Verhuisbedrijf Venray

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Venray verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Venray

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Venray vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Venray

Voor jouw particuliere of misschien zelfs bedrijfs verhuizing ben je misschien op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in de buurt van Venray. in dat geval helpen we je bij Moving graag verder. Onze kundige verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Venray. Als je ondersteuning nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Venray, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel ervaring en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel voorspoedig en stressvrij verloopt.

Particuliere verhuizingen

Wij weten als geen ander dat verhuizen naar een nieuwe woning een grote stap is waar veel verhuisstress bij komt kijken. Verminder de stress en besteed het uit bij een verhuispartij in Venray.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Professioneel
 • Efficiënt
 • Klantvriendelijk
 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • Meegaand

Verhuizingen Venray: klein en groot

De verhuisspecialisten die aangesloten zijn bij Moving hebben veel ervaring in Venray en omgeving. De verhuisorganisaties verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en bedrijven van of naar Venray. Benieuwd naar voordelige tarieven? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Venray

Onze verhuisbedrijven in Venray zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor onze bedrijfsvoering, daarom worden alleen de nieuwste en beste materialen, verhuiswagens en verhuisliften gebruikt. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Van kleine tot grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen, bij ons ben je altijd gegarandeerd van professionele verhuizers met een klantvriendelijke aanpak tijdens jouw verhuizing.

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons en door voortdurend kritisch te zijn op onze selectie verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je zonder moeite de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Venray: alle soorten verhuizingen

Elke soort verhuizing is mogelijk voor onze verhuizers in Venray. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuisbedrijven terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar iets anders? Dan raden we aan ons even te bellen. Vaak bieden onze verhuizers het gewoon aan, en anders weten we altijd wel een partij die jou kan helpen

Goedkoop verhuisbedrijf Venray

De kwaliteit van de verhuizing is voor ons, bij Moving, heel belangrijk. Wel is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Betaalbaar verhuizen moet toch gewoon kunnen? Daarom werken wij enkel met betaalbare en ervaren verhuizers die vol zitten van enthousiasme.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Venray laag houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo gemakkelijk.

Geen enkele verhuizing is immers hetzelfde.. Daarom hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal factoren. De belangrijkste factoren zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Venray

Dus elke verhuizing is anders voor een verhuisbedrijf in Venray. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de prijzen zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mail. Je zit vervolgens nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Hiermee kan je gemakkelijk de prijzen vergelijken in jouw regio.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Venray

Op eenvoudige wijze vraag je snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Venray. Jij kiest bij welke professionele verhuizer jij je verhuizing wilt uitbesteden en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons makkelijk in te vullen aanvraagformulier in en je ontvangt binnen korte tijd al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle ontvangen offertes zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Venray zijn er nog meer manieren om veel te besparen op jouw verhuiskosten.

Naast het vergelijken van de verhuizers via Moving, kan je ook besparen door de verhuizing zelf uit te voeren.

Je kunt ook de kosten verminderen door je woning alvast goed voor te bereiden, zoals het demonteren van kasten of alles alvast in te pakken.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

De verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij Moving verhuizen door heel Nederland. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Rotterdam, Breda of Friesland. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Venray door heel de regio actief. Omdat onze verhuizers standplaatsen hebben in Venray kunnen ze vlot ter plaatse zijn.

Ga je vanuit een andere plek verhuizen, die niet helemaal in deze regio ligt? Ook dit kunnen wij oppakken, we hebben meerdere verhuisbedrijven in ons netwerk, zo kunnen wij door heel Nederland verhuizingen uitvoeren. Dus ook waar jij woont.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast