Meteen naar de inhoud

Verhuizer gezocht: aan de slag als verhuizer

verhuizer gezocht 1

Ben jij een verhuizer in hart en nieren en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of ben je iemand die heel erg van buiten werken houdt en het vak verhuizen graag wil leren?

Dan ben je voor de beste vacatures bij ons aan het juiste adres. Moving helpt je namelijk graag met je weg vinden in de verhuiswereld.

Verhuisbedrijf extra handen

Bij Moving helpen we niet alleen verhuisbedrijven of klanten die graag spullen willen verhuizen, maar helpen wij ook ook graag de verhuizers die graag helpen met een verhuizing of ontruiming.

Het is dan ook daarom dat wij deze vacature online hebben gezet. Ben je op zoek naar naar een nieuwe baan met afwisseling en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct en wie weet heb je binnenkort alweer een baan!

Verhuizers inhuren

Het is je misschien al opgevallen, maar verhuizer vacatures is in Nederland een enorm populaire zoekopdracht op het internet. Hierdoor denk je waarschijnlijk al snel dat de vacatures voor verhuizers die van aanpakken houden zo zijn gevonden, maar helaas is niets minder waar.

Sjouwers inhuren

Als jij al enige ervaring als sjouwer oftewel als verhuizer hebt dan weet je waarschijnlijk al wat je te wachten staat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vakkundige verhuizer collega’s, ander personeel, meubels die je moet verhuizen of voorrijkosten die klanten vaak moeten betalen.

Heb je nog niet echt ervaring als verhuizer? Dan heb je dus waarschijnlijk helemaal geen idee over wat je te wachten staat en dit leggen wij dan ook graag aan je uit.

Sterke mannen, maar verschillende functies

Een baan als verhuizer heeft verschillende betekenissen. Dit komt vanwege het feit dat verhuizers verschillende functies hebben.

Ja, het zijn meestal sterke mannen die kunnen helpen met het schadevrij verplaatsen van je inboedel naar je nieuwe woning of opslag, maar naast het verhuizen van de spullen houden verhuizers zich ook met andere zaken bezig.

Verhuizers inhuren betekent vaak ook dat er bijvoorbeeld een klusjesman nodig is. Deze kan tijdens de verhuizing helpen met het demonteren én monteren van je meubels. Ook kan hij helpen met het af- en aansluiten van elektrische apparaten of met andere kleine klussen in de woning.

Denk hierbij aan een klus zoals bijvoorbeeld het vullen van de gaten in de muur. Verder hebben verhuizers natuurlijk ook een leidinggevende op het veld nodig en deze meneer wordt de voorman genoemd. Deze zal de verhuizing in goede banen leiden en ervoor zorgen dat de klant tevreden is.

verhuizer gezocht 3

Betaalbare verhuizers

Je weet nu ongeveer wat jij als verhuizer kunt verwachten, maar een verhuisbedrijf heeft natuurlijk ook bepaalde verwachtingen.

Verhuisbedrijven willen niet alleen snel verhuizen, maar vaak willen zij de klant ook de mogelijkheid geven om goedkoop te verhuizen. Hierbij is het dus extra belangrijk dat verhuizers zich te allen tijde verantwoordelijk voelen om de verhuizing in goede banen te leiden.

Lees ook:  Verhuiskosten aftrekbaar van belastingen: dit moet je weten

Kun jij inpakken, sjouwen én eventueel ook uitpakken?

Verhuizers moeten bij zowel particulieren als bedrijven die verhuizen fysiek zwaar werk uitvoeren. Dit betekent dus wel dat je de nodige spierballen moet hebben en fit moet zijn om als verhuizer te kunnen werken.

Teamverband

Verhuizers moeten altijd in een team werken want anders kan de verhuizing natuurlijk niet uitgevoerd worden. Dit betekent dus wel dat je goed met je collega’s overweg moet kunnen.

Je moet flexibel zijn

Niet alleen de werkzaamheden van een verhuizer kunnen zwaar zijn, maar ook de werktijden kunnen soms lastig zijn. Soms moet er vanuit Limburg naar Amsterdam verhuist worden en je kunt je vast wel voorstellen dat je daarom geen 9 tot 5 mentaliteit kunt hebben.

Salaris: wat verdienen professionele verhuizers?

Een vacature als verhuizer kan dus betrekking hebben tot verschillende posities binnen het verhuisbedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld als chauffeur aan de slag gaan, maar kun je ook als sjouwer ingezet worden bij een verhuizing in Uithoorn.

Wat je salaris wordt hangt dus vooral van je functie binnen hat bedrijf af. In de verhuiswereld in Nederland is alles mogelijk en voor verhuizers is dan ook geen dag hetzelfde.

Het salaris van een verhuizer begint meestal bij €2400 bruto per maand en kan oplopen tot €2700 bruto per maand. Ook krijgen verhuizers vaak toeslagen en andere extra’s.

Solliciteer direct

Ben jij echte verhuizer die ook nog eens goed is in ontruimen? Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan kun je zeker als verhuizer aan de slag. Reageer direct met CV door ons een e-mail te sturen.

Veelgestelde vragen

Wat kost een verhuizer per uur?

Een verhuisbedrijf in Nederland rekent vaak tussen de €33 en €38 per uur per verhuizer.

Wat is het salaris van een verhuizer?

Het salaris van een verhuizer verschilt nogal. Dit komt omdat het salaris van een verhuizer vooral afhangt van de werkgever, de nodige ervaring én zijn takenpakket.

Het salaris van verhuizers start vaak bij €2400 bruto per maand en kan oplopen tot €2700 bruto per maand. Vaak worden ook de reiskosten en andere onkosten door werkgevers vergoed.

Hoe word ik een Erkende verhuizer?

Om Erkende Verhuizer te kunnen worden dient je verhuisbedrijf minimaal 2 jaar te bestaan en daarnaast wordt je al verhuizer ook op bepaalde eisen getoetst.

Hoe zwaar mag een verhuizer tillen?

Een verhuizer kan tillen wat die wil of kan! Er zijn namelijk geen specifieke eisen hierover in de Arbowet. Echter mag de last natuurlijk geen gevaar opleveren voor de veilig- of gezondheid van de verhuizer want dat is uiteraard niet handig.

Ontvang gratis 6 verhuisoffertes in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Deze website is veilig

Vertrouwd sinds 2001