Verhuisbedrijf Voorburg

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Voorburg verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Voorburg

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Voorburg vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Voorburg

Ben je op zoek naar een goedkoper verhuisbedrijf in de regio Voorburg voor jouw particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen? in dat geval helpen we je bij Moving graag verder. Onze ervaren verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Voorburg. Als je hulp nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Voorburg, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel ervaring en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel voorspoedig en gemakkelijk verloopt.

Particuliere verhuizingen

Bij Moving weten we uit ervaring dat een verhuizing veel stress kan voortbrengen . Laat je dus helemaal ontzorgen door een verhuisbedrijf in Voorburg.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Professioneel
 • Efficiënt
 • Klantvriendelijk
 • Rendabel
 • Aanpassingsvermogen

Verhuizingen Voorburg: klein en groot

De verhuisspecialisten die aangesloten zijn bij Moving hebben veel ervaring in Voorburg en regio. De verhuisorganisaties verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en organisaties van of naar Voorburg. Benieuwd naar voordelige prijzen? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Voorburg

De verhuisbedrijven waar wij mee in zee gaan kiezen wij op basis van online beoordelingen, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor onze bedrijfsvoering, daarom worden alleen de nieuwste en beste materialen, verhuiswagens en verhuisliften gebruikt. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Wij bieden alle soorten verhuizingen aan, denk hierbij aan grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Natuurlijk is de aanpak bij onze verhuizingen altijd gericht op professionaliteit en een klantvriendelijke aanpak.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij innoveren, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je binnen enkele minuten voor een ervaren en gecertificeerde verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Voorburg: alle soorten verhuizingen

Al onze verhuisbedrijven in Voorburg kunnen ingeschakeld worden voor alle soorten verhuizingen. Ook voor extra verhuisdiensten kun je bij onze verhuisspecialisten terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Voorburg

Bij Moving hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Aan de andere kant is het ook belangrijk dat jij je niet scheel betaalt. Voordelig verhuizen moet toch gewoon kunnen? Bij Moving werken wij daarom alleen met betaalbare en ervaren verhuizers in Voorburg.

Doordat onze verhuizers hun hard moeten werken om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Voorburg minimaal houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo simpel.

Uiteindelijk zijn er geen twee verhuizingen hetzelfde.. De prijs van een verhuizing is dan ook afhankelijk van een aantal punten. De belangrijkste elementen zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Voorburg

Elke verhuizing is voor een verhuisbedrijf in Voorburg dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de kosten zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw digitale boxje. De gratis verhuisoffertes zijn geheel vrijblijvend en zo kun je gemakkelijk een prijsvergelijking maken met andere verhuisbedrijven in regio Voorburg.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Voorburg

Vraag eenvoudig en snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Voorburg. Je kiest zelf bij welke professionele verhuizer jij je verhuizing uitbesteed en welke diensten je hierbij wilt laten uitvoeren. Vul ons handige aanvraagformulier in en je krijgt binnen korte tijd al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Als je minder geld kwijt wilt zijn aan de verhuizing kan dat ook op andere manieren dan alleen het vergelijken van verhuisbedrijven.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing foutloos verloopt, maar door het zelf uit te voeren kun je ook een hoop besparen.

Ook kun je op de kosten besparen door zelf jouw grote meubels uit elkaar te halen en alvast ingetaped of ingepakt klaar te zetten voor de verhuizers.

Wanneer je in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als je een verhuislift huurt om de spullen gemakkelijk naar beneden te vervoeren en gelijk in de verhuiswagen te plaatsen.

Verhuizen door het hele land

Waar je ook woont, we hebben altijd meerdere partners bij jouw in de buurt. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Rotterdam, Noord-Brabant of Overijssel. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Voorburg door heel de regio actief. Doordat onze verhuizers beschikken over locaties in Voorburg, kunnen ze er snel staan.

Verhuis je ergens anders vandaan? Vrees niet, door effectief te plannen en met meerdere verhuizers te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast