Verhuisbedrijf Utrecht

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Utrecht verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Utrecht

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Utrecht vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Utrecht

Verhuizen, we hebben het bijna allemaal wel een keer gedaan. In het verleden woonden mensen vaak lang op een plek, maar tegenwoordig kun je maar weinig mensen vinden die nog nooit verhuisd zijn. Een deel van verhuizend Nederland kiest ervoor om hun verhuizing zelf uit te voeren, maar er is ook een groot deel van deze verhuizende groep die liever voor een professionele verhuizing kiezen.

Op zoek naar een verhuisbedrijf Utrecht

Heb je voor dit jaar een verhuizing gepland en heb je heel het internet al afgezocht naar ‘verhuisbedrijf Utrecht of ‘Utrecht verhuisbedrijf’? Dan is er een grote kans dat je hier niet veel wijzer van bent geworden, want velen hebben hier last van. Ja, goedkoop verhuizen in Utrecht is mogelijk alleen is er op het internet zoveel te vinden over een volledige verhuizing uit handen geven dat je hier vaak alleen van in de war raakt.

Moving helpt je graag

Voor duidelijke informatie én heldere communicatie ben je bij Moving aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen met het vinden van aardige jongens die je gehele verhuizing uit handen kunnen nemen. Zo heb je binnen no time de perfecte professionele verhuizing gevonden met een verhuisbedrijf Utrecht.

Goedkoop verhuisbedrijf Utrecht

Wil je voordeliger verhuizen, maar wil je wel met professionele verhuizers verhuizen? Dan is het goed om te weten dat dit gewoon mogelijk is. Een ding wat hierbij wel erg belangrijk is, is een goede voorbereiding. Hiermee bedoelen we niet alleen het daadwerkelijk voorbereiden van je verhuizing zoals bijvoorbeeld al je spullen inpakken, maar hiermee bedoelen we ook het vergelijken van verschillende verhuisbedrijven. Wanneer je dit doet kun je namelijk kiezen voor een voordelige verhuisservice in Utrecht.

Wijken in Utrecht waar onze verhuizers actief zijn:

  • West
  • Noordwest
  • Overvecht
  • Noordoost
  • Oost
  • Binnenstad
  • Zuid
  • Zuidwest
  • Leidsche Rijn
  • Vleuten-De Meern

Een particuliere verhuizing zelf uitvoeren

Een verhuizing kun je uiteraard ook zelf uitvoeren. Hiervoor hoef je niet per se op zoek naar ervaren verhuizers bij een verhuisbedrijf Utrecht. Echter dien je wanneer je besluit om de complete verhuizing zelf uit te voeren eerst goed na te denken over waarom je dit zelf wilt doen. Vaak kiest men er namelijk voor om een (kleine) verhuizing zelf uit te voeren zodat het een goedkope verhuizing. Echter is niets minder waar, want soms is een verhuizing zelf uitvoeren helemaal niet goedkoop.

Verder moet je er ook rekening mee houden dat je niet volledig ontzorgd zal worden tijdens je verhuizing en dat je daarom wel op tijd hulp dient in te schakelen van familie, vrienden of eventuele kennissen. Je kunt natuurlijk niet zelf alle zware spullen verhuizen.

Particuliere verhuizingen en alles zelf regelen

Wanneer je niet voor een verhuisbedrijf Utrecht kiest is het belangrijk om jezelf extra goed voor te bereiden want je dient alles zelf te regelen. Maar dan ook echt alles. Denk bijvoorbeeld aan professionele verhuismaterialen die je moet inslaan.

Je spullen ingepakt krijgen met slecht materiaal is namelijk geen slim idee want je spullen kunnen in dit geval tijdens transport beschadigen en dit wil je natuurlijk niet. Zorg er daarom altijd voor dat je genoeg professioneel verhuismateriaal in huis hebt.

Denk ook aan andere zaken

Verder dien je ook aan een verhuislift en een verhuiswagen te denken. Hierbij is het ook belangrijk om goed naar de verhuislift en verhuiswagen te kijken. Zijn de verhuiswagens uitgerust met de nodige materialen zoals bijvoorbeeld spanbanden?

Verder wil je natuurlijk ook de harde werkers die je zijn komen helpen niet vergeten.. misschien is het aardig om hen op een lekkere lunch of diner te trakteren?

Kies voor een professioneel verhuisbedrijf

Iedere verhuisbedrijf Utrecht heeft ervaren verhuizers in dienst die staan te popelen om jou te helpen met verhuizen. De verhuizers kunnen jou niet alleen helpen met verhuisdozen verhuizen, maar zij kunnen je ook nog eens extra goed helpen door je de juiste verhuisservice aan te bieden.

(Erkende) verhuizers

Een (erkend)verhuisbedrijf in Utrecht kan je eenvoudig helpen met je verhuizing. Alles zal netjes ingepakt worden en je kwetsbare spullen zullen veilig verhuist worden naar de nieuwe locatie. De verhuizers zelf kunnen dit zelfs voor jou uitvoeren en zij zullen je verhuizing dan ook altijd soepel laten verlopen. Een soepele verhuizing is natuurlijk ook erg belangrijk.

Ieder professioneel verhuisbedrijf in Utrecht kan particuliere verhuizingen uitvoeren waardoor de tarieven voor een particuliere verhuizing lager liggen. Dit komt natuurlijk doordat de verhuisbedrijven met elkaar moeten concurreren.

Gaat het om een zakelijke verhuizing?

Ga je binnenkort verhuizen, maar wil je hierbij zakelijk verhuizen? Moet je binnen de oude pand van je bedrijf verhuizen of ga je naar een andere locatie vertrekken? Dan is dit voor een verhuisbedrijf Utrecht geen enkel probleem. Een zakelijke verhuizing hoort namelijk ook vaak tot hun specialiteit. Zo zijn particuliere verhuizingen, senioren verhuizingen, studentenverhuizingen, internationale verhuizen én zakelijke verhuizingen voor hen geen enkel probleem.

Is een zakelijke verhuizing heel anders?

Een zakelijke verhuizing is niet per se heel anders dan een particuliere verhuizing want in beide gevallen moeten de professionele verhuizers natuurlijk inboedel verhuizen. Echter moeten zakelijke verhuizingen wel anders aangepakt worden. Je gaat verhuizen, maar hierbij moet je niet alleen aan alle inboedel van het bedrijf denken, maar uiteraard ook aan de werknemers.

Verder krijgen professionele verhuizers tijdens zakelijke verhuizingen vaak ook te maken met speciale, grote of zware spullen die verhuisd moeten worden en dit vraag uiteraard wel om de nodige aanpak.

Je gaat verhuizen, maar welke verhuisdiensten heb je nodig?

Ieder verhuisbedrijf Utrecht biedt zijn klanten diverse verhuisdiensten aan. Een verhuisbedrijf doet dit natuurlijk niet zomaar. Verhuisdiensten maken een verhuizing voor een klant namelijk een stuk makkelijker en voor het verhuisbedrijf gaat het allemaal veel sneller. Een win-win situatie dus!

Ja, de ene verhuisbedrijven zijn de andere verhuisbedrijven niet, maar wanneer je een professioneel verhuisbedrijf Utrecht inschakelt kun je er zeker van zijn dat je te maken hebt met vakkundige én vriendelijke mannen.

Een verhuislift huren

Woon je niet op een hogere verdieping of ga je niet naar een hogere verdieping verhuizen en denk je dan ook geen verhuislift nodig te hebben? Dan is het verstandig om hier nog eens goed over na te denken want een verhuislift heeft niet per se met de verdiepingen te maken. Ook heeft een verhuislift niet met de hoeveelheid spullen te maken.

Veilig én ergonomisch

Ja, wanneer je op een hogere verdieping woont is het uiteraard meer dan logisch om een verhuislift te huren want jij of de verhuizers kunnen natuurlijk niet alles vanaf de 15e verdieping naar beneden sjouwen. Dit is niet alleen niet goed voor je rug, maar het is zeker ook niet goed voor je spullen omdat je spullen op deze manier beschadigingen kunnen oplopen en dat wil je natuurlijk niet.

Begane grond

Verder kan het ook voorkomen dat je op de begane grond woont en toch een verhuislift blijkt nodig te hebben. Dit klinkt in de eerste instantie misschien een beetje gek, maar toch is het echt waar. Sommige woningen en dan vooral oude woningen hebben erg smalle deurposten waardoor veel objecten hier niet doorheen passen. Ook kan het soms zo zijn dat het trappenhuis te klein is. In deze gevallen moeten de objecten door het raam of via het balkon verhuist worden en hierbij is uiteraard een verhuislift nodig.

Een verhuislift huren bij een verhuisbedrijf Utrecht

Naar professionele verhuismaterialen bieden verhuisbedrijven ook verhuisliften aan. Deze kun je dus eenvoudig bij hen huren. Als je al van andere services van het verhuisbedrijf gebruik maakt hoef je dus niet meer naar andere verhuisbedrijven te kijken want zij hebben dit zo voor je geregeld!

Opslagruimte

Verhuizers helpen klanten niet alleen tijdens vele verhuizingen, maar ook wanneer er opslag nodig is. Het komt namelijk vaak voor dat men tijdens verbouwingen of verhuizingen spullen in een opslag wilt laten opslaan. Door de uitstekende service van professionele verhuizers ben je hiervoor ook bij hen aan het juiste adres.

Waarom zou je een opslagruimte huren?

Een opslagruimte kun je vanwege verschillende redenen nodig hebben. Misschien ga je naar een kleinere woning verhuizen en kun je de oude spullen niet meeverhuizen. Misschien ga je internationaal verhuizen en wil je jouw spullen tijdelijk opslaan. Ook komt het weleens voor dat men bepaalde items wil verkopen en dat dit helaas niet op tijd lukt. In dit geval kun je de spullen dan op laten slaan zodat je nog genoeg tijd hebt om dit te kunnen doen.

De verhuizers zullen alles regelen

Wanneer je ervoor kiest om de spullen in een opslagruimte bij een verhuisbedrijf Utrecht op te laten slaan dan zal dit je enorm veel werk schelen. Het is namelijk zo dat de verhuizers alles uit handen zullen nemen. De verhuizers zullen met de ruime verhuiswagen langskomen op de spullen op te halen en deze zullen zij dan ook weer zelf netjes naar de opslagruimte rijden. Hier zullen zij alles uitladen en netjes in de ruimte plaatsen.

De beste omstandigheden

Bijna ieder verhuisbedrijf in Utrecht heeft een opslagruimte. Deze ruimtes zijn verwarmd en vaak ook geconditioneerd. Dit is belangrijk omdat in de ruimte alles goed geregeld moet worden. Wanneer dit niet zo is kan er namelijk schimmel ontstaan waardoor je spullen kunnen beschadigen en dit wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen.

Je mag altijd bij je spullen

Wanneer je ervoor kiest om je spullen bij een verhuisbedrijf Utrecht op te laten slaan zal dit je enorm veel stress besparen. Verder is het misschien ook fijn om te weten dat je ook weer altijd bij je spullen kunt. Heb je later nog items die je bent vergeten op te slaan? Dan kun je hiervoor een afspraak maken bij het Utrecht verhuisbedrijf zodat je gewoon weer even bij je inboedel kunt. Een verhuisbedrijf in Utrecht probeert het je alleen maar makkelijker te maken!

Hulp bij het in- én uitpakken

Goedkoop verhuizen en het allemaal toch makkelijker maken is heel goed mogelijk. Verhuizen in Utrecht is eigenlijk gewoon heel makkelijk! Een van de verhuisdiensten van verhuisbedrijven is hun in- en uitpakservice. Deze verhuisservice in Utrecht maakt het je allemaal echt een stuk makkelijker.

Alle zorgvuldig ingepakt

Goedkoop verhuizen in Utrecht betekent natuurlijk niet dat je het jezelf alleen maar moeilijk moet maken. Wanneer je geen zin hebt om alles in te pakken kun je er dus voor kiezen om er een inpakservice bij te huren. In dit geval zullen de verhuizers alles netjes inpakken en verhuizen!

De juiste manier van inpakken

We denken allemaal misschien heel makkelijk over het inpakken tijdens een verhuizing, maar weet je eigenlijk dat dit wel een heel erg belangrijk aspect van de verhuizing is? Het is namelijk heel erg belangrijk om alles op correcte wijze in te pakken want wanneer je dit niet doet kunnen al je eigendommen tijdens de verhuizing beschadigen. Verder zullen de verhuizers ook altijd gebruikmaken van professionele verhuismaterialen.

Hulp bij het uitpakken?

Wordt je al moe van de gedachte om na de verhuizing alles weer te moeten uitpakken? Dan begrijpen wij dit volkomen.. je bent namelijk niet de enige! Gelukkig kun je goedkoop verhuizen in Utrecht én kun je hierbij ook nog eens gebruikmaken van de voordelige verhuisdiensten van een professioneel verhuisbedrijf.

Kies er in dit geval dan ook voor om ook gebruik te maken van de uitpakservice van een verhuisbedrijf. De verhuizers zullen na de verhuizing alles netjes uitpakken en hierbij zullen zij er ook voor zorgen dat alles op de juiste plaats komt te staan. Hoe fijn is dit? Op deze manier hoef jij de verhuizers alleen nog te laten weten wat er moet gebeuren zodat je daarna weer lekker achterover kunt leunen.

Klussen met de klusjesman

Goedkoop verhuizen en je verhuizing soepel laten verlopen? Dit kan heel eenvoudig en hierbij maakt het ook niet uit om wat voor soort verhuizing het gaat. Of het nu om een grote verhuizing gaat of om grote verhuizingen.. tijdens een verhuizing moeten er altijd klusjes uitgevoerd worden. Dit geldt voor zowel de oude als nieuwe woning.

De klusjesman kan je helpen

Je wilt natuurlijk geen halve werk leveren en in dit geval is het misschien belangrijk om eerst even goed naar jezelf en al je talenten te kijken. Ben je een echte klusjesman of heb je eigenlijk 2 linkerhanden? Wanneer je geen echte klusjesman bent kun je er van tevoren voor kiezen om een klusjesman in te huren. Deze kan je in de oude woning helpen met bijvoorbeeld het verwijderen van objecten aan de muren, het vullen van gaatjes of het aan- en afsluiten van elektra.

Verder moeten er tijdens een verhuizing vaak ook (de)montage werkzaamheden uitgevoerd worden. Het komt namelijk vaak voor dat bepaalde objecten voor een veilige transport gedemonteerd moeten worden en deze moeten uiteraard na de verhuizing ook weer netjes gemonteerd worden. Ook hierbij kan de klusjesman je helpen.

Een woningontruiming

Verhuisbedrijven houden zich niet alleen met (goedkoop) verhuizen bezig, maar ook met woningontruimingen. Moet jij je woning vanwege omstandigheden ontruimen? Heb je bijvoorbeeld en verbouwing op de planning staan of moet je de woning zo snel mogelijk verlaten? Dan kun je bij een verhuisbedrijf ook kiezen voor een ontruimingsservice.

Een ontruiming met korting

Jij bepaald natuurlijk helemaal zelf wat er met je inboedel moet gebeuren. Wil je deze laten afvoeren, aan een goed doel schenken of misschien zelfs verkopen? Alles is mogelijk. Een ding wat misschien fijn is om te weten is dat veel verhuisbedrijven ook weleens inboedel opkopen. Wanneer je nog veel bruikbare goederen hebt is het dus misschien wel verstandig om dit bij het verhuisbedrijf aan te geven.

Wanneer het verhuisbedrijf besluit om je inboedel op te kopen zullen zij de prijs die zij je voor je inboedel betalen vaak van de totale kosten aftrekken. Een ontruiming én korting? Dat is toch hartstikke mooi meegenomen?

Bezemschoon opleveren

In 9 van de 10 gevallen moet een woning na een ontruiming bezemschoon opgeleverd worden. Dit betekent dat de woning bij oplevering kaal en in originele staat moet zijn. De verhuizers zullen daarom nadat de woning leeggehaald is beginnen met herstelwerkzaamheden zoals het verwijderen van lampen, witten van de muren of bijvoorbeeld het verwijderen van vloeren.

Na de herstelwerkzaamheden zullen de vriendelijke jongens met de schoonmaakwerkzaamheden beginnen. Je kunt je vast wel voorstellen dat de wc, keuken en badkamer van een woning wel een grondige reiniging nodig hebben na zo een ontruiming. Nadat dit allemaal achter de rug kan de woning op afgesproken datum en afgesproken tijd opgeleverd worden en kunnen de verhuizing weer aan hun volgende verhuizing beginnen.

Meubeltransport

Heb je online eindelijk die mooie antieke kast gevonden? Ga je misschien verhuizen, maar wil je alleen de piano door de verhuizers laten verhuizen? Dan kun je in deze gevallen kiezen voor meubeltransport. In dit geval zullen dan alleen de aangegeven objecten, vaak zware meubels opgehaald worden.

Een verhuiswagen huren

Heb je besloten om de verhuizing zelf uit te voeren? Dan is het uiteraard nodig om ook een verhuiswagen in te huren. Veel mensen vinden de prijzen bij autoverhuurbedrijven te hoog en kiezen er daarom liever voor een verhuiswagen bij een professionele verhuizer te huren.

Wanneer je gaat verhuizen is je beste optie eigenlijk om de verhuiswagen bij een professionele verhuizer te huren. Verhuisbedrijven bieden hun wagens vaak tegen dagprijzen aan waardoor je tegen zeer voordelige tarieven een wagen kunt huren.

Een spoedverhuizing

Het komt vaak voor dat verhuizingen op het allerlaatste moment ingepland moeten worden. Heb jij vanwege omstandigheden ook een spoedverhuizing op te planning staan? Dan hoef jij je hier geen zorgen over te maken want verhuizingen kunnen met een spoed verhuisservice ook makkelijk op het laatste moment uitgevoerd worden.

Iedereen moet kunnen verhuizen

Ieder professioneel verhuisbedrijf probeert altijd zo flexibel mogelijk te werken zodat er op het laatste moment nog altijd aanpassingen in hun planning gemaakt kan worden. Hierdoor kunnen verhuisbedrijven op het laatste moment nog een spoed verhuisservice aan klanten in nood bieden. Op deze manier kan iedereen eenvoudig en te allen tijde verhuizen.

Bij sommige verhuisbedrijven wordt hier een toeslag voor berekend en bij sommige niet. Het is verstandig om dit altijd van tevoren bij het desbetreffende verhuisbedrijf na te vragen.

Verhuiskosten berekenen

Verhuizingen verschillen altijd van elkaar en daarom zullen de kosten voor iedere verhuizing dan ook anders zijn. Dit heeft niet alleen met de afstand tussen de woning of met voorrijkosten te maken, maar ook met de persoonlijke wensen van klant. Wil je bijvoorbeeld een verhuislift huren of heb je (tijdelijke) opslag nodig? Wil je de complete verhuizing uit handen geven of kies je ervoor om een aantal dingen toch zelf uit te voeren?

Een schatting van de kosten

Het is voor verhuizers erg moeilijk om zonder enige informatie een schatting van de verhuiskosten te maken. Een verhuisteam heeft gewoonweg meer informatie nodig om dit te kunnen doen. Daarom is het in dit geval handig om verhuisoffertes aan te vragen zodat je de juiste prijsindicatie van jouw verhuizing kunt krijgen.

Verhuizingen verschillen van elkaar

Zoals je eerder hebt kunnen lezen verschillen verhuizingen gewoonweg te veel van elkaar waardoor er niet zomaar een inschatting van de kosten gemaakt kan worden. De een heeft een grote verhuiswagen nodig en de ander misschien een kleine bestelbus. De een gaat misschien binnen Nederland verhuizen terwijl de ander een internationale verhuizing op de planning heeft staan.

Vraag meerdere offertes aan

Verhuisoffertes aanvragen is een verstandige keus, maar hierbij is het nog verstandiger om dit bij meerdere verhuisbedrijven te doen. Op deze manier kun je de verhuisdiensten én prijzen van de verhuisbedrijven met elkaar vergelijken en kun je uiteindelijk kiezen voor het verhuisbedrijf dat het beste bij jou past.

Moving helpt je graag

Ja, het is verstandig om verhuisoffertes bij verschillende verhuisbedrijven aan te vragen, maar heb je hier eigenlijk wel de tijd voor? Wij begrijpen het volkomen wanneer dit niet zo blijkt te zien. Dan zul je alle verhuisbedrijven uit de regio moeten opzoeken en hierbij moet je dan ook nog eens bij ieder verhuisbedrijf een gratis offerte aanvragen! Dit is eigenlijk niet te doen en daarom hebben we hier een oplossing voor bedacht.

Gratis offertes

Bij Moving kun je nu eenvoudig én gratis meerdere verhuisoffertes aanvragen. Hiervoor hoef je één aanvraagformulier in te dienen zodat wij deze naar de 6 beste verhuisbedrijven uit jouw regio kunnen sturen. Deze zullen vervolgens binnen 24 uur contact met je opnemen. Wanneer je alle verhuisoffertes binnen hebt kun je deze allemaal met elkaar vergelijken zodat je kunt kiezen voor het verhuisbedrijf dat het beste bij jouw wensen past.

Het is gratis en je zit nergens aan vast!

Besluit je na het aanvragen van de gratis offertes om toch geen verhuisbedrijf in te huren? Dan is dit geen enkel probleem. Je zit namelijk nergens aan vast!

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast