Verhuisbedrijf Groningen

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Groningen verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Groningen

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Groningen vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Groningen

Voor jouw particuliere of misschien zelfs bedrijfs verhuizing ben je wellicht op zoek naar een niet al te duur verhuisbedrijf in de regio Groningen. Dan helpen we je bij Moving graag verder. Onze kundige verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Groningen. Als je assistentie nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Groningen, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel expertise en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel voorspoedig en zonder stress verloopt.

Particuliere verhuizingen

Bij Moving weten we uit ervaring dat een verhuizing veel stress kan opleveren . Laat je dus helemaal ontzorgen door een verhuisbedrijf in Groningen.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Vakkundig
 • Snelheid
 • Vriendelijk naar de klant
 • Voordelig
 • Flexibel

Verhuizingen Groningen: klein en groot

Onze verhuisbedrijven hebben jaren ervaring in de wijken van Groningen en verhuizen dagelijks meerdere bewoners en organisaties van of naar Groningen. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuizers?. Vul dan je informatie in en krijg 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Groningen

Wij hebben secuur onze verhuisbedrijven in Groningen geselecteerd op basis van recensies online, de geleverde kwaliteit, behaalde certificaten en gebruik van kwalitatief verhuismateriaal.

Onze partners beschikken over de nieuwste verhuiswagens, goede verhuisliften en diverse sterke inpakmaterialen.

Wij verzorgen alle soorten verhuizingen: seniorenverhuizingen, kleine en grotere verhuizingen en ook bedrijfs verhuizingen, daarnaast zorgt Moving voor een professionele en klantgerichte verhuizing

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je gemakkelijk voor een ervaren en gecertificeerde verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Groningen: alle soorten verhuizingen

Al onze verhuisorganisaties in Groningen kunnen ingeschakeld worden voor alle soorten verhuizingen. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuizers terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar een verhuisservice die niet in bovenstaande lijst staat? Bel ons dan even op. Vaak kennen we wel een bedrijf die aan jouw wensen voldoet.

Goedkoop verhuisbedrijf Groningen

De kwaliteit van de verhuizing is voor ons, bij Moving, heel belangrijk. Aan de andere kant is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Voordelig verhuizen moet toch gewoon mogelijk zijn? Bij Moving werken wij daarom alleen met betaalbare en ervaren verhuizers in Groningen.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Groningen voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo simpel.

Uiteindelijk zijn er geen twee verhuizingen hetzelfde.. Daarom hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal zaken. De belangrijkste punten zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Groningen

Elke verhuizing is voor een verhuisbedrijf in Groningen dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de kosten zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mailbox. De verhuisbedrijven zullen contact met je opnemen om een zo goed mogelijke offerte te maken, deze zijn geheel vrijblijvend. Voel je dus nergens toe verplicht. Het is bedoeld om jouw een zo goed mogelijke keuze te kunnen laten maken voor een verhuizing in Groningen.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Groningen

Op eenvoudige wijze vraag je snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Groningen. Je kiest zelf bij welke partner van Moving.nl jij je verhuizing uitbesteed en welke diensten je hierbij wilt laten uitvoeren. Vul ons makkelijk in te vullen aanvraagformulier in en je ontvangt binnen een paar uur al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Groningen zijn er nog meer manieren om flink te besparen op jouw verhuiskosten.

Naast het vergelijken van de verhuizers via Moving, kan je ook besparen door de verhuizing zelf te doen.

Je kunt ook de kosten verminderen door je woning alvast goed voor te bereiden, zoals het demonteren van kasten of alles alvast in te pakken.

Wanneer je in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als je een verhuislift huurt om de spullen gemakkelijk naar beneden te vervoeren en gelijk in de verhuiswagen te plaatsen.

Verhuizen door het hele land

De verhuizers die zijn aangesloten bij Moving verhuizen in heel het land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Den Haag, Noord-Brabant of Drenthe. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Groningen door heel de stad actief. Doordat onze verhuizers beschikken over locaties in Groningen, kunnen ze er gauw staan.

Ga je vanuit een andere gemeente verhuizen, die niet helemaal in deze regio ligt? Vrees niet, door efficiënt te plannen en met meerdere verhuisbedrijven te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast