Ontzorgd verhuizen: alles voor een soepele verhuizing

Een verhuizing is al moeilijk genoeg, maar voor ouderen kan dit weleens extra zwaar. In het vergrijsde Nederland is ontzorgd verhuizen dan ook populairder dan ooit. Een verhuisbedrijf met verhuizers die ontzorgd verhuizen verhuist mensen dan ook met extra zorg en persoonlijke aandacht.

Een zorgeloze verhuizing met ontzorgd verhuizen

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd verhuisbedrijf voor ontzorgd verhuizen? Dan ben je bij Moving aan het juiste adres. Moving helpt je namelijk graag met ontzorgd verhuizen. Hierbij zoeken we samen naar het perfecte verhuisbedrijf voor senioren.

Free Man and Woman Checking the Packages Stock Photo

Bijna alle ouderen die ervaring hebben met ontzorgd verhuizen hebben nog nooit zo’n fijne verhuizing meegemaakt. Dit komt vanwege het feit dat verhuisbedrijven die ontzorgd verhuizen altijd zorgen voor een persoonlijke aanpak.

Bij ontzorgd verhuizen gaat het allemaal namelijk een beetje anders. De verhuisregisseur bezoekt de ouderen, de verhuisregisseur zorgt voor de ouderen én de verhuisregisseur staat tijdens de gehele verhuizing voor de ouderen klaar.

Ontzorgd verhuizen is voor senioren erg belangrijk omdat senioren vaak niet vrijwillig verhuizen. Het zijn vaak moeilijke en zware omstandigheden waardoor senioren moeten verhuizen en hierbij is het natuurlijk wel fijn wanneer zij ontzorgd verhuizen.

Een gespecialiseerd verhuisbedrijf is het ideale verhuisbedrijf voor senioren omdat zo een verhuisbedrijf ervoor zorgt dat alles naar je wensen verloopt. Het is de persoonlijke manier waarop de verhuizers hun verhuisservice inzetten.

Free Cheerful couple with notebook moving house Stock Photo

De juiste verhuizers

De kosten voor een seniorenverhuizing hangen niet alleen van de verschillende verhuisdiensten af, maar de kosten hangen ook van het soort verhuisbedrijf af.

Een erkende verhuizer

Een verhuizing met een erkend verhuisbedrijf betekent dat je met hogere tarieven te maken krijgt. Dit komt niet omdat zij bijvoorbeeld wel schilderijen ophangen en de anderen niet, maar die heeft natuurlijk met belangrijkere zaken te maken.

Een erkende verhuizer is namelijk aangesloten bij de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers en hierdoor kunnen zij hun klanten uitstekende garanties en verzekeringen bieden.

Een erkende verhuizer moet hiervoor natuurlijk de nodige kosten aan de organisatie afdragen en dit heeft uiteraard invloed op de prijzen die aan de klant doorberekend worden.

Niet erkende verhuizers

Heb je al eens eerder contact opgenomen met niet erkende verhuizers en begrijp je het verschil niet? Dit is meer dan normaal en je bent dan ook niet de enige.

Een niet erkende verhuizer kiest er vaak niet voor om zich aan te sluiten bij de brancheorganisatie omdat dit ten koste van hun onafhankelijkheid en tarieven gaat.

Echter hebben deze verhuisbedrijven niet allemaal dezelfde voorwaarden en is het in dit geval erg belangrijk om de kleine lettertjes in hun voorwaarden door te nemen.

Leegruimen na overlijden

Bij senioren komt het vaak voor dat er na een overlijden de woning leeggeruimd moet worden. Hiervoor zijn de nabestaanden verantwoordelijk, maar deze kiezen er vaak voor om professionals in te huren en een verhuisbedrijf kan je hier ook altijd bij helpen.


Veelgestelde vragen

Wie kan mij helpen met verhuizen?

Je kunt je omgeving om hulp vragen, maar je kunt ook vakmannen van een verhuisbedrijf inschakelen.

Hoe verhuizen zonder hulp?

Zonder hulp verhuizen is best moeilijk en je zult vaak toch een aantal personen om hulp moeten vragen. Hulp tijdens een verhuizing is gewoonweg noodzakelijk.

Hoe kan ik snel verhuizen?

Door een verhuisbedrijf in te huren kun je héél snel verhuizen! Snel én veilig!

Waarom is verhuizen zo moeilijk?

Een verhuizing is erg moeilijk omdat er erg veel dingen geregeld moeten worden en dit kan voor sommigen erg moeilijk zijn.

Hoeveel dagen krijg je vrij om te verhuizen?

Als je recht hebt op bijzonder verlof dan is dit vaak maximaal 2 dagen per jaar.