Verhuisbedrijf Kerkrade

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Kerkrade verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Kerkrade

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Stad vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Kerkrade

Ben je op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in de regio Kerkrade voor jouw particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen? Dan helpen we je bij Moving graag verder. Onze kundige verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Kerkrade. Als je ondersteuning nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Kerkrade, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel expertise en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel zonder moeite en stressvrij verloopt.

Particuliere verhuizingen

Door onze jarenlange ervaring in de brache hebben we gezien dat een verhuizing naar een nieuwe plek veel stress kan opleveren. Laat je dus helemaal ontzorgen door een verhuisbedrijf in Kerkrade.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Snelheid
 • Klantvriendelijk
 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • Meegaand

Verhuizingen Kerkrade: klein en groot

De verhuizers die aangesloten zijn bij Moving hebben jaren ervaring in Kerkrade en omgeving. De verhuisorganisaties verhuizen dagelijks meerdere gezinnen en ondernemingen van of naar Kerkrade. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuisspecialisten?. Vul dan je informatie in en krijg 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Kerkrade

Onze verhuisbedrijven in Kerkrade zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Alle verhuizers beschikken over de nieuwste verhuiswagens, goede verhuisliften en diverse sterke inpakmaterialen.

Van kleine tot grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen, bij ons ben je altijd gegarandeerd van professionele verhuizers met een klantvriendelijke aanpak tijdens jouw verhuizing.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij innoveren, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je zonder moeite voor een ervaren en gecertificeerde verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Kerkrade: alle soorten verhuizingen

Welk soort verhuizing je ook hebt in Kerkrade, we hebben altijd wel een partij die aan je wensen voldoet. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuizers terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar iets anders? Dan raden we aan ons even te bellen. Vaak bieden onze verhuisbedrijven het gewoon aan, en anders weten we altijd wel een partij die jou kan helpen.

Goedkoop verhuisbedrijf Kerkrade

Bij Moving hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Aan de andere kant is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Betaalbaar verhuizen moet toch gewoon mogelijk zijn? Bij Moving werken wij daarom alleen met betaalbare en ervaren verhuizers in Kerkrade.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Kerkrade voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo eenvoudig.

Geen enkele verhuizing is immers hetzelfde.. Om die reden hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal punten. De belangrijkste elementen zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Kerkrade

Voor elk verhuisbedrijf in Kerkrade is een verhuizing dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de prijzen zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mailbox. De gratis verhuisoffertes zijn geheel vrijblijvend en zo kun je gemakkelijk een prijsvergelijking maken met andere verhuisbedrijven in regio Kerkrade.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Kerkrade

Vraag eenvoudig en snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Kerkrade. Je kiest zelf bij welk professioneel verhuisbedrijf jij je verhuizing uitbesteed en welke diensten je hierbij wilt laten uitvoeren. Vul ons gemakkelijke aanvraagformulier in en je krijgt binnen een paar uur al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Kerkrade zijn er nog meer manieren om veel te besparen op jouw verhuiskosten.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing foutloos verloopt, maar door zelf de verhuizing te regelen kun je ook veel besparen.

Meubels uit elkaar halen neemt veel tijd in beslag, dus het is voordelig om ze zelf uit elkaar te halen, zodat het kosten scheelt bij het verhuisbedrijf.

Als er een smalle trap is, is het ook handig om een verhuislift er bij te nemen.Dit scheelt veel gedoe.

Verhuizen door het hele land

Waar je ook woont, we hebben altijd meerdere partners bij jouw in de buurt. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Den Haag, Hoofddorp of Groningen. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Kerkrade door heel het gebied actief. Doordat onze verhuizers beschikken over locaties in Kerkrade, kunnen ze er spoedig staan.

Ga je vanuit een andere locatie verhuizen, die niet helemaal in deze regio ligt? Vrees niet, door effectief te plannen en met meerdere verhuisbedrijven te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast