Verhuisbedrijf Heerlen

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Heerlen verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Heerlen

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Heerlen vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Heerlen

Voor jouw particuliere of misschien zelfs zakelijke verhuizing ben je eventueel op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in de regio Heerlen. in dat geval helpen we je bij Moving graag verder. Onze kundige verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Heerlen. Als je assistentie nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Heerlen, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel ervaring en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel zonder moeite en stressvrij verloopt.

Particuliere verhuizingen

Door onze jarenlange ervaring in de brache hebben we gezien dat een verhuizing naar een nieuwe woning veel gedoe kan opleveren. Laat het werk dus uit handen nemen door een verhuizersbedrijf in Heerlen.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Vakkundig
 • Vlot
 • Vriendelijk naar de klant
 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • Aanpassingsvermogen

Verhuizingen Heerlen: klein en groot

Onze verhuisspecialisten hebben ruime ervaring in de omgeving van Heerlen en verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en bedrijven van of naar Heerlen. Benieuwd naar de beste prijzen? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Heerlen

Onze verhuisbedrijven in Heerlen zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor onze bedrijfsvoering, daarom worden alleen de nieuwste en beste materialen, verhuiswagens en verhuisliften gebruikt. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Van kleine tot grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen, bij ons ben je altijd gegarandeerd van professionele verhuizers met een klantvriendelijke aanpak tijdens jouw verhuizing.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij ontwikkelen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je binnen enkele minuten de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Heerlen: alle soorten verhuizingen

Elke soort verhuizing is mogelijk voor onze verhuizers in Heerlen. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuisbedrijven terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar iets anders? Dan raden we aan ons even te bellen. Vaak bieden onze verhuisbedrijven het gewoon aan, en anders weten we altijd wel een partij die jou kan helpen.

Goedkoop verhuisbedrijf Heerlen

De kwaliteit van de verhuizing is voor ons, bij Moving, heel belangrijk. Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat jij je niet scheel betaalt. Betaalbaar verhuizen moet toch gewoon kunnen? Onze partners in Heerlen zijn daarom uitgekozen, naast hun ervaring en kwaliteit, op de betaalbaarheid.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Heerlen minimaal houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo eenvoudig.

Geen enkele verhuizing is immers hetzelfde.. De prijs van een verhuizing is dan ook afhankelijk van een aantal zaken. De belangrijkste zaken zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Heerlen

Elke verhuizing is voor een verhuisbedrijf in Heerlen dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de prijzen zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mail. Je zit vervolgens nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Hiermee kan je gemakkelijk de prijzen vergelijken in jouw regio.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Heerlen

Vraag gemakkelijk 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Heerlen. Je kiest zelf bij welk professioneel verhuisbedrijf jij je verhuizing uitbesteed en welke diensten je hierbij wilt laten uitvoeren. Vul ons handige aanvraagformulier in en je ontvangt binnen korte tijd al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle ontvangen offertes zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Heerlen zijn er nog meer manieren om veel te besparen op jouw verhuiskosten.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing foutloos verloopt, maar door zelf de verhuizing te regelen kun je ook een hoop besparen.

Je kunt ook de kosten verminderen door je woning alvast goed voor te bereiden, zoals het demonteren van kasten of alles alvast in te pakken.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

De verhuizers die zijn aangesloten bij Moving verhuizen door heel Nederland. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Zuid-Holland, Roosendaal of Flevoland. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Heerlen door heel het gebied actief. Omdat onze verhuizers standplaatsen hebben in Heerlen kunnen ze snel ter plaatse zijn.

Ga je vanuit een andere locatie verhuizen, die niet helemaal in deze regio ligt? Wees niet bang, doordat we een groot netwerk hebben van verhuisbedrijven kunnen wij in elke locatie verhuizen.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast