Studenten verhuisservice nodig? Verhuis met studenten voor een prikkie

Heb je binnenkort een verhuizing op de planning staan en ben je hier enorm gestrest over? Dan is het misschien een geruststelling om te weten dat je niet de enige bent. Waar mensen vooral vaak over stressen zijn natuurlijk de kosten. Bij Moving vinden wij dat als je op een verhuizing of andere zaken kunt besparen je dit natuurlijk ook gewoon moet doen! Je wilt immers geen dief van je eigen portemonnee zijn toch?

Bij Moving is een goedkope, maar professionele verhuizing zo gevonden. In Nederland zijn er namelijk enorm veel student verhuisbedrijven die je graag van dienst willen zijn. Hierbij maakt het ze dan ook niet uit of het om grote of kleine verhuizingen gaat. Bij Moving kun je het juiste verhuisbedrijf vinden dat jou naar je nieuwe huis kan verhuizen.

Met studenten gaat verhuizen ook goed

Wanneer je met een strak budget moet werken kun je het beste naar een studenten verhuisservice kijken. Veel mensen weten niet wat een studenten verhuisservice is en denken dat dit vooral gaat om studenten die naar een nieuwe studentenkamer verhuizen of kinderen die het ouderlijk huis gaan verlaten. Echter is dit totaal niet het geval.

Student verhuizers zijn zoals de naam al zegt studenten die als verhuizers werken. Zij werken tegen scherpe tarieven en kunnen je dus goedkoop naar je nieuwe bestemming verhuizen. Informeer van tevoren altijd naar deze verhuisservice, want als je op het laatste moment gaat switchen kan het uiteindelijk minder voordelig uitpakken.

Zijn studenten gediplomeerde verhuizers?

Ja, studenten in dienst bij een verhuisbedrijf kunnen gewoon een opleiding als verhuizer hebben gehad. Ze krijgen de opleiding vaak aangeboden bij het verhuisbedrijf waar zij in dienst zijn. Een student is niet alleen erg flexibel en goedkoop, maar dus ook goed opgeleid. Je verhuizing soepel laten verlopen met studenten is dus gewoon mogelijk. Zelf het huren van een verhuislift is geen probleem en het kan je zelfs een hoop gedoe besparen.

Tegenwoordig kun je deze verhuisservice niet alleen in de grote steden vinden, maar kun je de service nu ook vaak buiten de randstad inhuren.

Studenten verhuisservice internationaal

Een studentenverhuizing is er niet alleen voor particulieren binnen ons eigen kikkerlandje, maar zij kunnen ook ingezet worden voor internationale verhuizingen. Deze ervaren verhuizers zullen je verhuizing in goede banen leiden en je spullen zullen veilig aankomen in je nieuwe woning.

Gratis offertes bij Moving

Door gebruik te maken van onze diensten kun je jouw verhuizing voor jezelf niet alleen makkelijker, maar ook een stuk voordeliger maken. Bij Moving kun je nu namelijk eenvoudig gratis offertes aanvragen bij verschillende verhuisbedrijven. Dus van student verhuizers, budget verhuizers tot aan Erkende Verhuizers. Dit zal je ook niet veel tijd kosten, want hiervoor hoef je maar één aanvraagformulier in te vullen.

Binnen 24 uur kun je de gratis offertes van de 6 beste verhuisbedrijven uit jouw regio in je mailbox verwachten. Op deze manier kun je kiezen voor de verhuizer die qua wensen, verhuisdiensten én kosten het beste bij je past. Makkelijker kunnen we het je niet maken!