Verhuisdeal; vind de beste deals bij Moving!

Wanneer je gaat verhuizen wil je natuurlijk wel gebruikmaken van de allerbeste verhuisdeal die je maar kunt vinden. Dit is natuurlijk meer dan logisch want wie wil er nu onnodig duur verhuizen?

Ga je verhuizen?

Ga jij binnenkort ook verhuizen en ben je daarom opzoek naar een voordelige verhuisdeal? Dan ben je tijdens je zoektocht op het internet naar ‘allerbeste verhuisdeal’ vast en zeker al iedere advertentie die er maar bestaat tegengekomen.

Maar hoe weet je bij die betaalde advertenties nu of je ook daadwerkelijk een goede verhuisdeal met een voordelige prijs krijgt? En om maar niet te beginnen ver de beste verhuisdeal met betrekking tot de verhuisservice!

Moving helpt je graag met het vinden van de beste verhuisdeal

Voor het vinden van de beste verhuisbedrijven in Nederland ben je bij Moving aan het juiste adres. Alle verhuisbedrijven van het land staan in ons systeem staan en daarom kunnen wij zowel bedrijven als particulieren een handje helpen met het vinden van de juiste verhuisservice.

Bij Moving vinden wij goede communicatie met de klant enorm belangrijk want alleen op deze manier kunnen wij de klanten een goede service bieden.

Wil je de verhuizing toch liever zelf uitvoeren?

Ga je de verhuizing zelf uitvoeren? Dan is het belangrijk om alles eerst goed te bekijken. Wil je bijvoorbeeld alles meeverhuizen? Wil je spullen opslaan in een opslagruimte? Heb je een verhuislift nodig om meubels te vervoeren? Voor een budget verhuisdeal met een lage prijs is een montage service vaak een populaire optie.

Tips voor bij je verhuizing

Wij geven je graag een aantal tips wanneer je besluit om zelf je verhuizing te plannen. Zo kun jij je meubels veilig en wel naar je nieuwe huis verhuizen.

Maak gebruik van de verhuisdiensten van een verhuisbedrijf

Zorg ervoor dat er extra verhuizers aanwezig zijn om je te helpen. Je kunt natuurlijk altijd je familie en vrienden om hulp vragen, maar wanneer je bijvoorbeeld een verhuislift nodig hebt kun je ook kiezen voor een professionele verhuizer.

Heb je echt alles meeverhuizen?

Verhuizen is al lastig genoeg dus probeer het voor jezelf allemaal makkelijker te maken. Kijk goed naar al je bezittingen en kijk naar wat je echt nodig hebt en nog gebruikt. Zo hoef je geen tweede keer heen en weer te rijden en is er ook meer plek in de verhuiswagen.

Een verhuizing samenstellen

In NL verhuist bijna iedereen wel een keer. Meestal gaat het hierbij om een particuliere verhuizing, maar het kan natuurlijk ook om een senioren- of zakelijke verhuizing gaan.

Verhuizers helpen je graag

Met een beetje aanvullende informatie kan een verhuisbedrijf de verhuizing op de juiste manier samenstellen én kan het verhuisbedrijf jou ook op een veilige manier verhuizen. Denk hierbij aan alle artikelen in de verhuiswagen of opslagruimte.

Een extra verhuizer inhuren

Verhuizen met een verhuisbedrijf maakt het allemaal natuurlijk wel een stuk makkelijker. De professionele verhuizers hebben de nodige ervaring en kennis om je op de juiste manier te helpen.

Ontvang gratis offertes

Wanneer je gaat verhuizen wil je natuurlijk wel de prijs van verhuizingen bij verschillende verhuisbedrijven weten. Daarom is het verstandig om hier verhuisoffertes voor aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven.

Verhuizen is nog nooit zo makkelijk geweest

Voor een verhuisdeal kun je bij Moving nu eenvoudig meerdere offertes aanvragen. Een verhuisdeal vinden is eigenlijk nog nooit zo makkelijk geweest! Wij controleren ook altijd het kvk-nummer van het verhuisbedrijf.

Hoe werkt Moving precies?

Zodra wij je aanvraag binnen hebben zullen wij deze naar de 6 beste bedrijven uit jouw regio sturen en deze zullen binnen 24 uur contact met je opnemen. Dit kan telefonisch zijn, maar ook op het door jouw opgegeven e-mailadres.


Veelgestelde vragen

Wat kost gemiddeld een verhuizing?

Een flat verhuizen kost gemiddeld tussen de €790 en €1200. Voor een grote woning kunnen de kosten al gauw tot €1700 en voor bijvoorbeeld een vrijstaande woning kan dit oplopen tot €2700.

Hoeveel kost verhuizen met een verhuisfirma?

Volgens Erkende Verhuizers liggen de gemiddelde kosten voor een verhuizing met een verhuisfirma tussen de €1700 en €2200.

Hoe kan je goedkoop verhuizen?

Probeer zoveel mogelijk zelf uit te voeren zodat je niet al teveel gebruik hoeft te maken van de verhuisdiensten van een verhuisbedrijf. Schakel bijvoorbeeld ook de hulp van vrienden en familie in.

Kan je zomaar verhuizen?

Als jij een nieuwe woning hebt gevonden waar je naartoe kunt verhuizen dan kun jij inderdaad zomaar verhuizen! Waarom niet?

Hoe lang op voorhand verhuisfirma reserveren?

Een verhuisbedrijf kun je nooit te vroeg boeken, maar als richtlijn kun je minimaal 4 á 5 weken aanhouden.