Verhuisbedrijf Heerhugowaard

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Heerhugowaard verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Heerhugowaard

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Heerhugowaard vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Heerhugowaard

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Heerhugowaard om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? in dat geval helpen we je bij Moving graag verder. Onze ervaren verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Heerhugowaard. Als je assistentie nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Heerhugowaard, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel ervaring en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel voorspoedig en zonder stress verloopt.

Particuliere verhuizingen

Wij weten als geen ander dat verhuizen naar een nieuwe woning een grote stap is waar veel verhuisstress bij komt kijken. Laat het werk dus uit handen nemen door een verhuisbedrijf in Heerhugowaard.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Efficiënt
 • Vriendelijk naar de klant
 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • Flexibel

Verhuizingen Heerhugowaard: klein en groot

Onze verhuisspecialisten hebben ruime ervaring in de omgeving van Heerhugowaard en verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en bedrijven van of naar Heerhugowaard. Benieuwd naar de beste prijzen? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Heerhugowaard

Onze verhuisbedrijven in Heerhugowaard zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor onze bedrijfsvoering, daarom worden alleen de nieuwste en beste materialen, verhuiswagens en verhuisliften gebruikt. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Wij bieden alle soorten verhuizingen aan, denk hierbij aan grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Natuurlijk is de aanpak bij onze verhuizingen altijd gericht op professionaliteit en een klantvriendelijke aanpak.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij ontwikkelen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je gemakkelijk de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Heerhugowaard: alle soorten verhuizingen

Al onze verhuisorganisaties in Heerhugowaard kunnen ingeschakeld worden voor alle soorten verhuizingen. Ook voor extra verhuisdiensten kun je bij onze verhuisspecialisten terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar een verhuisservice die niet in bovenstaande lijst staat? Bel ons dan even op. Vaak kennen we wel een bedrijf die aan jouw wensen voldoet.

Goedkoop verhuisbedrijf Heerhugowaard

Bij Moving hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Aan de andere kant is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Goedkoop verhuizen moet toch gewoon mogelijk zijn? Daarom werken wij enkel met betaalbare en ervaren verhuizers die vol zitten van enthousiasme.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Heerhugowaard voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Het is niet zo simpel om een prijs op te maken voor een verhuizing.

Geen één verhuizing is namelijk hetzelfde. Om die reden hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal factoren. De belangrijkste punten zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Heerhugowaard

Elke verhuizing is voor een verhuisbedrijf in Heerhugowaard dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de tarieven zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw digitale boxje. De verhuisbedrijven zullen contact met je opnemen om een zo goed mogelijke offerte te maken, deze zijn geheel vrijblijvend. Voel je dus nergens toe verplicht. Het is bedoeld om jouw een zo goed mogelijke keuze te kunnen laten maken voor een verhuizing in Heerhugowaard.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Heerhugowaard

Vraag snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Heerhugowaard. Jij kiest bij welk professioneel verhuisbedrijf jij je verhuizing wilt uitbesteden en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons praktische aanvraagformulier in en je ontvangt binnen een dag al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je hebt binnengekregen zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Vergelijken van verhuisbedrijven in Heerhugowaard helpt om te bezuinigen op de verhuiskosten, maar er zijn meer manieren om geld te besparen.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing zonder problemen verloopt, maar door zelf de verhuizing te regelen kun je ook veel besparen.

Je kunt ook kosten besparen door je woning alvast goed voor te bereiden, zoals het demonteren van kasten of alles alvast in te pakken.

Wanneer je in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als je een verhuislift huurt om de spullen gemakkelijk naar beneden te vervoeren en gelijk in de verhuiswagen te plaatsen.

Verhuizen door het hele land

De partners die zijn aangesloten bij Moving verhuizen in heel het land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Zuid-Holland, Hoofddorp of Flevoland. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Heerhugowaard door heel het gebied actief. Omdat onze verhuizers standplaatsen hebben in Heerhugowaard kunnen ze gauw ter plaatse zijn.

Ga je vanuit een andere plek verhuizen, die niet helemaal in deze regio ligt? Wees niet bang, doordat we een groot netwerk hebben van verhuizers kunnen wij in elke locatie verhuizen.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast