Meteen naar de inhoud

Budget verhuisservice, low budget verhuizen kan gewoon

budget verhuisservice 1

Ben je een verhuizing aan het plannen en wil je dat de verhuizing zo goedkoop mogelijk uitgevoerd wordt? Dan is het kiezen voor een budget verhuisbedrijf al de eerste en meest belangrijke stap.

Verhuisbedrijf vs. budget verhuisservice

Waarschijnlijk is het je tijdens het zoeken naar het juiste verhuisbedrijf opgevallen dat er nogal wat prijsverschillen zijn tussen bedrijven. Maar hoe komt dit eigenlijk toch? Dit komt vooral vanwege het feit dat we in Nederland Erkende en niet Erkende Verhuizers en ook nog eens budget verhuisbedrijven hebben.

Ja, de ene verhuisbedrijven zijn de andere verhuisbedrijven natuurlijk niet en je wilt als klant hierbij natuurlijk wel weten wat het verschil is.

Low budget verhuisservice

Een budget verhuizer doet eigenlijk precies hetzelfde als een Erkende Verhuizer, maar omdat budget verhuizers ervoor gekozen hebben om zich niet bij de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers aan te sluiten kunnen zij onafhankelijk blijven en zo ook hun prijzen laag houden.

budget verhuisservice 3

Tarieven budget verhuisservice

De tarieven voor verhuisdiensten liggen bij een budget verhuisbedrijf een stuk lager dan bij bijvoorbeeld Erkende Verhuizers. Om je enkele voorbeelden te geven..

Tarieven verhuislift

Een verhuislift heeft niet per sé met de hoeveelheid spullen te maken, maar heeft eigenlijk vooral met de woning te maken. Ja, het is nu eenmaal zo dat een lift een verhuizing makkelijker maakt en je verhuizing met een lift ook sneller uitgevoerd, maar een lift kan soms ook gewoon noodzakelijk zijn.

Een verhuislift kun je bij een budget verhuisbedrijf al voor €75 per uur huren.

Tarieven inpakservice

Je hebt eerder al kunnen lezen dat vakmannen niet alleen je verhuisdozen van A naar B kunnen verhuizen, maar dat zij je ook nog andere services kunnen aanbieden.

Ja, zelfs met een budget verhuisservice! Een professioneel verhuisbedrijf je bijvoorbeeld ook helpen met het inpakken en/of uitpakken van je inboedel. De vakmannen gebruiken uiteraard altijd professionele verhuismaterialen.

Huur je bij de budget verhuisservice ook de uitpakservice erbij? Dan hoef je zelf natuurlijk echt al helemaal niks meer te doen. Met deze budget verhuisservice zullen de verhuisdozen in de nieuwe woning namelijk niet alleen uitgepakt worden, maar zullen de meeste verhuisbedrijven alles ook netjes op plaats van bestemming plaatsen.

Een inpakservice kan bij een budget verhuisbedrijf al vanaf €30 gehuurd worden!

Meer verhuisdiensten bij een professioneel verhuisbedrijf

We hebben je net natuurlijk leuk verteld over de twee meest gewilde verhuisdiensten, maar eigenlijk zijn er nog meer diensten waar je al klant gebruik van kunt maken.

Extra opslagruimte

Heb je de budget verhuisservice vanwege een verbouwing nodig en wil je alleen je spullen naar een opslag laten brengen? Dan is dit natuurlijk heel goed mogelijk. Het is tijdens verbouwingen vaak noodzakelijk om bepaalde spullen uit de woning te verwijderen omdat deze anders in de weg staan.

Verhuisbedrijf met opslag

Gelukkig kun je bij de meeste budget verhuizers in Nederland ook gebruikmaken van hun opslagruimte. Wanneer je al een verhuisservice afneemt dan liggen de kosten voor het opslaan van je inboedel vaak ook nog eens wat lager.

Lees ook:  Unieke cadeau-ideeën voor iemand die verhuist

Kluswerkzaamheden

Met een budget verhuisservice krijg je niet alleen maar vriendelijk personeel over de vloer, maar dit zijn ook nog eens echte vakmannen die je kunnen helpen met eventuele kluswerkzaamheden. Hiervoor worden te allen tijde professionele verhuismaterialen gebruikt.

Klussers denken graag met je mee

Deze budget verhuisservice is erg betaalbaar omdat het tijdens het verhuizen nu eenmaal vaak voorkomt dat de vakmannen met (de)montage werkzaamheden te maken krijgen. Daarom is het tijdens je verhuizing handig om extra klussers erbij te helpen zodat je met de klussen in huis kunnen helpen.

budget verhuisservice 5

Voordelen budget verhuisservice

Zoals je hebt kunnen lezen biedt een budget verhuisservice je enorm veel voordelen en dit tegen veel lagere prijzen! Enkele voorbeelden zijn..

Professionele verhuizers inhuren

Professionele verhuizers in Nederland hebben altijd ervaren verhuizers in dienst die jou op de best mogelijke manier kunnen helpen verhuizen. Een goede voorbereiding is natuurlijk al het halve werk!

Bespaar tijd en geld met ervaren verhuizers

Deze vakmannen zijn ongelooflijk harde werkers die niet alleen verhuisdozen verhuizen, maar je ook een bijzonder vriendelijk service bieden! Dit is tijdens zo een moeilijke en drukke periode in je leven toch wel fijn nietwaar? Een verhuizing is al stressvol genoeg dus een prettige samenwerking is toch wel fijn.

Een budget verhuisservice dat particuliere inboedels verhuist

Een verhuizing uitbesteden aan een verhuisbedrijf hoeft tegenwoordig niet meer heel veel te kosten want zoals je kunt zien is verhuizen met een budget verhuisservice nu voor iedereen mogelijk.

Verhuizing berekenen

Bij Moving houden we van goede communicatie en daarom is het aanvragen van een gratis én scherpe verhuisofferte met onze verhuisservice nog nooit zo makkelijk geweest.

Het scheelt enorm veel tijd, want met één aanvraag krijg jij vrijblijvende offertes van 6 verschillende bedrijven naar je e-mail gestuurd. Verhuizen van A naar B is nog nooit zo makkelijk geweest!

Veelgestelde vragen

Wat kost een verhuisservice gemiddeld?

De gemiddelde kosten voor een verhuizing vanuit een gemiddelde flat ligt tussen de €850 en €1100. Voor een rijtjeshuis moet er gemiddeld tussen de €1200 en €1900 betaald worden en voor een twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning zul je al snel €1850 en €2650 moeten betalen.

Hoe ver van tevoren verhuisbedrijf regelen?

Het beste is om een verhuisbedrijf zo vroeg mogelijk op de hoogte stellen, dus je kunt dit nooit te vroeg doen. Echter is een richtlijn meestal minimaal 4 tot 5 weken van tevoren. Rond deze periode is alles vrijwel bekend en kan alles gepland worden.

Wie kan mij helpen met verhuizen?

Voor een goedkope verhuizing kun je familie en vrienden om hulp vragen, maar je kunt tegenwoordig dus ook gebruikmaken van een budget verhuisservice! Je hele inboedel in vertrouwde handen én goedkoop verhuizen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Hoelang duurt een gemiddelde verhuizing?

Een verhuizing hangt van de afstand tussen de 2 woningen en de grootte van je inboedel af. In het algemeen duurt een gemiddelde verhuizing in Nederland tussen de 3,5 en 9 uur en ben je vaak wel binnen 1 dag klaar met verhuizen.

nv-author-image

Alex Vermeer

Ga je verhuizen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Vraag dan gratis verhuisadvies aan en ik help je graag verder met het regelen van je verhuizing.

Ontvang gratis 6 verhuisoffertes in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Deze website is veilig

Vertrouwd sinds 2001