Meteen naar de inhoud

Meubeltransport met prof. verhuizers

meubeltransport 1

Heb je heerlijk het internet af zitten struinen en ben je vervolgens verdwaald geraakt op Marktplaats? Ben je tijdens je zoektocht leuke meubels tegengekomen die je tegen hele scherpe prijzen kunt kopen? Dan is dit natuurlijk fantastisch, maar heb je ook nagedacht over het transport van de meubels? Het kan ook zo zijn dat je gaat verhuizen en hebt gekozen voor meubeltransport en hiervoor op zoek bent naar de juiste verhuizer met de juiste verhuisservice. Wat je reden ook is.. meubeltransport is bij Moving zo geregeld!

Meubels vervoeren met professionals

Meubeltransport is een vak apart en hiervoor is dan ook de nodige ervaring en juiste kennis nodig. Voor een verhuizer maakt het niet uit of je nu wilt verhuizen of alleen meubels wilt laten bezorgen. Een verhuisbedrijf regelt meubeltransport graag voor je en is niet alleen gespecialiseerd in verhuizingen, maar ook in efficiënt meubeltransport. En dan vaak ook goedkoop meubeltransport!

Meubeltransport is voor iedereen!

Het transporteren van objecten wordt door verhuisbedrijven aan zowel particulieren als bedrijven aangeboden. Met de juiste verhuisservice heb je meubel transport van uitstekende kwaliteit. Je kan er dan ook altijd zeker van zijn dat je spullen in goede handen zijn. De professionele chauffeurs en verhuizers vervoeren je meubels veilig en netjes. Zo wordt het allemaal binnen no time op je (nieuwe) adres bezorgd.

Wat is er allemaal nodig voor het transport?

Alleen een verhuizer is natuurlijk niet voldoende om het transport te regelen. Er zijn natuurlijk ook benodigde materialen nodig om alles schadevrij te kunnen vervoeren. Daarom nemen de verhuizers tijdens de opdracht altijd professionele verhuismaterialen mee. In de verhuiswagens zijn dan ook altijd verhuisdekens, noppenfolie en spanbanden te vinden. Verder hebben zij voor het (de)monteren van meubels ook de beste gereedschappen mee. Heb je verhuisdozen nodig? Dan kun je dit ook bij het verhuisbedrijf huren/kopen. Neem vrijblijvend contact op met het desbetreffende verhuisbedrijf voor meer informatie over extra verhuismaterialen.

meubeltransport 3

Heb je ook (tijdelijke) opslag nodig?

Heb je in je (nieuwe) woning helemaal nog geen plek voor de aangeschafte meubels? Dan heb je natuurlijk (tijdelijke) opslag nodig! Ook kan het soms voorkomen dat bepaalde objecten niet mee verhuist kunnen worden en deze niet op tijd verkocht worden. Deze kun je dan ook veilig in de opslag plaatsen.

Opslagruimte waar je meubels veilig staan

De meeste verhuisbedrijven in Nederland hebben ook hun eigen opslag. Deze verhuisservice behoort niet standaard tot het verhuispakket of meubeltransport pakket, maar dit kun je tegen betaling wel huren. Neem voor meer informatie contact op met onze verhuisadviseurs.

Heb je een verhuislift nodig?

Woon je op een hogere verdieping, zijn de deurposten in je woning klein of is het trappenhuis erg smal? Dan kan het zo zijn dat een verhuislift huren noodzakelijk is. Is het niet noodzakelijk, maar wil je toch liever wel een verhuislift huren? Dan is dit natuurlijk ook gewoon mogelijk. Met een verhuislift verhuizen is namelijk een stuk makkelijker én veiliger. Op deze manier hoeven de verhuizers de objecten niet te tillen wat niet alleen goed is voor hun rug, maar zo is er ook amper kans op beschadigingen aan je meubels. Het komt helaas vaak voor dat meubels tijdens het tillen beschadigen omdat ruimtes zoals bijvoorbeeld het trappenhuis te smal zijn. Met een verhuislift verzorgen verhuizers daarom vaak de beste service.

Lees ook:  Tijdelijke opslag of tussentijdse opslag

Wat zijn de kosten voor professioneel transport?

Wil je weten wat het transporten van meubels ongeveer kost? Dan zal het moeilijk zijn om hier informatie over te vinden op het internet. Dit komt vanwege het feit dat iedere opdracht met betrekking tot meubeltransport anders is. Het gaat om verschillende soorten objecten met verschillende soorten grootte én het ligt er natuurlijk ook aan waar in Nederland het opgehaald moet worden en waar jij woont. Hierdoor is het erg moeilijk om een inschatting van de kosten te maken.

Vraag gratis offertes aan bij Moving

Bij Moving kun je nu eenvoudig meerdere verhuisoffertes aanvragen. Hiervoor hoef je maar één aanvraagformulier in te vullen. Dit is helemaal gratis en nadat wij je aanvraag ontvangen hebben zullen wij deze naar de 6 beste verhuisbedrijven uit jouw regio sturen zodat zij binnen 24 uur contact met je op kunnen nemen.

Goedkoop verhuizen? Vergelijk offertes

Op iedere offerte die je van een verhuisbedrijf ontvangt staan alle diensten en prijzen vermeld. Wanneer het om een verhuizing gaat zul je zien dat er enorm veel diensten zijn die een verhuisbedrijf optioneel aanbiedt. Denk aan het vervoer van je inboedel, soort verhuiswagen en extra services.

Wanneer je de offertes hebt ontvangen kun je deze op je gemak nakijken en kiezen voor het verhuisbedrijf dat het beste bij jouw wensen en budget past.

nv-author-image

Alex Vermeer

Ga je verhuizen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Vraag dan gratis verhuisadvies aan en ik help je graag verder met het regelen van je verhuizing.

Ontvang gratis 6 verhuisoffertes in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Deze website is veilig

Vertrouwd sinds 2001