Spoedverhuizing is zo geregeld

Wil je goedkoop verhuizen? Veel Nederlanders die binnenkort een verhuizing op de planning hebben staan zijn hierbij op zoek naar een goedkope verhuizing. Dit begrijpen wij volkomen. Met de moeilijke tijden die we achter de rug hebben in combinatie met een onzekere financiële toekomst is dit natuurlijk meer dan logisch. Het is nu eenmaal zo dat je gaat verhuizen en hierbij wil je naast dat het goedkoop is natuurlijk ook gewoon gebruik kunnen maken van een goede verhuisservice van een professioneel verhuisbedrijf. Treur niet, want goedkoop verhuizen is zeker nog mogelijk.

Zelf goedkoop verhuizen

Zelf verhuizen kan heel goedkoop zijn. Hierbij kun je hulp inschakelen van familie en vrienden. Ook kun je voor een dag een verhuiswagen huren en kun je de verhuisdozen van je omgeving leven.

Goedkoop verhuizen door heel Nederland

Veel mensen denken bij verhuizen vaak direct aan particuliere verhuizingen. Dit is heel goed want dit is een van de meest voorkomende verhuizingen in Nederland, maar wist je dat er ook nog andere soorten zijn? Zo heb je dus particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen, senioren- en internationale verhuizingen.

Iedere verhuizing vraagt om een andere planning én aanpak. Ieder verhuisbedrijf heeft zo zijn specialisaties en zo kun je dus bij elk soort verhuizing de juiste hulp krijgen en met Moving kan dat tegen hele scherpe prijzen! Goedkoop verhuizen is bij ons altijd mogelijk.

Particuliere verhuizingen

Wanneer je als consument zijnde binnen Nederland vanuit een woning naar een ander woonhuis gaat verhuizen is dit een particuliere verhuizing. Dit kan vaak ook binnen één dag afgerond worden, maar hiervoor is uiteraard wel een strakke planning nodig.

Zakelijke verhuizingen

Een zakelijke verhuizing wordt ook wel een bedrijfsverhuizing genoemd. Dit is vaak ook een stuk zwaarder én ingewikkelder dan andere verhuizingen. Verhuizers krijgen in dit geval namelijk vaak te maken met zware en grote objecten zoals kantoormeubelen. Om dit op de correcte wijze uit te voeren heb je uiteraard goed opgeleid personeel nodig. Verder is het voor bedrijven vaak ook belangrijk dat hun personeel tijdens de verhuizing door kan werken en het verhuisbedrijf moet daarom speciale maatregelen nemen en hierbij een zeer strakke planning aanhouden.

Seniorenverhuizingen

In Nederland komen seniorenverhuizingen ook vaak voor. Dit komt natuurlijk vanwege het feit dat we te maken hebben met een enorme vergrijzing. Een seniorenverhuizing moet vaak op het laatste moment gepland kunnen worden en zo een verhuizing heeft ook een andere plan van aanpak nodig. Een oudere die verhuist heeft natuurlijk de nodige begeleiding nodig en verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in dit soort verhuizen weten precies hoe dit geregeld moet worden.

Internationale verhuizingen

Een internationale verhuizing vraagt om de juiste kennis en ervaring. Ervaren verhuizers weten niet alleen precies hoe ze jouw inboedel van A naar B moeten verhuizen, maar het personeel op kantoor weet ook precies wat het moet regelen met betrekking tot douaneformaliteiten en vergunningen. Hierdoor krijg jij op ieder gebied de juiste begeleiding!

Goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland

Net zoals dat er verschillende soorten verhuizingen zijn, zijn der dus ook verschillende soorten verhuisbedrijven. Het is je tijdens je research waarschijnlijk al opgevallen dat er ook enorme prijsverschillen zijn tussen deze bedrijven. Dit is natuurlijk niet zonder reden en de reden hiervoor leggen wij dan ook graag aan je uit.

Erkende verhuizers

Goedkoop verhuizen betekent dat je keuzes moet maken. Ook met betrekking tot het verhuisbedrijf. Overal goedkoop verhuizen is namelijk niet mogelijk. In Nederland hebben we in de verhuiswereld de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers. Ieder willekeurig verhuisbedrijf in Nederland kan ervoor kiezen om zich bij deze organisatie aan te sluiten. Dit is helemaal vrijwillig. Bedrijven die ervoor kiezen om zich aan te sluiten doen dit vanwege de vele garanties die zij hierdoor aan hun klanten kunnen bieden.

Voordelen van Erkende Verhuizers

Verhuisbedrijven die zich bij deze organisatie aansluiten kunnen hun klanten bij boeking een garantiecertificaat afgeven. Dit betekent dat je er als klant zeker van kunt zijn dat je verhuizing te allen tijde door zal gaan. Ook in het geval van bijvoorbeeld een faillissement. Verder hebben al deze bedrijven dezelfde voorwaarden en is je inboedel tijdens de verhuizing erg goed verzekerd. Tot wel €100.000! Zo krijg je voor eventuele schade aan je breekbare spullen de dagwaarde uitgekeerd.

Hoge kosten

Erkende Verhuizers kunnen je veel garanties bieden, maar dit brengt natuurlijk hoge kosten met zich mee. Deze bedrijven moeten namelijk veel geld aan de organisatie afstaan om van deze voorwaarden te kunnen genieten. En je raadt het waarschijnlijk al.. deze kosten worden uiteraard doorberekend aan de klant.

Is een goedkoop verhuisbedrijf minder goed?

Heb je een goedkoop verhuisbedrijf gevonden? Dan is er een grote kans dat dit géén Erkend verhuisbedrijf is. Zijn er dan eigenlijk wel bedrijven die ervoor kiezen om zich niet aan te sluiten bij Erkende Verhuizers? Ja, die zijn er zeker!

Waarom zou een verhuisbedrijf zich niet aansluiten?

Verhuisbedrijven die ervoor kiezen om zich niet aan te sluiten doen dit meestal vanwege de hoge kosten. Deze kunnen of willen zij niet betalen. Door zich niet aan te sluiten kunnen bedrijven onafhankelijk blijven en hun tarieven laag houden. Hierdoor hoeven zij hun klanten ook niks door te berekenen en kun jij als klant goedkoop verhuizen zonder dat je met onnodige kosten te maken krijgt.

Let altijd goed op!

Door onafhankelijk te blijven kunnen niet aangesloten verhuisbedrijven erg flexibel werken en jou op ieder moment goedkoop verhuizen. Wel is het bij dit soort verhuisbedrijven belangrijk om hun voorwaarden goed door te lezen. Niet om het een of ander, maar al deze verhuisbedrijven hebben hun eigen voorwaarden en bepalen zelf hoe zij hun verzekeringen regelen. Jij als klant wilt van tevoren natuurlijk wel weten waar je aan toe bent zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

Goedkoop verhuizen met student verhuizers

Wil je extra goedkoop verhuizen? Dan zijn er veel Nederlanders die jou voor zijn gegaan en goede ervaring hebben met een goedkope verhuizer. Dit zijn in veel gevallen studenten! Studenten werken namelijk graag om een klein zakcentje te verdienen en dit doen zij vaak ook nog eens tegen extra lage tarieven! Veel verhuisbedrijven bieden deze verhuisservice ook aan, dus vraag altijd naar de mogelijkheden! Samen met studenten kan een verhuisbedrijf je verhuizing snel én tegen een scherpe prijs uitvoeren.

Maak duidelijke afspraken

Heb je antieke meubels of speciale objecten die je wilt verhuizen? Geef dit dan van tevoren altijd door aan het verhuisbedrijf. Voor speciale objecten worden vaak moderne verhuiswagens omdat met deze verhuiswagens de de kans op beschadigingen zeer gering is. Goedkoop verhuizen moet natuurlijk wel schadeloos blijven.

Verschillende verhuiswagens

Zoals je hebt kunnen lezen heeft een verhuisbedrijf vaak verschillende soorten verhuiswagens. Daarnaast bieden zij hun klanten vaak ook een kleine verhuisbus of verhuiswagen aan. Dit is natuurlijk een stuk makkelijker wanneer er sprake is van een kleine verhuizing. Heb je een wat grotere verhuizing? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een ruime verhuiswagen.

Professionele verhuismaterialen

Verhuisbedrijven maken altijd gebruik van professionele verhuismaterialen. Dit betekent dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Enkele voorbeelden van deze verhuismaterialen zijn inpakfolie, verhuisdekens en bijvoorbeeld spanbanden. Zoals je ziet is een snelle verhuizing met de juiste verhuizers bij Moving geen enkel probleem.

Extra verhuisdiensten

Een verhuizing bij een goedkoop verhuisbedrijf kun je uiteindelijk altijd zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Tegen extra betaling kun je bijvoorbeeld voor extra opties kiezen zoals hulp bij het inpakken en als je wilt ook hulp bij het uitpakken, extra verhuizers, een klusjesman of schoonmaakservice. Wil je liever toch goedkoop verhuizen? Dan is het inhuren van alleen de verhuizers meestal de beste optie.

Nog meer besparen op je verhuizing

Woon je op een hogere verdieping? Dan is een verhuislift huren vaak noodzakelijk. Gelukkig kun je hiervoor ook terecht bij verhuisbedrijven. Woon je trouwens op de begane grond? Dan is het verstandig om er niet bij voorbaat uit vanuit te gaan dat je géén verhuislift nodig hebt want soms kan dit namelijk wel het geval zijn. Wanneer je deurposten bijvoorbeeld te smal zijn en de meubels er niet doorheen passen. Controleer dit daarom van tevoren altijd goed. Dit kan je namelijk een hoop stress besparen!

Wanneer je de meeste klussen tijdens de verhuizing zelf uitvoert, denk hierbij aan de eerdergenoemde verhuisdiensten dan zul je tijdens de verhuizing heel veel kunnen besparen.

De verhuiskosten

Naar een nieuwe huis verhuizen zal helaas wat gaan kosten. Ook wanneer het goedkoop verhuizen betreft. Je wilt waarschijnlijk graag van tevoren weten hoeveel dit ongeveer zal zijn, maar helaas kunnen de aardige mannen bij verhuisbedrijven je niet zomaar een prijsindicatie geven. Hiervoor hebben zij extra informatie nodig. Zoals je hebt kunnen lezen is niet alleen iedere verhuizing anders, maar zijn ook de persoonlijke wensen én eisen van klanten anders.

Goedkoop verhuizen betekent dat je goed onderzoek moet doen. Hierbij is het ook verstandig om meerdere verhuisoffertes aan te vragen. Op deze manier kun je de verhuisdiensten van verschillende verhuisbedrijven met elkaar vergelijken en kunnen zij de precieze prijzen berekenen. Dit is handig, maar helaas kan het contact opnemen met ieder verhuisbedrijf helaas nogal tijdrovend zijn.

Een goedkope verhuizing met Moving

In de database van Moving kun je alle professionele verhuizers in Nederland vinden. Onze verhuizers willen je dan ook graag helpen om je volledige inboedel tegen een scherpe prijs naar je nieuwe huis te verhuizen. Ervaren verhuizers helpen helpen je graag om je verhuizing naar de nieuwe woning soepel te laten verlopen.

Bij Moving begrijpen wij dat je helemaal geen tijd hebt om met ieder verhuisbedrijf contact op te nemen. Daarom hebben we het met onze nieuwe dienstverlening allemaal een stuk makkelijker voor je gemaakt. Bij Moving kun je nu namelijk met één aanvraagformulier 6 gratis offertes ontvangen! Nadat wij je aanvraag hebben ontvangen zullen wij deze naar de 6 beste verhuisbedrijven uit jouw regio sturen.

De verhuisbedrijven zullen de juiste prijs berekenen en binnen 24 uur contact met je opnemen. Zo krijg je van deze 6 beste verhuisbedrijven uit jouw regio een vrijblijvende offerte toegestuurd en kun jij deze op je gemak bekijken. Heb je de juiste keuze kunnen maken? Dan kun je dit aan het verhuisbedrijf laten weten zodat zij je verder kunnen helpen.

Gouden tip

via Moving concurreren de verhuizers om je binnen te halen als klant en hiervoor bieden ze extra scherpe prijzen aan. Daarom is goedkoop verhuizen via Moving een makkie!

Verhuisdozen-calculator

Gratis verhuisdozen zijn moeilijk te vinden en je wilt natuurlijk niet met extra dozen komen te zitten terwijl je hier veel voor betaald hebt. Bij Moving willen we je hier graag bij helpen. Onnodige kosten maken wil je natuurlijk niet en al helemaal niet in deze moeilijke tijden. Daarom kun je nu ook gebruik maken van onze verhuisdozen-calculator. Dit is helemaal gratis en na afloop weet je precies hoeveel verhuisdozen je nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Hoe kan je goedkoop verhuizen?

Door zoveel mogelijk zelf uit te voeren of voor het goedkoopste verhuisbedrijf te kiezen kun jij goedkoop verhuizen!

Wat zijn de kosten voor een verhuizing?

De gemiddelde verhuizing voor een flat of appartement kost tussen de €850 en €1100. Voor een rijtjeshuis betaal je gemiddeld tussen de €1200 en €1900. Voor een twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning betaal je al snel tussen de €1850 en €2650.

Hoeveel geld sparen voor verhuizing?

Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) is het verstandig om ieder jaar 1% van de woningwaarde te sparen. Met hun BufferBerekenaar kun je dit voor jezelf uitrekenen.

Kan je in 1 dag verhuizen?

Ja, verhuizen in een dag is heel goed mogelijk. Echter hangt dit natuurlijk wel van de grootte van je verhuizing af.

Wat niet te vergeten bij verhuizen?

Vergeet tijdens een verhuizing de administratieve zaken niet. Denk hierbij aan je verhuizing doorgeven aan de gemeente en aan het wijzigen van andere abonnementen.