Budget verhuisservice: hoe je low budget kan verhuizen

Verhuizen kan erg spannend en hierbij ook nog eens een erg stressvolle gebeurtenis zijn. Of je nu naar een nieuwe woning verhuist of een bedrijfsverhuizing voor de boeg hebt, je wil natuurlijk wel voor een goede prijs verhuizen. Ook is het hierbij belangrijk dat je een verhuisteam inschakelt dat betrouwbaar, professioneel én betaalbaar is, maar welke verhuizers kun je hier het best voor inschakelen? Gelukkig ben je hiervoor bij Moving aan het juiste adres. Onze verhuizers en hiermee bedoelen we de meest professionele aangesloten bedrijven kunnen je helpen verhuizen tegen budget tarieven. Verhuizen met budget is nog nooit zo makkelijk geweest!

Bij Moving helpen we je graag met het vinden van een top service en de beste verhuizers, van budget verhuisservice tot erkende verhuizers! Moving is dus zeker een aanrader voor, tijdens en zelfs na het verhuizen!

Een erkend verhuisbedrijf vs. een budget verhuisservice

Verhuizen met erkende verhuizers of verhuizen met, budget verhuisservice? Dit is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt en ons antwoord is hierbij altijd hetzelfde. Wij kunnen beide services zeker aanbevelen. Verhuizers die bij ons zijn aangesloten zijn namelijk altijd zeer vriendelijke en professionele mannen. Een uur te laat zijn zit er bij hun dan ook zeker niet in. Wij zijn zeer tevreden en deze professionele bedrijven verhuizen door heel Nederland. Moving helpt je hier dan ook graag bij. Je wilt natuurlijk wel verhuizen met een goedkoop verhuisbedrijf dat bekend staat om zijn goede service.

Low budget verhuisservice

Maar wat is een budget verhuisservice dan precies? Een budget verhuisbedrijf doet eigenlijk alles wat andere bedrijven ook doen, alleen hebben zij ervoor gekozen om zich niet bij de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers aan te sluiten. Hierdoor kunnen zij onafhankelijk blijven en alles zelf bepalen. Willen zij 7 dagen per week open zijn? Dan kan dit. Willen zij hun prijzen laag houden? Dan kan dit ook. 

Aangesloten bedrijven krijgen met regels van de brancheorganisatie te maken. Ook moeten zij kosten afdragen aan de organisatie en deze kosten worden uiteraard aan de klant doorberekend waardoor zij vaak duurdere prijzen hanteren.

Tarieven budget verhuisservice

Verhuizen is al duur genoeg want er zijn gewoonweg enorm veel kosten waar je tijdens deze hectische periode mee te maken krijgt. Al wil je misschien alleen een aantal meubels verhuizen.. verhuizen is gewoonweg erg duur. Bij Moving houden we niet van denken in problemen, maar in denken in oplossingen. Je kunt je bij ons laten verhuizen met de beste movers die netjes op tijd en dus op afgesproken tijd aanwezig zullen zijn en snel en efficiënt zullen werken. 

Verder biedt een goedkoop verhuisbedrijf klanten met een kleiner budget graag een betaalbare oplossing aan. Zo kan iedereen verhuizen zonder letterlijk én figuurlijk de rug te breken. De prijzen van deze professionals zijn laag en concurreren daarom tegen verhuizers uit het hogere segment. 

Bij Moving geloven we in transparantie en daarom zorgen wij ervoor dat bedrijven je altijd duidelijke tarieven aanbieden. Hierbij maken zij gratis offertes op maat voor elke verhuizing. Zo weet je als klant precies waar je aan toe bent en krijg je hierbij niet te maken met verborgen kosten. Plan dus met een gerust hart je verhuizing, binnen je budget mét een budget verhuisbedrijf. 

Tarieven verhuislift

Verhuizen met een verhuislift is een absolute aanrader! Vooral wanneer je een top verhuisbedrijf inschakelt. Misschien denk je dat je al hard werkende mannen inhuurt en dat alles zo snel achter de rug zal zijn, maar met een lift kan er sneller én veiliger verhuist worden. Een verhuislift heeft namelijk niet per sé te maken met de hoeveelheid spullen, maar vooral met de woning. Zo hoeven de verhuizers bijvoorbeeld niks door het trappenhuis te tillen wat niet alleen hun rug spaart, maar juist ook veel tijd bespaart. Zo kan er namelijk makkelijk uit het raam of via het balkon verhuist worden. Zo wordt je tijdens het verhuizen niet alleen goedkoop, maar ook ontzettend goed geholpen! Onze verhuizers helpen je te allen tijde aan een goedkope verhuisservice door heel Nederland. 

Een verhuislift kun je bij een goedkoop verhuisbedrijf (budget verhuizers) al voor €75 per uur huren.

Alles netjes ingepakt en eventueel ook uitgepakt!

EProfessionals kunnen je niet alleen helpen met verhuisdozen van A naar B verhuizen, maar een verhuisbedrijf kan o.a ook nog een andere services aanbieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld klein transport via Marktplaats of de meest populaire service bijvoorbeeld een inpakservice. Alle soorten inpakwerkzaamheden worden dan ook aangeboden.

Een inpakservice is natuurlijk niet zomaar een populaire budget verhuisservice. Deze sterke heren kunnen je namelijk tegen scherpe prijzen meehelpen met het inpakken van je inboedel. Wil je de spullen ook laten uitpakken? Dan is dit tegen betaling ook geen enkel probleem. Bij het in- uitpakken van je inboedel wordt er bij budget  bedrijven altijd gebruik gemaakt van professionele verhuismaterialen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld verhuisdekens, inpakfolie en steekwagens. Deze budget verhuisservice kan bij de meeste bedrijven al vanaf €30 gehuurd worden. Maak het jezelf dus niet al te moeilijk en laat je hierover informeren wanneer de bedrijven contact opnemen.

Een inpakservice kan bij een budget verhuisbedrijf al vanaf €30 gehuurd worden!

Ook met andere taken snel en soepel geholpen worden?

Vaak denkt men dat een verhuisbedrijf nodig is wanneer er verhuist moet worden en dat is natuurlijk ook zo, maar wist je al dat deze zeer vriendelijke jongens je ook met andere taken kunnen helpen? En dat met de kwaliteit van de bij ons aangesloten bedrijven! 

Extra opslagruimte

Ga je verhuizen? Bijvoorbeeld van Amsterdam naar Den Haag? Heb je hierbij besloten om de verhuizing zelf uit de voeren? Dan is dit uiteraard heel goed mogelijk. Echter komt het tijdens het verhuizen vaak voor dat er extra opslagruimte nodig is omdat bepaalde spullen niet meeverhuist kunnen worden. Ook kan het voorkomen dat je gaat verbouwen of na een grote schoonmaak spullen tegenkomt die eigenlijk niet meer in de woning passen. In dit geval kun je (tijdelijke) opslagruimte huren

Maak je al gebruik van een budget verhuisservice? Dan betaal je vaak een stuk minder voor opslagruimte en in dit geval kun je ook nog eens genieten van de beste dienstverlening. De vakmannen zullen dan alle spullen ophalen en deze netjes in de opslagruimte plaatsen. Heb je de spullen later weer nodig? Dan zullen zij deze ook weer netjes bij jou afleveren. Ook mag je tussentijds nog bij je spullen indien je wat nodig hebt of nog wat wil opslaan.

Kluswerkzaamheden

Met een budget verhuisservice krijg je niet alleen maar vriendelijk personeel over de vloer, maar echte professionals. Zo wordt je niet alleen verhuisd door een super team, maar wordt je hierbij ook nog eens vakkundig geholpen. Heb je veel klusjes in de woning die uitgevoerd moeten worden? Dan kunnen de professionals je bijvoorbeeld helpen met het aan- afsluiten van elektra, het verwijderen van objecten aan de muren en bij het vullen van de gaten in de muren. Zelf het leggen van laminaat is soms geen enkel probleem, maar dit dien je uiteraard met het desbetreffende verhuisbedrijf te bespreken. 

Deze budget verhuisservice is niet alleen betaalbaar, maar de heren gaan hierbij ook nog eens secuur te werk. Wanneer je zakelijke en particuliere inboedels verhuist is het gewoonweg erg handig om klussen zoals (de) montage uit handen te geven. Op deze manier hoef jij je nergens druk om te maken! 

Alle voordelen van een budget verhuisservice

Met een budget verhuisservice krijg je altijd goede en vriendelijke service. Hierbij gaan de verhuizers ook altijd zorgvuldig met je spullen om. Door met het verhuisbedrijf in zee te gaan dat het best bij jouw wensen en budget past kun je de verhuizing voor jezelf en/of gezin stressvrij maken. 

Professionele verhuizers

Een professioneel verhuisbedrijf zal je met iedere stap tijdens de verhuizing helpen. Wanneer je bij Moving offertes aanvraagt zul je dezelfde dag nog een verhuisofferte van de verhuisbedrijven ontvangen. Dit houdt in dat wij je aanvraag direct doorsturen waardoor de meeste verhuisbedrijven direct stappen kunnen ondernemen. Zo kun je als klant kiezen voor de laagste prijs. Een goede voorbereiding is immers het halve werk en zo kun je jouw hele inboedel goedkoop verhuizen.

Bespaar tijd en geld met ervaren mannen

De vakmannen zijn ongelooflijk harde werkers die alle verhuisdozen op de juiste manier én efficiënt zullen verhuizen. Soms gebeurt het zelfs dat zij met hun goede en een bijzonder vriendelijk service soms zelfs een uur eerder klaar zijn! Verhuizen is al hectisch genoeg en de juiste hulp is dan wel welkom toch?

Ook kun je natuurlijk iedere review van een willekeurig verhuisbedrijf opzoeken. Zo kun je zien of zij van eerdere klanten een dikke pluim krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar of de verhuizers aankwamen? Kwamen de verhuizers hierbij op tijd? Schrijft iemand: ‘De verhuizers waren op tijd, zo zijn onze spullen zorgvuldig verhuisd. Dank voor de goede service.’? Dan weet je dat je als nieuwe klant eigenlijk wel goed zit toch? Zo kun je met een gerust hart in zee gaan met het bedrijf waar je voor gekozen hebt. Onze budget verhuisservice heeft al vele tevreden klanten zo goedkoop mogelijk kunnen helpen.

De service van Moving

Als wij verhuizen willen we dat onze verhuizing van begin tot eind soepel verloopt en niet dat er alleen op de dag van de verhuizing naar ons omgekeken wordt. Het is dan ook daarom dat we bij Moving van aandacht, goede communicatie en service houden. Daarom werken wij niet zomaar met alle bedrijven die zich aanmelden en kiezen we alleen voor bedrijven met de beste service. Onze budget verhuisbedrijven hebben de beste reviews en ervaringen in Nederland. Zo kunnen wij iedereen onze verhuisservice aanbieden en kun jij verhuizen met een betrouwbaar budget verhuisbedrijf. Verhuizen van A naar B is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Verhuiskosten berekenen

Of je nu vanuit Leiden en Utrecht of Leiden en Rotterdam of vanuit Den Haag naar Maastricht of van Eindhoven naar Leeuwarden verhuisd.. de kwaliteit van onze aangesloten bedrijven is altijd het allerbeste. Heb je een verhuisservice nodig? Ga budget verhuizen en kies voor een van onze bedrijven en ga hier met een gerust hart mee in zee. Ga verhuizen met het verhuisbedrijf dat bekend staat om een uitstekende service en het beste bij jouw wensen en behoeften past.

Wanneer je bij Moving een gratis aanvraagt indient zal deze naar de 6 beste verhuisbedrijven uit jouw regio gestuurd en deze zullen binnen 24 contact met je opnemen. Dit kan telefonisch, maar ook via de mail zijn. Dit zijn Nederlands sprekende verhuizers die gelukkig vaak ook Engels spreken en ze dus ook expats van dienst kunnen zijn. Verhuizers zouden tegenwoordig eigenlijk niet meer anders kunnen toch? 

Kies je voor een verhuisbedrijf dat het beste bij jouw wensen past en waarbij de factuur het beste bij jouw budget past? Dan is dit natuurlijk heel goed nieuws! Kies je er uiteindelijk voor om de verhuizing toch zelf uit te voeren? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem want je zit na je aanvraag helemaal nergens aan vast! 


Veelgestelde vragen

Wat kost een verhuisservice gemiddeld?

De gemiddelde kosten voor een verhuizing vanuit een gemiddelde flat ligt tussen de €850 en €1100. Voor een rijtjeshuis moet er gemiddeld tussen de €1200 en €1900 betaald worden en voor een twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning zul je al snel €1850 en €2650 moeten betalen.

Hoe ver van tevoren verhuisbedrijf regelen?

Het beste is om een verhuisbedrijf zo vroeg mogelijk op de hoogte stellen, dus je kunt dit nooit te vroeg doen. Echter is een richtlijn meestal minimaal 4 tot 5 weken van tevoren. Rond deze periode is alles vrijwel bekend en kan alles gepland worden. 

Wie kan mij helpen met verhuizen?

Goedkoop verhuizen betekent meestal familie en vrienden om hulp vragen. De meeste vrienden en familieleden besluiten op het laatste moment alsnog te helpen wat natuurlijk erg fijn is, maar je wilt voor jezelf natuurlijk ook wel duidelijkheid. Gelukkig kun je tegenwoordig dus ook gebruikmaken van een budget verhuisservice! Je hele inboedel in vertrouwde handen én goedkoop verhuizen met een betrouwbaar verhuisbedrijf is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Wat kost een verhuiswagen met personeel?

Voor een wat kleiner verhuiswagen inclusief bestuurder betaal je vaak tussen de €35 en €59. Voor grotere verhuiswagens voor bij grotere verhuizingn kan de prijs al gauw oplopen tot rond de €95. Vraag vrijblijvend offertes aan via Moving.nl zodat je voor jezelf een uitstekende en goedkope verhuisservice kunt kiezen. Een betaalbare verhuisservice is bij ons namelijk zo gevonden.

Hoelang duurt een gemiddelde verhuizing?

Hoelang verhuizen duurt hangt van de afstand tussen de 2 woningen en de grootte van je inboedel af. In het algemeen duurt een gemiddelde verhuizing in Nederland tussen de 3,5 en 9 uur en ben je vaak wel binnen 1 dag klaar met verhuizen. Ben je jouw verhuizing aan het plannen? Maak dan gebruik van onze checklist verhuizen.