Verhuisbedrijf Huizen

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Huizen verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Huizen

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Huizen vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Huizen

Voor jouw particuliere of misschien zelfs bedrijfsverhuizing ben je eventueel op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in de regio Huizen. Bij Moving zijn we er om je te helpen. Onze ervaren verhuizers zijn gereed om je te helpen bij elke verhuizing en nemen graag al je zorgen uit handen.

Particuliere verhuizingen

Als geen andere weten wij dat het verhuizen naar een nieuw huis een grote stap is waar veel verhuisstress kan ontstaan. Verminder de stress en besteed het uit bij een verhuizer in Huizen.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Vlot
 • Klantvriendelijk
 • Rendabel
 • Flexibel

Verhuizingen Huizen: klein en groot

Onze verhuisspecialisten hebben ruime ervaring in de omgeving van Huizen en verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en bedrijven van of naar Huizen. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuizingsspecialisten?. Vul dan je gegevens in en krijg 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Huizen

De verhuisbedrijven waar wij mee in zee gaan kiezen wij op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor onze bedrijfsvoering, daarom worden alleen de nieuwste en beste materialen, verhuiswagens en verhuisliften gebruikt. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Van kleine tot grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen, bij ons ben je altijd gegarandeerd van professionele verhuizers met een klantvriendelijke aanpak tijdens jouw verhuizing.

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons en door voortdurend kritisch te zijn op onze selectie verhuizers, blijven wij vernieuwen, beter worden en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je binnen enkele minuten de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Huizen: alle soorten verhuizingen

Welk type verhuizing je ook hebt in Huizen, we hebben altijd wel een partij die aan je wensen voldoet. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuizers terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar iets anders? Dan raden we aan ons even te bellen. Vaak bieden onze verhuisbedrijven het gewoon aan, en anders weten we altijd wel een partij die jou kan helpen.

Goedkoop verhuisbedrijf Huizen

De kwaliteit van de verhuizing is voor ons, bij Moving, heel belangrijk. Tegelijkertijd is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Betaalbaar verhuizen moet toch gewoon kunnen? Onze partners in Huizen zijn daarom uitgekozen, naast hun ervaring en kwaliteit, op de betaalbaarheid.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Huizen voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Het is niet zo gemakkelijk om een prijs op te maken voor een verhuizing.

Geen één verhuizing is namelijk hetzelfde. De prijs van een verhuizing is dan ook afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste zaken zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Huizen

Dus elke verhuizing is anders voor een verhuisbedrijf in Huizen. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de tarieven zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mailbox. De gratis verhuisoffertes zijn geheel vrijblijvend en zo kun je gemakkelijk een prijsvergelijking maken met andere verhuisbedrijven in regio Huizen.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Huizen

Vraag eenvoudig en snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Huizen. Jij kiest bij welk professioneel verhuisbedrijf jij je verhuizing wilt uitbesteden en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons handige aanvraagformulier in en je krijgt binnen een dag al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Vergelijken van verhuisbedrijven in Huizen helpt om te besparen op de verhuiskosten, maar er zijn meer manieren om te bezuinigen.

Naast het vergelijken van de verhuizers via Moving, kan je ook besparen door de verhuizing zelf te doen.

Ook kun je op de kosten besparen door zelf jouw grote meubels uit elkaar te halen en alvast ingetaped of ingepakt klaar te zetten voor de verhuizers.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

De partners die zijn aangesloten bij Moving verhuizen door heel Nederland. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Zuid-Holland, Breda of Limburg. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Huizen door heel de regio actief. Door de locaties van onze verhuizers in Huizen kunnen ze dus vlot ter plaatse zijn

Verhuis je vanuit een andere gemeente die niet in de omgeving ligt? Ook dit kunnen wij oppakken, we hebben meerdere verhuizers in ons netwerk, zo kunnen wij door heel Nederland verhuizingen uitvoeren. Dus ook waar jij woont.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast