Verhuisbedrijf Emmen

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Emmen verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Emmen

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Emmen vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km


Verhuisbedrijven in Emmen

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Emmen om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? Bij Moving zijn we er om je te helpen. Onze deskundige verhuizers zijn gereed om je te helpen bij elke verhuizing en nemen graag al je zorgen uit handen.

Particuliere verhuizingen

Als geen andere weten wij dat het verhuizen naar een nieuw huis een grote stap is waar veel verhuisstress bij kan loskomen (bij komt kijken. Laat het werk dus uit handen nemen door een verhuizersbedrijf in Emmen.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Vakkundig
 • Vlot
 • Vriendelijkheid
 • Rendabel
 • Meegaand

Verhuizingen Emmen: klein en groot

Onze verhuisspecialisten hebben ruime ervaring in de omgeving van Emmen en verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en bedrijven van of naar Emmen. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuisbedrijven?. Vul dan je data in en krijg 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Emmen

Onze verhuisbedrijven in Emmen zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor onze bedrijfsvoering, daarom worden alleen de nieuwste en beste materialen, verhuiswagens en verhuisliften gebruikt. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Wij bieden alle soorten verhuizingen aan, denk hierbij aan grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Natuurlijk is de aanpak bij onze verhuizingen altijd gericht op professionaliteit en een klantvriendelijke aanpak.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij innoveren, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je binnen enkele minuten voor een ervaren en erkende verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Emmen: alle soorten verhuizingen

Elke type verhuizing is mogelijk voor onze verhuizers in Emmen. Ook voor extra verhuisdiensten kun je bij onze verhuisspecialisten terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar iets anders? Dan raden we aan ons even te bellen. Vaak bieden onze verhuisorganisaties het gewoon aan, en anders weten we altijd wel een partij die jou kan helpen.

Goedkoop verhuisbedrijf Emmen

Bij Moving hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Aan de andere kant is het ook belangrijk dat jij je niet scheel betaalt. Voordelig verhuizen moet toch gewoon kunnen? Bij Moving werken wij daarom alleen met betaalbare en ervaren verhuizers in Emmen.

Doordat onze verhuizers hun hun best moeten doen om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Emmen voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo eenvoudig.

Uiteindelijk zijn er geen twee verhuizingen hetzelfde.. Daarom hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal punten. De belangrijkste factoren zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Emmen

Elke verhuizing is voor een verhuisbedrijf in Emmen dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de kosten zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mail. De gratis verhuisoffertes zijn geheel vrijblijvend en zo kun je gemakkelijk een prijsvergelijking maken met andere verhuisbedrijven in regio Emmen.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Emmen

Vraag eenvoudig 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Emmen. Jij selecteert zelf bij welk professioneel verhuisbedrijf jij je verhuizing uitbesteedt en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons handige aanvraagformulier in en je krijgt binnen korte tijd al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je hebt binnengekregen zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Emmen zijn er nog meer manieren om veel te besparen op jouw verhuiskosten.

Naast het vergelijken van de verhuizers via Moving, kan je ook bezuinigen door de verhuizing zelf te doen.

Meubels uit elkaar halen neemt veel tijd in beslag, dus het is voordelig om ze zelf uit elkaar te halen, zodat het kosten scheelt bij het verhuisbedrijf.

Wanneer je in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als je een verhuislift huurt om de spullen gemakkelijk naar beneden te vervoeren en gelijk in de verhuiswagen te plaatsen.

Verhuizen door het hele land

Onze aangesloten verhuizers uit Emmen verhuizen door het hele land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Rotterdam, Roosendaal of Amstelveen. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Emmen door heel het gebied actief. Omdat onze verhuizers standplaatsen hebben in Emmen kunnen ze vlot ter plaatse zijn.

Verhuis je ergens anders vandaan? Wees niet bang, doordat we een groot netwerk hebben van verhuizers kunnen wij in elke locatie verhuizen.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast