Verhuisbedrijf Velsen

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Velsen verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Velsen

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Velsen vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Velsen

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Velsen om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? in dat geval helpen we je bij Moving graag verder. Onze kundige verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Velsen. Als je assistentie nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Velsen, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel expertise en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel zonder moeite en gemakkelijk verloopt.

Particuliere verhuizingen

Door onze jarenlange ervaring in de brache hebben we gezien dat een verhuizing naar een nieuwe woning veel verhuisstress kan opleveren. Verminder de stress en besteed het uit bij een verhuisbedrijf in Velsen.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Vlot
 • Vriendelijkheid
 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • Aanpassingsvermogen

Verhuizingen Velsen: klein en groot

Onze verhuisspecialisten hebben veel ervaring in de omgeving van Velsen en verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en organisaties van of naar Velsen. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuizingsspecialisten?. Vul dan je gegevens in en ontvang 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Velsen

Onze verhuisbedrijven in Velsen zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Tijdens de verhuizing worden alleen maar verhuiswagens, verhuisliften en inpakmaterialen van de beste kwaliteit gebruikt

Wij bieden alle soorten verhuizingen aan, denk hierbij aan grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Natuurlijk is de aanpak bij onze verhuizingen altijd gericht op professionaliteit en een klantvriendelijke aanpak.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je gemakkelijk de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Velsen: alle soorten verhuizingen

Welk soort verhuizing je ook hebt in Velsen, we hebben altijd wel een partij die aan je wensen voldoet. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze partners terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Velsen

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wel is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Betaalbaar verhuizen moet toch gewoon kunnen? Daarom werken wij enkel met betaalbare en ervaren verhuizers die vol zitten van enthousiasme.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Velsen minimaal houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een geldprijs berekenen voor een verhuizing is niet zo eenvoudig.

Geen één verhuizing is namelijk hetzelfde. De prijs van een verhuizing is dan ook afhankelijk van een aantal zaken. De belangrijkste elementen zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Velsen

Dus elke verhuizing is anders voor een verhuisbedrijf in Velsen. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de tarieven zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw digitale boxje. Je zit vervolgens nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Hiermee kan je gemakkelijk de prijzen vergelijken in jouw regio.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Velsen

Vraag eenvoudig en snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Velsen. Jij selecteert zelf bij welke professionele verhuizer jij je verhuizing uitbesteedt en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons gemakkelijke aanvraagformulier in en je ontvangt binnen korte tijd al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Vergelijken van verhuisbedrijven in Velsen helpt om te bezuinigen op de verhuiskosten, maar er zijn meer manieren om geld te besparen.

Naast het vergelijken van de verhuizers via Moving, kan je ook besparen door de verhuizing zelf uit te voeren.

Meubels uit elkaar halen neemt veel tijd in beslag, dus het is handig om ze zelf uit elkaar te halen, zodat het kosten scheelt bij het verhuisbedrijf.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

Onze aangesloten partners uit Velsen verhuizen door het hele land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Den Haag, Hoofddorp of Limburg. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Velsen door heel de stad actief. Omdat onze verhuizers standplaatsen hebben in Velsen kunnen ze vlot ter plaatse zijn.

Verhuis je ergens anders vandaan? Wees niet bang, doordat we een groot netwerk hebben van verhuisbedrijven kunnen wij in elke locatie verhuizen.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast