Verhuisbedrijf Hoogeveen

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Hoogeveen verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Hoogeveen

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Hoogeveen vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Hoogeveen

Voor jouw particuliere of misschien zelfs bedrijfsverhuizing ben je wellicht op zoek naar een niet al te duur verhuisbedrijf in de buurt van Hoogeveen. Bij Moving zijn we er om je te helpen. Onze deskundige verhuizers zijn gereed om je te helpen bij elke verhuizing en nemen met alle liefde al je zorgen uit handen.

Particuliere verhuizingen

Wij weten als geen ander dat verhuizen naar een nieuwe woning een grote stap is waar veel verhuisstress bij komt kijken. Laat je dus helemaal ontzorgen door een verhuisbedrijf in Hoogeveen.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Vlot
 • Vriendelijkheid
 • Voordelig
 • Meegaand

Verhuizingen Hoogeveen: klein en groot

De verhuisbedrijven die aangesloten zijn bij Moving hebben veel ervaring in Hoogeveen en regio. De verhuisbedrijven verhuizen dagelijks meerdere mensen en organisaties van of naar Hoogeveen. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuizingsspecialisten?. Vul dan je data in en krijg 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Hoogeveen

Wij hebben zorgvuldig onze verhuisbedrijven in Hoogeveen uitgekozen op basis van recensies online, de geleverde kwaliteit, behaalde certificaten en gebruik van kwalitatief verhuismateriaal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor onze bedrijfsvoering, daarom worden alleen de nieuwste en beste materialen, verhuiswagens en verhuisliften gebruikt. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Van kleine tot grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen, bij ons ben je altijd gegarandeerd van professionele verhuizers met een klantvriendelijke aanpak tijdens jouw verhuizing.

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons en door voortdurend kritisch te zijn op onze selectie verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je gemakkelijk voor een ervaren en gecertificeerde verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Hoogeveen: alle soorten verhuizingen

Welk soort verhuizing je ook hebt in Hoogeveen, we hebben altijd wel een partij die aan je wensen voldoet. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuisorganisaties terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Hoogeveen

Kwaliteit staat bij ons voorop. Aan de andere kant is het ook belangrijk dat jij je niet scheel betaalt. Voordelig verhuizen moet toch gewoon kunnen? Bij Moving werken wij daarom alleen met betaalbare en ervaren verhuizers in Hoogeveen.

Doordat onze verhuizers hun hun best moeten doen om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Hoogeveen minimaal houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Het is niet zo gemakkelijk om een prijs op te maken voor een verhuizing.

Geen enkele verhuizing is immers hetzelfde.. Om die reden hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal zaken. De belangrijkste elementen zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Hoogeveen

Dus elke verhuizing is anders voor een verhuisbedrijf in Hoogeveen. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de tarieven zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw digitale boxje. De gratis verhuisoffertes zijn geheel vrijblijvend en zo kun je gemakkelijk een prijsvergelijking maken met andere verhuisbedrijven in regio Hoogeveen.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Hoogeveen

Vraag eenvoudig en snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Hoogeveen. Jij selecteert zelf bij welk professioneel verhuisbedrijf jij je verhuizing uitbesteedt en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons makkelijk in te vullen aanvraagformulier in en je ontvangt binnen een paar uur al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je hebt binnengekregen zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Hoogeveen zijn er nog meer manieren om flink te besparen op jouw verhuiskosten.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing foutloos verloopt, maar door zelf de verhuizing te regelen kun je ook veel besparen.

Meubels uit elkaar halen neemt veel tijd in beslag, dus het is voordelig om ze zelf uit elkaar te halen, zodat het kosten scheelt bij het verhuisbedrijf.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

Onze aangesloten verhuizers uit Hoogeveen verhuizen door het hele land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Rotterdam, Roosendaal of Flevoland. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Hoogeveen door heel de regio actief. Doordat onze verhuizers beschikken over locaties in Hoogeveen, kunnen ze er spoedig staan.

Verhuis je vanuit een andere plek die niet in de omgeving ligt? Wees niet bang, doordat we een groot netwerk hebben van verhuizers kunnen wij in elke locatie verhuizen.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast