Meteen naar de inhoud

Over ons

Verhuizen met vrolijk- en vriendelijkheidsgarantie

Verhuizen staat steevast in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen voor mensen. Dat is jammer, omdat je waarschijnlijk verhuist naar een geweldige nieuwe plek. Daarom helpen wij je het beste verhuisbedrijf te vinden, mét vrolijk- en vriendelijkheidsgarantie.

Wij maken het je makkelijk

We begrijpen dat je misschien niet precies weet waar je allemaal op moet letten. Want, heeft een verhuisbedrijf de ervaring, de materialen en de middelen om jou te verhuizen? En hoe groot moet de verhuiswagen eigenlijk zijn?

Daarom maken we het je graag makkelijk. Jij doet online jouw aanvraag. Dat deden al 150.000+ anderen, dus we weten heel goed welke informatie we van je nodig hebben. We stellen je daarvoor slechts een paar eenvoudige vragen.

Wij gaan daar vervolgens mee aan de slag, zodat jij zo min mogelijk hoeft te doen. Dat is namelijk waar wij blij van worden, als jij zo min mogelijk stress ervaart en soepel en zorgeloos met een vriendelijk verhuisbedrijf verhuist.

Gecertificeerd & verzekerd

Al sinds 2001 zetten we verhuisbedrijven bij jou in de buurt voor je op een rij. Dat betekent dat je eenvoudig de verhuisspecialisten vindt die je goed kunnen helpen met de verhuizing.

Via ons verhuissofferte tool vind jij precies wie je zoekt en kun je de beste 6 verhuisbedrijven vergelijken. Uiteraard vergelijk je alleen gecertificeerde en verzekerde verhuizers. Wij zorgen voor passende verhuizers en voorkomen dat je vastzit aan eventuele verplichtingen. Dat verhuist wel zo fijn en met een veilig gevoel. Het enige wat jij hoeft te doen is een aanvraag in te dienen en offertes te vergelijken. Succes!

Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen zorgen! Bij Moving maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Bel ons op telefoonnummer 070 369 6827. Dan helpen we je graag.

“Let’s Move Together!”

Moving.nl


Direct contact

Met betrokken en ervaren verhuizers

Gecertificeerde verhuizers

De veilige keuze voor jouw verhuizing

Tevreden klanten

Meer dan 150.000+ mensen verhuisd

Ontvang gratis 6 verhuisoffertes in je mailbox

Start verhuisoffertes