Verhuisbedrijf Rotterdam

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Rotterdam verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Rotterdam

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Rotterdam vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Rotterdam

In de mooie stad Rotterdam zijn er enorm veel professionele verhuisbedrijven actief en het klinkt misschien heel raar, maar dit kan nogal verwarrend zijn want waar vindt je nu het juiste verhuisbedrijf in Rotterdam voor jouw verhuizing? Is ieder verhuisbedrijf Rotterdam hetzelfde of is de een toch wel beter dan de ander?

Wanneer je op het internet zoekt naar ‘verhuizen Rotterdam’ of ‘Rotterdam verhuizen’ zul je al gauw merken dat je door de hoge bomen het bos niet meer kunt zien.

Bij Moving helpen we je graag

Bij Moving houden we van heldere communicatie en op deze manier proberen we het voor verhuizend Nederland allemaal een stuk makkelijker te maken. Daarom kun jij je zorgen over gehele verhuizing nu achter je laten want samen met ons is een verhuisbedrijf Rotterdam zo gevonden.

Een goedkoop verhuisbedrijf Rotterdam

Zoals eerder aangegeven is een verhuisbedrijf Rotterdam bij Moving zo gevonden. Echter is het bij het zoeken naar een verhuisbedrijf Rotterdam wel altijd belangrijk om eerst goed te kijken naar wat je precies nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een full-service verhuizing nodig? Wil je goedkoop verhuizen?

Goedkope verhuizingen met verschillende verhuisdiensten hoeven bij een Rotterdams verhuisbedrijf dan ook geen enkel probleem te zijn.

Wijken in Rotterdam waar onze verhuizers actief zijn:

 • Rotterdam-Centrum
 • Delfshaven
 • Overschie
 • Noord
 • Hillegersberg-Schiebroek
 • Kralingen-Crooswijk
 • Feijenoord
 • IJsselmonde
 • Pernis
 • Prins Alexander
 • Charlois
 • Hoogvliet
 • Hoek van Holland
 • Spaanse Polder
 • Nieuw Mathenesse
 • Waalhaven
 • Vondelingsplaat
 • Botlek
 • Bedrijvenpark Noord-West
 • Rivium
 • Bedrijventerrein Schieveen
 • Wollefoppenweg

Particuliere verhuizingen

Een ervaren verhuisbedrijf Rotterdam inschakelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Vooral voor een particuliere verhuizing in Rotterdam. Dit komt vanwege het feit dat alle verhuisbedrijven hier wel gespecialiseerd in zijn. Deskundige verhuizers weten precies hoe zij je breekbare spullen en andere kwetsbare spullen veilig kunnen verhuizen.

Zakelijke verhuizingen

Ook internationale verhuizingen of zakelijke verhuizingen zijn voor de meeste verhuisbedrijven in Nederland en dus ook in regio Rotterdam geen probleem. Hierbij is het wel belangrijk om te zoeken naar verhuisbedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Deze verhuizingen vragen namelijk om een andere aanpak en de vriendelijke verhuizers moeten hier wel enige ervaring in hebben. Een efficiënte aanpak is hierbij bijvoorbeeld erg belangrijk.

Heb je een zakelijke verhuizing, maar wil je geen gehele verhuizing uit laten voeren? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een aantal losse, maar goed opgeleide verhuizers. Dit is een goedkope verhuisservice die nogal wat werk uit je handen kan nemen.

Zijn zakelijke verhuizingen anders?

Een zakelijke verhuizing is niet heel erg anders dan een particuliere verhuizing want in beide gevallen moeten de professionele verhuizers inboedel verhuizen. Echter is het wel zo dat zakelijke verhuizingen anders aangepakt worden. Hierbij moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de werknemers van het bedrijf want zij moeten tijdens de verhuizing natuurlijk wel door kunnen werken.

Verder krijgen verhuizers tijdens zakelijke verhuizingen meestal ook te maken met speciale, grote of zware spullen die verhuisd moeten worden en dit vraag uiteraard wel om een juiste werkwijze.

Verhuizers Rotterdam

Zelfs het goedkoopste verhuisbedrijf in de gemeente Rotterdam heeft ervaren verhuizers in dienst die je kunnen helpen. Hierbij is een verhuizing snel geregeld. Zelfs met een student verhuis service!

De beste verhuisdiensten

Ieder verhuisbedrijf Rotterdam biedt klanten verschillende verhuisdiensten aan. Dit is niet alleen om het voor henzelf makkelijker te maken, maar vooral voor de klant. Met extra verhuisdiensten zul je de verhuizing namelijk een stuk sneller achter de rug hebben. Ja, de ene verhuisbedrijven zijn zeker de andere verhuisbedrijven niet, maar wanneer je een evaren verhuisbedrijf Rotterdam inschakelt kun je erop rekenen dat je te maken krijgt met vakkundige heren. Echte verhuizers Rotterdam.

Een verhuislift huren

Wanneer je op een hogere verdieping woont of bijvoorbeeld naar een appartement op de 9e verdieping gaat verhuizen is een verhuislift huren natuurlijk noodzakelijk. De verhuizing kan dan vaak niet op een andere manier uitgevoerd worden. Je zult misschien direct aan het trappenhuis denken, maar een trappenhuis is niet altijd geschikt voor verhuizingen. Soms is deze te smal waardoor sommige objecten niet in het trappenhuis passen. Ook is het natuurlijk ergonomisch gezien niet verantwoord wanneer verhuizers vanaf de 12e verdieping via het trappenhuis moeten verhuizen.

De verhuizing sneller laten uitvoeren

Verder kan een woning ook te smalle deurposten hebben waardoor het huren van een lift noodzakelijk kan zijn. In dit geval moeten de objecten dan ook via het raam of balkon verhuisd worden. Is een verhuislift toch niet noodzakelijk voor je verhuizing? Dan blijft het toch wel verstandig om deze optie te overwegen omdat een verhuislift je verhuizing toch een stuk makkelijk kan maken waardoor je de verhuizing ook sneller achter de rug zult hebben.

(Tijdelijke) opslag

Een verhuisbedrijf Rotterdam kan je niet alleen met verhuizingen helpen, maar ook met (tijdelijke) opslag. Ga je binnenkort verhuizen en kun je niet alle grote spullen meeverhuizen? Dan kun verhuizers Rotterdam inschakelen om alles voor je uit handen te nemen.

Inpakken, maar ook uitpakken

Heb je tijdens de verhuizing helemaal geen zin om je spullen in- of uit te pakken? Dan kan een verhuisbedrijf Rotterdam je hierbij helpen. Met deze handige én snelle verhuisservice kunnen zijn alles vlekkeloos laten verlopen.

De verhuizers doen hun uiterste best

Ieder verhuisbedrijf in Rotterdam heeft professionele verhuizers in dienst die je kunnen helpen met het in- en eventueel uitpakken van je spullen. De professionele verhuizers van het verhuisbedrijf in Rotterdam weten precies hoe zij alles op de juiste manier moeten inpakken zodat de kans op beschadigingen tijdens transport minimaal is. Hierbij zullen de Rotterdam verhuizers ook altijd gebruikmaken van professioneel verhuismateriaal.

Een klusjesman

Goedkoop verhuizen met een verhuisbedrijf Rotterdam, maar toch gebruik kunnen maken van de beste verhuisdiensten? Dit kan gewoon! Met Moving is een verhuisbedrijf in Rotterdam heel makkelijk gevonden. Rotterdam verhuizen is dan ook nog nooit zo makkelijk geweest.

Helpt je tijdens de verhuizing graag

Voor een verhuizing is er bijna altijd wel een klusjesman nodig. Wanneer je hier zelf niet heel goed in bent kun je nu dus goedkoop verhuizen én een klusjesman inhuren. Ja, verhuizers werken natuurlijk altijd tijdens een verhuisservice in Rotterdam, maar een klusjesman zit hier natuurlijk niet bij inbegrepen. Wanneer je dus muren moet witten, gaten moet vullen of (grote) objecten moet verwijderen kun je bij het verhuisbedrijf een klusjesman inhuren. Deze kan je in zowel je oude woning als in je nieuwe woning helpen.

Een woning ontruimen

Een verhuizing in Rotterdam komt vaak voor, maar wist je dat woningontruimingen in de gemeente Rotterdam in verschillende wijken ook vaak voorkomen?

Tijdens een ontruiming wordt de woning leeggehaald en jij bepaald als klant natuurlijk helemaal zelf wat er met je inboedel gebeurd. Je kunt je inboedel laten afvoeren, doneren of zelfs verkopen!

Meubeltransport

Ga je de verhuizing zelf uitvoeren en heb je alleen hulp nodig met het verhuizen van een aantal zware meubels? Of misschien heb je op het internet leuke spulletjes op Marktplaats gekocht die opgehaald en bezorgd moeten worden? Dan kun je ook kiezen voor meubeltransport. Dan worden de stukken opgehaald en weer netjes afgeleverd.

Verhuiswagens

Wanneer je zelf gaat verhuizen dien je natuurlijk ook zelf een verhuiswagen te huren. In dit geval is je beste optie om de verhuiswagen bij een professioneel verhuisbedrijf te huren. Zij bieden hun verhuiswagens meestal tegen dagprijzen aan waardoor je als klant op zeer voordelige tarieven kunt rekenen.

Spoedverhuizingen

Een verhuizing in Rotterdam kan soms niet van tevoren worden gepland en daardoor kan het nog weleens voorkomen dat er een spoedverhuizing ingepland moet worden. Gelukkig is met spoed verhuizen Rotterdam vak geen enkel probleem.

Een verhuisbedrijf Rotterdam met spoed

Ieder (goedkoop)verhuisbedrijf kan een verhuizing in Rotterdam uitvoeren. Ook de verhuizingen met spoed. Zo zie je maar dat je met goedkoop verhuizen ook nog altijd kunt rekenen op de beste service. In de gemeente Rotterdam worden er dagelijks verhuizingen uitgevoerd en een deel van deze verhuizingen zijn dan ook spoedverhuizingen. Zelfs het goedkoopste verhuisbedrijf werkt altijd met een flexibele planning zodat er op het laatste moment nog altijd spoedverhuizingen ingepland kunnen worden.

Een goede voorbereiding is bij een spoed verhuisservice helaas niet altijd mogelijk waardoor sommige verhuizers een toeslag berekenen om je met spoed te verhuizen. Vraag dit altijd van tevoren goed na zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Let op je verhuizing doorgeven

Verhuizen naar een nieuwe woning kan een ingrijpende gebeurtenis zijn waardoor je sommige belangrijke zaken over het hoofd kan zien. Een belangrijk aspect dat je zeker niet moet vergeten is om je verhuizing aan de gemeente door te geven. Verhuizen in Rotterdam betekent dat je de verhuizing binnen 4 weken vóór of uiterlijk 5 dagen na je verhuizing door moet geven.

Wat zijn de kosten van een verhuizing?

Doordat er verschillende soorten verhuizingen zijn is het erg moeilijk om de gemiddelde verhuiskosten hiervoor te berekenen. Wil je bijvoorbeeld een complete verhuizing uit handen geven of wil je alleen enkele objecten verhuizen in Rotterdam? Het is voor verhuizers gewoonweg erg moeilijk om zonder enige informatie een schatting van de verhuiskosten te maken.

Iedere verhuizing is anders want iedere klant is ook anders. Wat jouw persoonlijke wensen zijn, zijn die van een ander natuurlijk niet. De een heeft een grote verhuiswagen nodig terwijl de ander misschien een kleine bestelbus nodig. Misschien gaat de een naar Zuid-Europa verhuizen terwijl de ander alleen naar een nieuwe gemeente verhuist. Al deze dingen en nog heel veel meer hebben uiteindelijk invloed op de prijs van een verhuizing.

Wanneer je wilt verhuizen en hierbij wilt weten hoeveel je verhuizing kost dan kun je hiervoor het beste een scherpe offerte aanvragen bij een verhuisbedrijf dat jou aanspreekt. Het beste is natuurlijk wel om offertes bij verschillende verhuisbedrijven aan te vragen zodat je deze met elkaar kunt vergelijken.

Moving kan het je allemaal wat makkelijker maken

Wanneer je wilt gaan verhuizen en verhuisoffertes met elkaar wilt vergelijken is het dus verstandig om contact op te nemen met meerdere verhuisbedrijven, maar deze klus kan natuurlijk nogal tijdrovend zijn. Wij begrijpen het dan ook volkomen als je hier eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt.

Echter wil je een goed verhuisbedrijf met jarenlange ervaring inschakelen, maar je wilt natuurlijk wel dat het verhuisbedrijf goede prijzen berekent. Wat kun je hier dan voor doen? Geen zorgen maken in ieder geval want Moving heeft hier dé oplossing voor gevonden!

Vraag gratis offertes aan

Bij Moving kun je nu met één aanvraagformulier meerdere offertes aanvragen. Hoe dan? Zul je nu misschien denken.. maar dit is heel eenvoudig. Je dient je aanvraag bij Moving in zodat wij deze vervolgens naar de 6 beste verhuisbedrijven uit jouw regio kunnen sturen. Deze verhuisbedrijven zullen nadat zij je aanvraag binnen hebben gekregen ook binnen 24 uur contact met je opnemen.

Vergelijk alle offertes

Nadat je alle offertes binnen hebt gekregen kun je deze op je gemak met elkaar vergelijken. Hierbij is het niet alleen belangrijk om naar de scherpe offerte met een scherpe prijs te kijken, maar hierbij is het vooral ook belangrijk om naar de aangeboden verhuisdiensten te kijken want welk verhuisbedrijf in Rotterdam biedt jou de beste diensten en ervaren personeel aan?

Het is gratis en je zit nergens aan vast!

Je hoeft je na de aanvraag totaal geen zorgen te maken over dat je verplicht bent om te kiezen tussen de verhuisbedrijven want dit is helemaal niet nodig. Je zit namelijk nergens aan vast. Besluit je later bijvoorbeeld om de verhuizing helemaal zelf uit te voeren en niet voor een verhuisbedrijf te kiezen? Dan is dit geen enkel probleem!

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast