor.

Hulp inschakelen

Wanneer je met spoed je oude woning moet verlaten zijn er genoeg verhuisbedrijven die deze klus graag uit handen nemen. Zij weten als geen ander hoe moeilijk een spoedverhuizing kan zijn en juist hoe moeilijk een spoedverhuizing voor de betrokken kan zijn. Voor professionele verhuizers is dit gelukkig geen enkel probleem en kunnen zij je zonder problemen met spoed verhuizen.

Heb jij vanwege omstandigheden een spoedverhuizing op de planning staan? Dan hoef jij je geen zorgen meer te maken, want bij Moving helpen we je hier graag bij.

spoedverhuizing 3

Met spoed verhuizen komt vaker voor dan je denkt

Er zijn heel veel verschillende redenen waarvoor een spoedverhuizing ingepland moet worden. Helaas zijn dit vaak niet hele leuke omstandigheden. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld het onverwacht stopzetten van een huurcontract door de woningbouw of makelaar, een scheiding of een overlijden. Dit soort nare omstandigheden maken een spoedverhuizing nog moeilijk dan het in de eerste instantie al is.

Zorgeloos verhuizen

Een spoedverhuizing is vervelend, omdat het dus zo onverwacht komt. Moeilijke situaties met diverse mogelijke redenen waarbij er met spoed verhuist moet worden kunnen dus extra zwaar zijn voor de betrokkenen. Hierbij is het niet alleen belangrijk dat er snel gehandeld wordt, maar dat iemand zich ook veilig kan voelen.

Een professioneel verhuisbedrijf kan snel actie ondernemen en je hierbij helpen. Met hun speciale verhuisservice kun je tijdens een spoedverhuizing nog steeds genieten van de voordelen dat een professionele verhuizing met zich meebrengt.

Communiceer je wensen

Je moet snel verhuizen en een verhuisbedrijf heeft dat snel geregeld. Echter is duidelijke communicatie en heldere communicatie hierbij erg belangrijk. Iedereen moet tijdens een spoedverhuizing snel schakelen en zo dus ook jij. Zorg er daarom voor dat alles goed besproken wordt zodat het verhuisbedrijf je spullen snel en netjes bij jou op je nieuwe adres kunnen afleveren.

Goedkoop verhuizen met professionele verhuizers

Professionele verhuizers zijn niet alleen vriendelijke mannen, maar eigenlijk ook snelle jongens. Daarom kunnen zij je belangrijkste spullen snel en al morgen verhuizen. Door hun ruime ervaring met spoedverhuizingen kan jouw spoedverhuizing op korte termijn gerealiseerd worden. Zo ben je voor je het weet vanuit je oude huis naar je nieuwe huis verhuist.

Vriendelijke jongens staan wel altijd voor je klaar

De harde werkers van een verhuisbedrijf zullen je met grote klasse verhuizen. Professionele verhuisbedrijven zul je dan ook nooit horen zeggen ‘schaf voldoende dozen aan’ en doe heel veel zelf. Nee. Een ervaren verhuisbedrijf zal je bij van alles kunnen helpen. Het is uiteindelijk natuurlijk je eigen keuze wat je allemaal uit wilt besteden en wat je zelf zou willen uitvoeren, maar je kan het dus zo makkelijk maken als je zelf wilt.

Lees ook:  Verhuis schoonmaak; zo doe je dat

Weet gewoon dat wanneer je onverwacht hulp nodig hebt bij een grote of zelfs kleine verhuizing er een professioneel verhuisbedrijf klaarstaat om je te helpen met het met spoed én goedkoop verhuizen van je spullen.

spoedverhuizing 5

Spoedverhuizing senioren

Een spoedverhuizing komt helaas vaak voor bij senioren. Dit komt vanwege het feit dat zij helaas wat vaker te maken krijgen met bijvoorbeeld het overlijden van een partner waardoor de achtergebleven partner naar een kleinere woning moet verhuizen. Ook kan het bij senioren zo zijn dat zij door hun gezondheid niet meer zelfstandig kunnen wonen en hierdoor zo snel mogelijk naar een verzorgingstehuis of seniorenwoning moeten verhuizen.

Senioren moeten snel verhuist worden

Senioren zijn erg gevoelig. Zij zijn niet alleen fysiek niet meer in staat om dingen zelf te regelen, maar ook mentaal kunnen zij niet meer veel stress aan. Hierdoor is het belangrijk dat wanneer er besloten is dat zij moeten verhuizen dit ook zo snel mogelijk gebeurt. Een verhuizing met senioren vraagt daarom om wat meer aandacht dan normaal.

Hulp van de omgeving

Tijdens spoedverhuizingen voor senioren werken verhuisbedrijven vaak nauw samen met de naasten van de betrokkene. Vaak wordt er door familieleden bepaald wat er gedaan moet worden. Hierbij kun je denken aan spullen die mee verhuist moeten worden en/of spullen die weggegooid moeten worden. Omdat dit allemaal erg zwaar kan wegen is het belangrijk dat ervaren verhuizers de ouderen extra goed begeleiden. Voor dit soort verhuizingen worden dan ook altijd de meest ervaren mannen ingezet. Zo kunnen de ouderen met zo min mogelijk stress verhuizen. En dus zo ook tijdens een spoedverhuizing.

Een zakelijke spoedverhuizing

Het klinkt in de eerste instantie misschien gek, maar een spoedverhuizing komt ook vaak voor in het bedrijfsleven. Hierbij kun je denken aan een faillissement waarbij het pand snel leeggehaald moet worden. Ook kan het gaan om een verhuizing, maar voor een bedrijf is het natuurlijk belangrijk dat dit zo snel mogelijk geregeld wordt, want het personeel moet natuurlijk wel gewoon door kunnen blijven werken.

Een bedrijfsverhuizing is een stuk ingewikkelder

Een bedrijfsverhuizing is sowieso een stuk ingewikkelder dan een particuliere verhuizer. En zo dus ook wanneer het een spoedverhuizing betreft. Het gehele verhuisproces hierbij is nogal ingewikkeld. Daarom is het extra belangrijk dat een spoedverhuizing van zakelijke klanten goed gepland wordt. Een goede planning is hierbij eigenlijk wel cruciaal.

Kan een verhuisbedrijf met spoed een bedrijf verhuizen?

Een professioneel verhuisbedrijf heeft meestal ruime ervaring met het verhuizen van bedrijven. Hierdoor weten zij precies wat zij moeten doen en zo weten zij dit dus ook tijdens een spoedverhuizing. De meeste verhuisbedrijven hebben dan ook een manager in dienst die zakelijke verhuizingen regelt. De persoonlijke contactmanager is tijdens de spoedverhuizing dan ook de persoon die alles in goede banen zal leiden én die de contactpersoon van de klant is.

Wat doet een persoonlijke accountmanager precies?

De manager is niet alleen goed voor het verhuisbedrijf, maar is ook fijn voor de klant. Het verhuisbedrijf kan op deze manier via de juiste planning werken en hierbij zal hij/zij de klant op de hoogte houden van iedere stap. De manager zal vóór, tijdens en na de verhuizing de klant begeleiden. Extra aandacht tijdens zo een hectische verhuizing is natuurlijk altijd wel fijn.

Lees ook:  Groupage transport bij internationale verhuizingen
spoedverhuizing 7

Verhuisdiensten

Vaak denkt men dat je tijdens een spoedverhuizing bepaalde verhuisdiensten niet kunt afnemen. Niets is minder waar. Professionele verhuisbedrijven zijn flexibel en werken op een speciale manier. Dit betekent dat zij op een bepaalde manier werken en hierbij hun agenda’s op een speciale manier indelen waardoor zij op het laatste moment kleine aanpassingen in hun agenda kunnen maken waardoor zij tussendoor vaak gewoon een spoedverhuizing kunnen plannen. Heb je op het laatste moment een verhuislift nodig? Heb je tijdens de verhuizing een klusjesman nodig? Wil je tijdens de verhuizing extra verhuizers inhuren? Alles is mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is het verhuisbedrijf hiernaar vragen.

Heb jij een spoedverhuizing op de planning staan?

Wanneer je een spoedverhuizing op de planning hebt staan en je ook enorm veel stress hebt over de nieuwe woning kan dit je enorm veel hoofdpijn bezorgen. Met spoed verhuizen is voor veel mensen niet leuk en daarom hebben wij enkele tips voor je samengesteld die je tijdens deze chaotische periode misschien een beetje kunnen helpen.

  • Hou je hoofd zoveel mogelijk koel. Ga niet stressen, want anders ga je heel veel zaken over het hoofd zien wat een averechts effect kan hebben.
  • Schaf voldoende verhuisdozen aan en je kunt er beter een aantal teveel bestellen dan dat je straks op de verhuisdag met te weinig dozen zit.
  • Omdat je heel kort de tijd hebt kun je niet op je gemak alle spullen sorteren en inpakken. Daarom is het juist zo belangrijk om lekker vlot door te gaan met inpakken. Maak je geen zorgen, in de nieuwe woning kun je straks alles sorteren. Let er wel op om de spullen netjes in te pakken.
  • Wil je toch echt een aantal dingen wegdoen? Zet deze dan in een hoek in de woonkamer en maak zo snel mogelijk een afspraak bij de lokale kringloopwinkel. Zij halen snel én gratis inboedel op.
  • Vergeet niet op iedere doos te schrijven wat erin zit en in welke ruimte de doos geplaatst moet worden. Dit is makkelijk voor het uitpakken. Zo weet je ook precies welke dozen belangrijk zijn om uit te pakken en welke dozen je nog even kunt laten staan om later uit te pakken.

Hoeveel verhuisdozen heb je nodig?

Wij zeggen natuurlijk heel makkelijk dat je beter teveel verhuisdozen kunt hebben dan dat je op de verhuisdag zelf met te weinig dozen zit, maar we weten natuurlijk dat zulke professionele dozen nogal duur kunnen zijn. En wij begrijpen het daarom ook volkomen dat je toch liever wel een schatting wilt hebben van hoeveel dozen je ongeveer nodig hebt. Wanneer je dit zelf moet uitrekenen kan dit ingewikkeld zijn en daarom hebben we bij Moving hier een oplossing voor bedacht. Zo krijg jij heel snel te weten hoeveel dozen je ongeveer voor je verhuizing nodig hebt.

De verhuisdozen-calculator van Moving

Bij Moving kun je nu gratis gebruik maken van onze verhuisdozen-calculator. Je zult nu misschien wel denken, maar hoe wordt dat dan berekend? Nou, dit is eigenlijk heel eenvoudig. Het lijkt misschien niet zo, maar dat is het zeker wel. Het is namelijk zo dat je snel een aantal vragen moet beantwoorden met betrekking tot je inboedel zodat de calculator een zo goed mogelijke inschatting kan maken van de grootte van jouw inboedel. Zo weet jij eenvoudig en snel hoeveel dozen je ongeveer nodig hebt voor jouw verhuizing. Zo heb je op de verhuisdag genoeg dozen om je spullen naar je nieuwe woning te verhuizen.

Lees ook:  Verhuizen kantoor? Zo pak je dit aan

Heb je veel zware spullen?

Om ongelukken te voorkomen is het belangrijk om zware objecten en kwetsbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen. Hierbij is het dus niet alleen belangrijk om dozen van goede kwaliteit te gebruiken, maar is het vooral extra belangrijk om de dozen niet te zwaar te maken. Professionele verhuizers hebben altijd de beste dozen en deze kun jij online ook aanschaffen, maar deze zijn natuurlijk wel iets duurder. Dit komt vanwege het feit dat deze dozen van zeer goede kwaliteit en makkelijk te gebruiken zijn. Ze hebben namelijk een dubbele bodem die extra stevigheid bied en je hebt ook geen tape nodig, want de dozen hebben een autolock systeem.

Heb je een wat lager budget? Dan kun je ook gewoon opletten dat je de dozen niet te zwaar maakt. Je kunt beter een aantal extra dozen met spullen hebben dan dat je één doos te zwaar maakt. Wanneer het te zwaar wordt en de doos inscheurt zullen niet alleen je spullen beschadigen, maar kan degene die de spullen sjouwt verwondingen oplopen en hier wilt natuurlijk niemand verantwoordelijk voor zijn.

spoedverhuizing 9

Hoeveel kost een spoedverhuizing?

Het is erg moeilijk om zonder enige informatie de gemiddelde kosten voor een spoedverhuizing uit te rekenen. Daarom kun je hier online ook vrij weinig over vinden. Iedere verhuizing is namelijk anders en zo ook een spoedverhuizing. Hoeveel spullen heb je? Hoe snel moet je verhuizen? Welke verhuisdiensten neem je af en wat zijn je persoonlijke wensen? Zoals je kunt zien zijn er verschillende factoren die invloed kunnen hebben op de prijs.

Vraag offertes aan bij verschillende verhuisbedrijven

Wil je precies weten wat jouw verhuizing zal kosten? Dan kun je hiervoor het beste een vrijblijvende offerte aanvragen bij een verhuisbedrijf. Wat het allerbeste is om te doen is om meerdere offertes bij verschillende verhuisbedrijven aan te vragen. Zo kun je precies zien wat voor verhuisdiensten de bedrijven aan bieden en wat zij hiervoor vragen. Zo kun jij vervolgens op je gemak voor het verhuisbedrijf kiezen dat het beste bij jouw wensen én budget past.

Wij begrijpen dat je waarschijnlijk helemaal geen tijd hebt om telefonisch contact op te nemen met meerdere verhuisbedrijven en daarom hebben wij bij Moving hier een oplossing voor gevonden.

Vraag gratis 6 offertes aan bij Moving

Bij Moving kun je nu eenvoudig met één aanvraagformulier verhuisoffertes aanvragen bij 6 verschillende verhuisbedrijven! Op deze manier hebben wij geprobeerd om het allemaal een stuk makkelijker voor je te maken. Deze diensten zijn ook nog eens helemaal gratis.

Nadat jij je aanvraag hebt ingediend zullen wij deze naar de 6 beste verhuisbedrijven uit jouw regio sturen. Deze zullen na het ontvangen van jouw aanvraag binnen 24 uur contact met je opnemen. Dit kan via de mail, maar ook telefonisch zijn. Wanneer je alle gratis offertes binnen hebt kun je op je gemak een keuze maken. Je zit hierbij ook nergens aan vast. Besluit je uiteindelijk om om je verhuizing toch zelf uit te voeren? Dan is dit ook geen enkel probleem.

nv-author-image

Alex Vermeer

Ga je verhuizen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Vraag dan gratis verhuisadvies aan en ik help je graag verder met het regelen van je verhuizing.

Ontvang gratis 6 verhuisoffertes in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Deze website is veilig

Vertrouwd sinds 2001