Verhuisbedrijf Helmond

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Helmond verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Helmond

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Helmond vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Helmond

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Helmond om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? Dan helpen we je bij Moving graag verder. Onze kundige verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Helmond. Als je assistentie nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Helmond, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel expertise en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel zonder moeite en stressvrij verloopt.

Particuliere verhuizingen

Bij Moving weten we uit ervaring dat een verhuizing veel stress kan creëren . Laat je dus helemaal ontzorgen door een verhuisbedrijf in Helmond.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Vakkundig
 • Vlot
 • Klantvriendelijk
 • Voordelig
 • Flexibel

Verhuizingen Helmond: klein en groot

De verhuisspecialisten die aangesloten zijn bij Moving hebben ruime ervaring in Helmond en omgeving. De verhuizers verhuizen dagelijks meerdere mensen en ondernemingen van of naar Helmond. Benieuwd naar de beste prijzen? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Helmond

Onze verhuisbedrijven in Helmond zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Tijdens de verhuizing worden alleen maar verhuiswagens, verhuisliften en inpakmaterialen van de beste kwaliteit gebruikt

Wij bieden alle soorten verhuizingen aan, denk hierbij aan grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Natuurlijk is de aanpak bij onze verhuizingen altijd gericht op professionaliteit en een klantvriendelijke aanpak.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je gemakkelijk voor een ervaren en gecertificeerde verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Helmond: alle soorten verhuizingen

Al onze verhuisbedrijven in Helmond kunnen ingeschakeld worden voor alle soorten verhuizingen. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuisbedrijven terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Helmond

Kwaliteit staat bij ons voorop. Aan de andere kant is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Voordelig verhuizen moet toch gewoon mogelijk zijn? Bij Moving werken wij daarom alleen met betaalbare en ervaren verhuizers in Helmond.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Helmond voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een geldprijs berekenen voor een verhuizing is niet zo eenvoudig.

Geen één verhuizing is namelijk hetzelfde. Daarom hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal factoren. De belangrijkste zaken zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Helmond

Elke verhuizing is voor een verhuisbedrijf in Helmond dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de tarieven zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw digitale boxje. Je zit vervolgens nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Hiermee kan je gemakkelijk de prijzen vergelijken in jouw regio.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Helmond

Op eenvoudige wijze vraag je snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Helmond. Jij selecteert zelf bij welke professionele verhuizer jij je verhuizing uitbesteedt en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons handige aanvraagformulier in en je krijgt binnen een paar uur al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Helmond zijn er nog meer manieren om veel te besparen op jouw verhuiskosten.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing foutloos verloopt, maar door het zelf uit te voeren kun je ook een hoop besparen.

Ook kun je op de kosten besparen door zelf jouw grote meubels uit elkaar te halen en alvast ingetaped of ingepakt klaar te zetten voor de verhuizers.

Als er een smalle trap is, is het ook handig om een verhuislift er bij te nemen.Dit scheelt veel gedoe.

Verhuizen door het hele land

De verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij Moving verhuizen door heel Nederland. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Den Haag, Roosendaal of Overijssel. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Helmond door heel de regio actief. Doordat onze verhuizers beschikken over locaties in Helmond, kunnen ze er gauw staan.

Verhuis je vanuit een andere plaats die niet in de omgeving ligt? Vrees niet, door efficiënt te plannen en met meerdere verhuisbedrijven te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast