Meteen naar de inhoud

Particuliere verhuizingen met vakmannen

particuliere verhuizingen 1

Wanneer je gaat verhuizen komt er enorm veel op je af. Hierbij maakt het dan ook niet uit of je een grote verhuizing of een kleine verhuizing voor de boeg hebt. Er is gewoonweg zoveel te regelen! Je moet de verhuizing regelen, de administratieve zaken netjes afronden én je moet hierbij ook nog eens alles in goede banen leiden. Wij begrijpen dat hier enorm stress bij kan komen kijken en het is dan ook niet zomaar dat steeds meer Nederlanders ervoor kiezen om hun verhuizing uit te besteden aan een professioneel verhuisbedrijf.

Een professioneel verhuisbedrijf

Het inschakelen van een ervaren verhuisbedrijf is eigenlijk altijd wel een verstandige keuze. Naast het feit dat je dan zelf minder hoeft te regelen is het natuurlijk ook zo dat een particuliere verhuizing om vakwerk vraagt.

Zelf een particuliere verhuizing uitvoeren

Een particuliere verhuizing kun je natuurlijk ook altijd zelf uitvoeren. Wel moet je wanneer je een verhuizing zelf uitvoert ook alle zaken zelf regelen. Als je hier niet zoveel ervaring mee hebt kan dit vrij veel van je vragen. Niet alleen fysiek, maar vooral mentaal. Heb je bijvoorbeeld al een plan van aanpak? Heb je al nagedacht of het transport en de verhuiswagens? Heb je naast een verhuiswagen misschien ook een verhuislift nodig? Een professionele verhuisservice komt dus goed van pas.

Het is helaas zwaarder dan je denkt

Alle inboedel naar een nieuwe woning verhuizen is vaak uiteindelijk veel meer werk dan je in de eerste instantie in gedachten had. Naast het regelen van de eerdergenoemde zaken moet je natuurlijk ook nog alles inpakken in de verhuisdozen, alles in de verhuiswagen laden en nadat dit allemaal de rug is moet je op de nieuwe plek ook nog eens alles uitladen en uitpakken. Wanneer je ervoor kiest om een verhuizing toch zelf uit te voeren is het verstandig om hulp aan familie, vrienden en/of kennissen te vragen. Zo kan iedereen een handje meehelpen.

particuliere verhuizingen 3

Een verhuisbedrijf inschakelen

Wanneer je een verhuisbedrijf inschakelt hoef jij je eigenlijk nergens meer zorgen om te maken, want een verhuisbedrijf zal alles voor je uit handen nemen. Een verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring met het verhuizen van particulieren en daarom is hun dienstverlening altijd zo goed. Zo kun je niet alleen goed, maar ook zo efficiënt mogelijk verhuizen.

Je bent verzekerd

Ervaren verhuizers zullen al je spullen schadevrij naar je nieuwe woning verhuizen. Over eventuele schades hoef jij je eigenlijk helemaal geen zorgen te maken want de professionele mannen weten niet alleen hoe zij schadevrij moeten verhuizen, maar in het geval van eventuele schade is je inboedel verzekerd! Wel is het verstandig om altijd alles over de verzekeringen bij het verhuisbedrijf na te vragen zodat iedereen op de hoogte is van alle voorwaarden.

Lees ook:  Meubeltransport met prof. verhuizers

Verhuizen zonder stress

Wanneer je gaat verhuizen kun je dus eigenlijk het beste kiezen voor een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Wij weten eigenlijk we bijna zeker dat zij op de verhuisdag zullen voldoen aan al jouw wensen en dat zij de verhuizing op de verhuisdag ook soepel laten verlopen. Het is vooral een verstandige keuze om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen wanneer je grote meubels zoals bijvoorbeeld een antieke kast naar je nieuwe huis wilt verhuizen. Zo verhuis je zonder stress en bespaar je vele kopzorgen.

Is verhuizen met een verhuisbedrijf duur?

Veel Nederlanders denken helaas nog altijd dat het allemaal erg duur is wanneer je met een verhuisbedrijf verhuist. Wij kunnen je hierbij vertellen dat dit echt al heel lang niet meer zo is. Dit heeft namelijk te maken met het feit dat je particuliere verhuizingen allemaal zo duur kunt maken als je zelf wilt!

Besparen op de kosten

Ja, een particuliere verhuizing kost geld. Of je het nu laat uitbesteden of het zelf uitvoert.. er zijn altijd wat kosten die je moet maken. Echter is het dus wel zo dat je het allemaal zo duur of goedkoop kunt maken als je zelf wilt. Wil je gebruik maken van verschillende verhuisdiensten? Dan zal dit wat duurder worden. Kies je toch liever voor goedkoop verhuizen? Dan kun je ook kiezen voor minder diensten.

Welke verhuisdiensten zijn er?

Een verhuisbedrijf kan je gehele particuliere verhuizing uit handen nemen. Van het inpakken, vervoeren tot het uitpakken en alles op het nieuwe adres aansluiten. Iedere kiest kost wat en daarom is het belangrijk om van tevoren goed te kijken naar wat je zelf wilt doen en wat je wilt dat het verhuisbedrijf doet.

Om de kosten verhuisbedrijf laag te houden kun je bijvoorbeeld ook alles zelf in- en uitpakken en ervoor kiezen dat de verhuizers alleen de verhuisdozen en spullen in- en uitladen. Heb je verstand van klussen en kun je zelf meubels (de)monteren dan hoef je ook geen klusjesman in te schakelen. Dit soort kleine dingen kunnen de uiteindelijke prijs voor particuliere verhuizingen op de offerte een heel stuk hoger of lager uit laten vallen.

particuliere verhuizingen 5

Extra verhuisservice

Verder kun je ook altijd naar de extra verhuisservice van een verhuisbedrijf vragen. Zo kunnen zij de prijs berekenen voor bijvoorbeeld het huren van een verhuislift of extra verhuizer voor een particuliere verhuizing. Verhuizingen met verhuisliften niet alleen veiliger, maar zullen ook sneller afgerond zijn!

Wat zijn de verhuiskosten van verhuizingen?

De kosten voor particuliere verhuizingen zijn enorm verschillend en daarom is het zo moeilijk om hier een gemiddelde van op te noemen. Dit komt natuurlijk vanwege het feit dat iedere verhuizing anders is omdat iedereen andere wensen heeft en hierbij dus ook andere diensten afneemt.

Lees ook:  Verhuisbedrijf met lift nodig? Dat kan!

Vergelijk gratis verhuisoffertes

Voor een juiste prijsindicatie kun je daarom het beste verhuisoffertes aanvragen bij verschillende verhuisbedrijven. Op deze manier kun je hun diensten én prijzen met elkaar vergelijken. Echter begrijpen wij bij Moving heel goed dat het contact opnemen met diverse verhuisbedrijven nogal tijdrovend kan zijn en daarom hebben wij hier een oplossing voor gevonden!

Vraag gratis 6 offertes aan bij Moving

Bij Moving is het ontvangen van verschillende verhuisoffertes met gemak geregeld. Je kunt bij ons namelijk met één verhuisaanvraag de exacte prijs voor je verhuizing bij verschillende verhuisbedrijven aanvragen! Hierbij maakt het ook totaal niet uit of het om een seniorenverhuizing, particuliere verhuizingen of bedrijfsverhuizingen gaat.

Het enige wat je hoeft te doen is één aanvraagformulier invullen zodat wij deze naar de 6 beste verhuisbedrijven uit jouw regio kunnen sturen. Deze zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

nv-author-image

Alex Vermeer

Ga je verhuizen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Vraag dan gratis verhuisadvies aan en ik help je graag verder met het regelen van je verhuizing.

Ontvang gratis 6 verhuisoffertes in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Deze website is veilig

Vertrouwd sinds 2001