Meteen naar de inhoud

Verhuizer vacatures; verhuizer worden voor- en nadelen

verhuizer vacatures 1

Ben jij een verhuizer die op dit moment toevallig op zoek is naar de beste vacatures in de verhuiswereld? Dan kan Moving je hierbij helpen.

Helpen verhuizen is niet altijd makkelijk

‘Verhuizer vacatures’ is een enorm populair zoekopdracht op het internet in Nederland. Dus je zou in de eerste instantie denken dat die vacatures voor een baan als verhuizer zo zijn gevonden toch? Helaas is niet minder waar.

Moving helpt iedereen

Ja, bij Moving helpen we verhuizend Nederland graag en de verhuisbedrijven die de verhuizingen uitvoeren ook, maar hierbij wordt de verhuizer zelf natuurlijk niet vergeten. Daarom hebben wij deze vacature online gezet. Solliciteer en wie weet vindt jij via deze ‘verhuisservice’ uiteindelijk je nieuwe droombaan.

verhuizer vacatures 3

Een afwisselende baan als verhuizer

Heb jij al enige ervaring als verhuizer? Dan weet je waarschijnlijk precies al wat je te wachten staat en hoef je deze vacatures dan ook niet meer door te lezen. Je weet natuurlijk al helemaal wat er voor een goede verhuisservice nodig is.

Lees de vacature goed door

Is het echter zo dat jij helemaal geen ervaring hebt al verhuizer? Dan is het uiteraard wel belangrijk om de vacature goed door te lezen. Wanneer je als verhuizer aan de slag gaat ga je namelijk een nieuwe uitdaging tegemoet bij een professioneel verhuisbedrijf.

De vacature met verschillende functies

Ja, deze vacature helpt je aan een nieuw baan als verhuizer, maar verhuisbedrijven hebben natuurlijk meer dan alleen verhuizers nodig. Verhuisbedrijven moeten natuurlijk wel draaiende blijven en hierdoor zijn er vaak ook andere posities beschikbaar.

Je CV

Heb je een uitgebreid CV? Dan zou het verstandig zijn om naar deze verschillende posities te vragen.

Je salaris heeft natuurlijk met je functie te maken

Zoals je eerder hebt gelezen kan een vacature betrekking hebben tot verschillende posities in verhuisbedrijven. Zo is er bijvoorbeeld weleens een chauffeur nodig of is er soms zelfs een vacature beschikbaar voor op het hoofdkantoor van het verhuisbedrijf in bijvoorbeeld Utrecht.

Ook kun je er vaak terecht als planner of hulp in de loods. En wat je salaris wordt hang natuurlijk uiteindelijk af van je functie in het bedrijf. In de verhuiswereld is alles mogelijk en als verhuizer is dan ook geen enkele dag hetzelfde.

Kun jij fysiek werk aan?

Verhuizend Nederland wil niet alleen goedkoop verhuizen, maar ook snel. Voor een verhuisbedrijf is het daarom erg belangrijk om verhuizers in dienst te hebben die zich niet alleen verantwoordelijk voelen om de verhuizing goed uit te voeren, maar ook echte harde werkers zijn.

verhuizer vacatures 5

Kun jij het aan?

Als verhuizer kunnen verhuizingen bij zowel particulieren als bedrijven fysiek nogal zwaar zijn, dus je moet het natuurlijk ook wel aankunnen. Heb jij de spierballen om een verhuisbedrijf te kunnen helpen als verhuizer? Solliciteer dan direct online op deze vacature.

Lees ook:  Senioren verhuizen; gewenste hulp

De verwachtingen

Je weet nu ongeveer wat jij kunt verwachten, maar een verhuisbedrijf heeft natuurlijk ook zijn verwachtingen. Om de beste verhuisservice aan klanten te kunnen bieden is het belangrijk dat klanten tijdens een verhuizing zo goed mogelijk begeleid en geholpen worden.

Teamverband

Dit betekent dat je dus ook goed in teamverband moet kunnen werken, omdat dit samen met je collega’s moet gebeuren.Verder zijn er nog vele andere klussen uiteraard.

Verdere eisen

De werktijden bij een verhuisbedrijf kunnen nogal lastig zijn, dus je moet geen 9 tot 5 mentaliteit hebben.

Solliciteer direct

Ben jij een echte aanpakker die op zoek is naar een goed salaris? Dan kun je nu als verhuizer aan de slag. Via het online formulier kun je nu direct reageren met je CV en e-mailadres. Je kunt voor een parttime functie, maar ook voor een fulltime functie solliciteren.

nv-author-image

Alex Vermeer

Ga je verhuizen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Vraag dan gratis verhuisadvies aan en ik help je graag verder met het regelen van je verhuizing.

Ontvang gratis 6 verhuisoffertes in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Deze website is veilig

Vertrouwd sinds 2001