Verhuisbedrijf Vlissingen

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Vlissingen verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Vlissingen

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Vlissingen vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Vlissingen

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Vlissingen om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? Bij Moving zijn we er om je te helpen. Onze vaardige verhuizers zijn gereed om je te assisteren bij elke verhuizing en nemen graag al je zorgen uit handen.

Particuliere verhuizingen

Als geen andere weten wij dat het verhuizen naar een nieuw huis een grote stap is waar veel verhuisstress bij kan loskomen (bij komt kijken. Laat je dus helemaal ontzorgen door een verhuisbedrijf in Vlissingen.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Snelheid
 • Klantvriendelijk
 • Rendabel
 • Flexibel

Verhuizingen Vlissingen: klein en groot

Onze verhuizingsspecialisten hebben jaren ervaring in de omgeving van Vlissingen en verhuizen dagelijks meerdere mensen en ondernemingen van of naar Vlissingen. Benieuwd naar scherpe tarieven? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Vlissingen

Onze verhuisbedrijven in Vlissingen zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Tijdens de verhuizing worden alleen maar verhuiswagens, verhuisliften en inpakmaterialen van de beste kwaliteit gebruikt

Wij verzorgen alle soorten verhuizingen: seniorenverhuizingen, kleine en grote verhuizingen en ook zakelijke verhuizingen, daarnaast zorgt Moving voor een professionele en klantgerichte verhuizing

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons en door voortdurend kritisch te zijn op onze selectie verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je binnen enkele minuten voor een ervaren en erkende verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Vlissingen: alle soorten verhuizingen

Elke soort verhuizing is mogelijk voor onze verhuizers in Vlissingen. Ook voor extra verhuisdiensten kun je bij onze verhuisspecialisten terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar een verhuisservice die niet in bovenstaande lijst staat? Bel ons dan even op. Vaak kennen we wel een bedrijf die aan jouw wensen voldoet.

Goedkoop verhuisbedrijf Vlissingen

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wel is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Betaalbaar verhuizen moet toch gewoon mogelijk zijn? Daarom werken wij enkel met betaalbare en ervaren verhuizers die vol zitten van enthousiasme.

Doordat onze verhuizers hun hard moeten werken om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Vlissingen voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een geldprijs berekenen voor een verhuizing is niet zo simpel.

Geen één verhuizing is namelijk hetzelfde. Daarom hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal factoren. De belangrijkste factoren zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Vlissingen

Dus elke verhuizing is anders voor een verhuisbedrijf in Vlissingen. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de prijzen zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw e-mail. De gratis verhuisoffertes zijn geheel vrijblijvend en zo kun je gemakkelijk een prijsvergelijking maken met andere verhuisbedrijven in regio Vlissingen.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Vlissingen

Op eenvoudige wijze vraag je snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Vlissingen. Jij kiest bij welk professioneel verhuisbedrijf jij je verhuizing wilt uitbesteden en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons praktische aanvraagformulier in en je krijgt binnen een dag al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je hebt binnengekregen zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Als je minder geld kwijt wilt zijn aan de verhuizing kan dat ook op meerdere manieren dan alleen het vergelijken van verhuisbedrijven.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing foutloos verloopt, maar door het zelf uit te voeren kun je ook een hoop besparen.

Meubels uit elkaar halen kost veel tijd, dus het is handig om ze zelf uit elkaar te halen, zodat het kosten scheelt bij het verhuisbedrijf.

Wanneer je in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als je een verhuislift huurt om de spullen gemakkelijk naar beneden te vervoeren en gelijk in de verhuiswagen te plaatsen.

Verhuizen door het hele land

De verhuizers die zijn aangesloten bij Moving verhuizen in heel het land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Den Haag, Noord-Brabant of Groningen. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Vlissingen door heel het gebied actief. Omdat onze verhuizers standplaatsen hebben in Vlissingen kunnen ze gauw ter plaatse zijn.

Ga je vanuit een andere plek verhuizen, die niet helemaal in deze regio ligt? Wees niet bang, doordat we een groot netwerk hebben van verhuizers kunnen wij in elke locatie verhuizen.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast