Verhuisbedrijf Roermond

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Roermond verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Roermond

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Roermond vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Roermond

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Roermond om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? in dat geval helpen we je bij Moving graag verder. Onze ervaren verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Roermond. Als je assistentie nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Roermond, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel expertise en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel voorspoedig en gemakkelijk verloopt.

Particuliere verhuizingen

Bij Moving weten we uit ervaring dat een verhuizing veel stress kan voortbrengen . Laat je dus helemaal ontzorgen door een verhuisbedrijf in Roermond.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Efficiënt
 • Klantvriendelijk
 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • Meegaand

Verhuizingen Roermond: klein en groot

Onze verhuisspecialisten hebben ruime ervaring in de omgeving van Roermond en verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en bedrijven van of naar Roermond. Benieuwd naar voordelige tarieven? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Roermond

Onze verhuisbedrijven in Roermond zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Tijdens de verhuizing worden alleen maar verhuiswagens, verhuisliften en inpakmaterialen van de beste kwaliteit gebruikt

Wij bieden alle soorten verhuizingen aan, denk hierbij aan grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Natuurlijk is de aanpak bij onze verhuizingen altijd gericht op professionaliteit en een klantvriendelijke aanpak.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij innoveren, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je zonder moeite de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Roermond: alle soorten verhuizingen

Al onze verhuisorganisaties in Roermond kunnen ingeschakeld worden voor alle soorten verhuizingen. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze partners terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Roermond

Bij Moving hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Wel is het ook belangrijk dat jij je niet scheel betaalt. Betaalbaar verhuizen moet toch gewoon mogelijk zijn? Daarom werken wij enkel met betaalbare en ervaren verhuizers die vol zitten van enthousiasme.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Roermond voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Het is niet zo eenvoudig om een prijs op te maken voor een verhuizing.

Uiteindelijk zijn er geen twee verhuizingen hetzelfde.. Om die reden hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal factoren. De belangrijkste punten zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Roermond

Voor elk verhuisbedrijf in Roermond is een verhuizing dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de tarieven zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw e-mail. De gratis verhuisoffertes zijn geheel vrijblijvend en zo kun je gemakkelijk een prijsvergelijking maken met andere verhuisbedrijven in regio Roermond.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Roermond

Vraag eenvoudig en snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Roermond. Jij selecteert zelf bij welke professionele verhuizer jij je verhuizing uitbesteedt en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons gemakkelijke aanvraagformulier in en je ontvangt binnen een dag al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Als je minder geld kwijt wilt zijn aan de verhuizing kan dat ook op andere manieren dan alleen het vergelijken van verhuisbedrijven.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing zonder problemen verloopt, maar door het zelf uit te voeren kun je ook een hoop besparen.

Ook kun je op de kosten besparen door zelf jouw grote meubels uit elkaar te halen en alvast ingetaped of ingepakt klaar te zetten voor de verhuizers.

Als er een smalle trap is, is het ook handig om een verhuislift er bij te nemen.Dit scheelt veel gedoe.

Verhuizen door het hele land

Onze aangesloten verhuisbedrijven uit Roermond verhuizen door het hele land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Purmerend, Hoofddorp of Amstelveen. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Roermond door heel het gebied actief. Door de locaties van onze verhuizers in Roermond kunnen ze dus snel ter plaatse zijn

Verhuis je vanuit een andere locatie die niet in de omgeving ligt? Ook dit kunnen wij oppakken, we hebben meerdere verhuizers in ons netwerk, zo kunnen wij door heel Nederland verhuizingen uitvoeren. Dus ook waar jij woont.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast