Verhuisbedrijf Zwijndrecht 

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Zwijndrecht verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Zwijndrecht

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Zwijndrecht vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Zwijndrecht

Ben je op zoek naar een voordelig verhuisbedrijf in de regio Zwijndrecht voor jouw particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen? in dat geval helpen we je bij Moving graag verder. Onze kundige verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Zwijndrecht. Als je assistentie nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Zwijndrecht, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel expertise en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel zonder moeite en zonder stress verloopt.

Particuliere verhuizingen

Als geen andere weten wij dat het verhuizen naar een nieuw huis een grote stap is waar veel verhuisstress los kan komen. Verminder de stress en besteed het uit bij een verhuispartij in Zwijndrecht.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Vakkundig
 • Snel
 • Vriendelijk naar de klant
 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • Aanpassingsvermogen

Verhuizingen Zwijndrecht: klein en groot

Onze verhuisspecialisten hebben ruime ervaring in de omgeving van Zwijndrecht en verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en bedrijven van of naar Zwijndrecht. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuisspecialisten?. Vul dan je gegevens in en krijg 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Zwijndrecht

Wij hebben secuur onze verhuisbedrijven in Zwijndrecht uitgekozen op basis van beoordelingen online, de geleverde kwaliteit, behaalde certificaten en gebruik van professioneel verhuismateriaal.

Onze partners beschikken over de nieuwste verhuiswagens, betrouwbare verhuisliften en diverse sterke inpakmaterialen.

Van kleine tot grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen, bij ons ben je altijd gegarandeerd van professionele verhuizers met een klantvriendelijke aanpak tijdens jouw verhuizing.

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons en door voortdurend kritisch te zijn op onze selectie verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je zonder moeite de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Zwijndrecht: alle soorten verhuizingen

Welk soort verhuizing je ook hebt in Zwijndrecht, we hebben altijd wel een partij die aan je wensen voldoet. Ook voor extra verhuisdiensten kun je bij onze verhuisspecialisten terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar iets anders? Dan raden we aan ons even te bellen. Vaak bieden onze partners het gewoon aan, en anders weten we altijd wel een partij die jou kan helpen

Goedkoop verhuisbedrijf Zwijndrecht

Kwaliteit staat bij ons voorop. Aan de andere kant is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Goedkoop verhuizen moet toch gewoon mogelijk zijn? Bij Moving werken wij daarom alleen met betaalbare en ervaren verhuizers in Zwijndrecht.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Zwijndrecht laag houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo gemakkelijk.

Geen één verhuizing is namelijk hetzelfde. De prijs van een verhuizing is dan ook afhankelijk van een aantal elementen. De belangrijkste zaken zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Zwijndrecht

Voor elk verhuisbedrijf in Zwijndrecht is een verhuizing dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de prijzen zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mail. De verhuisbedrijven zullen contact met je opnemen om een zo goed mogelijke offerte te maken, deze zijn geheel vrijblijvend. Voel je dus nergens toe verplicht. Het is bedoeld om jouw een zo goed mogelijke keuze te kunnen laten maken voor een verhuizing in Zwijndrecht.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Zwijndrecht

Vraag snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Zwijndrecht. Jij selecteert zelf bij welke professionele verhuizer jij je verhuizing uitbesteedt en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons gemakkelijke aanvraagformulier in en je krijgt binnen een paar uur al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Zwijndrecht zijn er nog meer manieren om flink te besparen op jouw verhuiskosten.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing zonder problemen verloopt, maar door het zelf uit te voeren kun je ook veel besparen.

Meubels uit elkaar halen kost veel tijd, dus het is handig om ze zelf uit elkaar te halen, zodat het kosten scheelt bij het verhuisbedrijf.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

De verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij Moving verhuizen in heel het land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Rotterdam, Roosendaal of Overijssel. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Zwijndrecht door heel de regio actief. Door de locaties van onze verhuizers in Zwijndrecht kunnen ze dus gauw ter plaatse zijn

Verhuis je vanuit een andere locatie die niet in de omgeving ligt? Wees niet bang, doordat we een groot netwerk hebben van verhuisbedrijven kunnen wij in elke locatie verhuizen.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast