Transport meubels particulier; nooit meer sjouwen!

Wie kent het niet? Marktplaats. Je kunt er prachtige nieuwe meubels kopen, maar deze dien je helaas vaak ook zelf op te halen. Misschien is het zo dat je gaat verhuizen en ervoor hebt gekozen om de verhuizing helemaal zelf uit te voeren, maar heb je nog wel een aantal grote meubels die je moet vervoeren.

Deze voorbeelden, maar ook andere zaken vragen om een speciale verhuisservice wat vaak meubeltransport wordt genoemd.Wat de reden voor jouw meubeltransport is, er is maar één ding wat belangrijk is en dat is het schadevrij vervoeren van je meubels.

Oh, eigenlijk zijn er twee dingen belangrijk want je wilt natuurlijk ook wel gebruiken van goedkoop meubeltransport.

Hoe moet je meubels vervoeren?

Tegenwoordig wordt er enorm veel online gewinkeld en bij het online kopen van meubels komt natuurlijk ook het afleveren of ophalen kijken. Het verhuizen of bezorgen van meubels is een vak apart en vraagt dan ook zeker wel om enige kennis en ervaring.

Goedkoop meubeltransport

Zoals je eerder hebt kunnen lezen vraagt het verhuizen of bezorgen van meubels om de nodige ervaring. Niet alleen bepaalde meubelstukken moeten op de juiste manier vervoerd worden, maar ook witgoed zoals koelkasten en wasmachines moeten zonder beschadigingen bezorgd kunnen worden.

Voor een ervaren verhuizen maakt het niet uit of je nu wilt verhuizen of dat je meubels wilt laten bezorgen. Het personeel van een transportbedrijf zal je spullen tillen, op de correcte wijze vervoeren waarna je deze zonder enige beschadiging afgeleverd zult krijgen.

Je inboedel is in goede handen bij een ervaren verhuizer

Je kunt het gehele proces dan ook gerust overlaten aan de verhuizer overlaten. Een verhuisbedrijf is namelijk niet alleen gespecialiseerd in verhuizingen, maar deze bedrijven verzorgen dagelijks ook het vervoer van meubels.

Duidelijke communicatie tijdens het transport

Met deze voordelige verhuisservice zijn je spullen altijd in goede handen maar hierbij is het wel belangrijk dat er duidelijke en goede communicatie is tussen de verhuizer en de klant.

Alleen op deze manier kun je genieten van de beste meubel transport service. De chauffeurs vervoeren je meubel veilig en zullen deze vervolgens netjes bij je nieuwe woning of natuurlijk gewoon oude woning afleveren.

Soorten meubeltransport

Zoals je eerder hebt kunnen lezen kan meubeltransport op verschillende manier. Afhankelijk van je wensen kan ieder bedrijf je de beste dienstverlening aanbieden en dit vaak tegen hele scherpe prijzen. Wij bespreken graag de verschillende services van goedkoop meubeltransport.

Eenmalig transport zoals Marktplaats bezorgdienst

Heb je iets op Marktplaats gevonden en wil je dit voor een keer laten bezorgen? Misschien die ene mooie, nieuwe bank? Dan kan een koerier eenvoudig meubelen bij je afleveren.

Periodiek transport

Bestel je vaker dingen online of heb je gewoonweg met vaste regelmaat transport nodig? Dan zijn er bedrijven die hiervoor speciale koeriers in dienst hebben.

Transport van speciale objecten

Wil je een massief houten tafels, antieke kasten of bijvoorbeeld een piano laten bezorgen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een verhuizer die gespecialiseerd is in het vervoeren van speciale objecten.

Vervoer van nieuwe meubels zoals IKEA bezorgservice

De transportservice van IKEA bezorgd je artikelen eenvoudig én snel bij jouw thuis. De transportservice kan voor online artikelen gebruikt worden, maar ook voor artikelen die je in de winkel aanschaft.

Benodigde materialen

Om meubels veilig te kunnen vervoeren zijn er niet alleen echte vakmannen nodig, maar is het ook belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van professionele verhuismaterialen. Hierbij kun je denken aan inpakpapier, verhuisdekens en bijvoorbeeld spanbanden.

Meubels veilig vervoeren kan soms alleen wanneer objecten gedemonteerd worden en daarom hebben de verhuizers ook altijd een gereedschapskist bij zich. Op deze manier kun je verzekerd zijn van de beste service.

Wat zijn de kosten voor een voordelige verhuisservice?

Meubels vervoeren kan lastig zijn en de moeilijkheidsgraad hangt dan ook af van verschillende factoren. Verder zijn er ook andere zaken die de prijs kunnen beïnvloeden. Hierbij kun je denken aan het vervoer, de grootte van de verhuiswagen, of er een verhuislift nodig is en het aantal verhuizers dat aanwezig moet zijn om alles veilig uit te kunnen voeren.

Een gemiddelde prijs berekenen is lastig

Het is daarom erg lastig om online een gemiddelde prijs te vinden. Een bedrijf kan de prijs berekenen wanneer het meer informatie heeft met betrekking tot jouw wensen, tijd en meubels.

Goedkoop meubeltransport

Wij begrijpen het volkomen wanneer je op zoek bent naar het goedkoopste verhuisservice. Tegenwoordig kun je de centjes natuurlijk wel goed gebruiken en een verhuizing of meubels vervoeren is al duur genoeg.

Wil je weten wat een gehele verhuizing of meubeltransport bij verschillende bedrijven kost, maar heb je helemaal geen tijd om dit uit te vogelen? Dan willen wij je hier graag bij helpen.

Vraag gratis offerte aan bij Moving

Het vervoer van meubels is bij Moving zo geregeld. Je hoeft bij Moving namelijk maar één aanvraagformulier in te vullen waarna wij deze naar de 6 beste verhuisbedrijven uit jouw regio zullen sturen. Deze zullen binnen 24 uur contact met je opnemen. Zo kun je op je gemak kiezen voor extra voordelige meubeltransport.

Waarom zou je voor een verhuisbedrijf bij Moving kiezen?

Iedereen weet dat goedkoop verhuizen bij Moving heel goed mogelijk is, maar weinigen weten dat deze professionele verhuisbedrijven ook professioneel meubeltransport uitvoeren.

Wij weten dan ook bijna zeker dat je super tevreden zult zijn met een van de verhuisbedrijven die hun services ook nog een tegen een zeer lage prijs aanbieden. Waarom zou je het eigenlijk moeten uitproberen? Nou, redenen genoeg!

Voordelen van onze aangesloten verhuizers

  • De verhuisbedrijven proberen altijd tegen scherpe prijzen te werken
  • Voordelig, maar wel met de beste services
  • Landelijk beschikbaar
  • Transparante voorrijkosten
  • Ervaren chauffeur
  • Vrijblijvend contact
  • Altijd professionele verhuizers in dienst

Heb je trouwens misschien een opslagruimte nodig?

Meubeltransport gaat vaak hand in hand met opslag. Dit komt vanwege het feit dat men de spullen na aanschaf nog niet kwijt kan in de nieuwe woning.

Self-storage

Ja, je zou hiervoor ook een self-storage kunnen huren, maar dan moet je ook zelf alles uitvoeren. Van het inpakken en vervoeren tot het uitpakken en het in de opslagruimte plaatsen.

Misschien heb jij hier wel de nodige ervaring mee, maar waarschijnlijk heb je hier helemaal geen tijd voor aangezien het allemaal nogal tijdrovend kan zijn. En daarom is het dus juist verstandig om hier professionele mensen voor in te schakelen.

Goedkoop meubeltransport

Wil je weten wat een gehele verhuizing of meubeltransport kost? Dan kun je bij Moving nu eenvoudig offertes aanvragen bij verschillende verhuisbedrijven.

Je hoeft maar één aanvraagformulier in te vullen. Deze zal naar de 5 beste verhuisbedrijven uit jouw regio gestuurd worden en je kunt de vrijblijvende offertes binnen 24 uur in je mailbox ontvangen.

Veelgestelde vragen

Wat kost meubeltransport?

Meubeltransport kosten beginnen vaak rond de €70 en kunnen oplopen tot €85 per uur.

Wat kost een bank laten bezorgen?

De prijs voor een bank laten bezorgen begint vaak bij €1 per kilometer, maar vaak bieden verhuisbedrijven ook goedkopere pakketten aan.

Wat kost een kast bezorgen?

Een kast laten bezorgen kan vaak al vanaf €1 per kilometer, maar vaak bieden verhuisbedrijven ook goedkope pakketten aan.

Wat kost een bestelbus per uur?

Verhuisbedrijven rekenen vaak dagprijzen voor de verhuur van bestelbussen. De prijs voor een bestelbus huren per dag ligt vaak tussen de €25 á €45.

Is het moeilijk om in een bestelbus te rijden?

Bestelauto’s hebben een langere remweg dan personenauto’s. Houdt hier tijdens het rijden rekening mee en let hier vooral tijdens het nemen van bochten op. Met en bestelbus heb je tijdens het parkeren uiteraard ook een ruimere parkeerplaats nodig. Dus eigenlijk is dit niet heel moeilijk!