Verhuisbedrijf Waalwijk

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Waalwijk verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Waalwijk

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Waalwijk vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Waalwijk

Ben je op zoek naar een niet al te duur verhuisbedrijf in de regio Waalwijk voor jouw particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen? Bij Moving zijn we er om je te helpen. Onze ervaren verhuizers zijn gereed om je te assisteren bij elke verhuizing en nemen met alle liefde al je zorgen uit handen.

Particuliere verhuizingen

Door onze jarenlange ervaring in de brache hebben we gezien dat een verhuizing naar een nieuw pand veel stress kan opleveren. Verminder de stress en besteed het uit bij een verhuizersbedrijf in Waalwijk.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Snel
 • Vriendelijk naar de klant
 • Voordelig
 • Meegaand

Verhuizingen Waalwijk: klein en groot

Onze verhuisbedrijven hebben veel ervaring in de omgeving van Waalwijk en verhuizen dagelijks meerdere bewoners en organisaties van of naar Waalwijk. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuizingsspecialisten?. Vul dan je gegevens in en ontvang 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Waalwijk

Onze verhuisbedrijven in Waalwijk zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Tijdens de verhuizing worden alleen maar verhuiswagens, verhuisliften en inpakmaterialen van de beste kwaliteit gebruikt

Wij bieden alle soorten verhuizingen aan, denk hierbij aan grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Natuurlijk is de aanpak bij onze verhuizingen altijd gericht op professionaliteit en een klantvriendelijke aanpak.

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons en door voortdurend kritisch te zijn op onze selectie verhuizers, blijven wij vernieuwen, beter worden en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je gemakkelijk de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Waalwijk: alle soorten verhuizingen

Welk soort verhuizing je ook hebt in Waalwijk, we hebben altijd wel een partij die aan je wensen voldoet. Ook voor extra verhuisdiensten kun je bij onze verhuisspecialisten terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Waalwijk

De kwaliteit van de verhuizing is voor ons, bij Moving, heel belangrijk. Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat jij je niet scheel betaalt. Betaalbaar verhuizen moet toch gewoon kunnen? Onze partners in Waalwijk zijn daarom uitgekozen, naast hun ervaring en kwaliteit, op de betaalbaarheid.

Doordat onze verhuizers hun hun best moeten doen om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Waalwijk voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo simpel.

Geen één verhuizing is namelijk hetzelfde. Om die reden hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal punten. De belangrijkste zaken zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Waalwijk

Dus elke verhuizing is anders voor een verhuisbedrijf in Waalwijk. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de prijzen zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw digitale boxje. De verhuisbedrijven zullen contact met je opnemen om een zo goed mogelijke offerte te maken, deze zijn geheel vrijblijvend. Voel je dus nergens toe verplicht. Het is bedoeld om jouw een zo goed mogelijke keuze te kunnen laten maken voor een verhuizing in Waalwijk.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Waalwijk

Op eenvoudige wijze vraag je snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Waalwijk. Jij kiest bij welke partner van Moving.nl jij je verhuizing wilt uitbesteden en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons gemakkelijke aanvraagformulier in en je krijgt binnen korte tijd al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Vergelijken van verhuisbedrijven in Waalwijk helpt om te bezuinigen op de verhuiskosten, maar er zijn meer manieren om geld te besparen.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing zonder problemen verloopt, maar door het zelf uit te voeren kun je ook veel besparen.

Je kunt ook kosten besparen door je woning alvast goed voor te bereiden, zoals het demonteren van kasten of alles alvast in te pakken.

Wanneer je in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als je een verhuislift huurt om de spullen gemakkelijk naar beneden te vervoeren en gelijk in de verhuiswagen te plaatsen.

Verhuizen door het hele land

De verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij Moving verhuizen in heel het land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Rotterdam, Hoofddorp of Amstelveen. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Waalwijk door heel de regio actief. Doordat onze verhuizers beschikken over locaties in Waalwijk, kunnen ze er gauw staan.

Verhuis je vanuit een andere locatie die niet in de omgeving ligt? Vrees niet, door efficiënt te plannen en met meerdere verhuizers te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast