Verhuisbedrijf Geleen

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Geleen verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Geleen

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Geleen vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Geleen

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Geleen om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? Dan helpen we je bij Moving graag verder. Onze kundige verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Geleen. Als je assistentie nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Geleen, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel ervaring en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel zonder moeite en zonder stress verloopt.

Particuliere verhuizingen

Bij Moving weten we uit ervaring dat een verhuizing veel stress kan creëren . Laat je dus helemaal ontzorgen door een verhuisbedrijf in Geleen.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Professioneel
 • Snelheid
 • Klantvriendelijk
 • Rendabel
 • Aanpassingsvermogen

Verhuizingen Geleen: klein en groot

De verhuisbedrijven die aangesloten zijn bij Moving hebben ruime ervaring in Geleen en regio. De verhuisbedrijven verhuizen dagelijks meerdere mensen en organisaties van of naar Geleen. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuisbedrijven?. Vul dan je gegevens in en krijg 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Geleen

Onze verhuisbedrijven in Geleen zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Tijdens de verhuizing worden alleen maar verhuiswagens, verhuisliften en inpakmaterialen van de beste kwaliteit gebruikt

Wij bieden alle soorten verhuizingen aan, denk hierbij aan grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Natuurlijk is de aanpak bij onze verhuizingen altijd gericht op professionaliteit en een klantvriendelijke aanpak.

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons en door voortdurend kritisch te zijn op onze selectie verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je gemakkelijk de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Geleen: alle soorten verhuizingen

Al onze verhuizers in Geleen kunnen ingeschakeld worden voor alle soorten verhuizingen. Ook voor extra verhuisdiensten kun je bij onze verhuisspecialisten terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Geleen

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wel is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Goedkoop verhuizen moet toch gewoon mogelijk zijn? Bij Moving werken wij daarom alleen met betaalbare en ervaren verhuizers in Geleen.

Doordat onze verhuizers hun hard moeten werken om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Geleen laag houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Het is niet zo simpel om een prijs op te maken voor een verhuizing.

Geen één verhuizing is namelijk hetzelfde. Om die reden hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal punten. De belangrijkste zaken zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Geleen

Elke verhuizing is voor een verhuisbedrijf in Geleen dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de tarieven zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mailbox. De verhuisbedrijven zullen contact met je opnemen om een zo goed mogelijke offerte te maken, deze zijn geheel vrijblijvend. Voel je dus nergens toe verplicht. Het is bedoeld om jouw een zo goed mogelijke keuze te kunnen laten maken voor een verhuizing in Geleen.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Geleen

Vraag gemakkelijk 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Geleen. Jij kiest bij welke professionele verhuizer jij je verhuizing wilt uitbesteden en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons praktische aanvraagformulier in en je krijgt binnen een paar uur al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Als je geld wilt besparen aan de verhuizing kan dat ook op andere manieren dan alleen het vergelijken van verhuisbedrijven.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing foutloos verloopt, maar door zelf de verhuizing te regelen kun je ook een hoop besparen.

Je kunt ook de kosten verminderen door je woning alvast goed voor te bereiden, zoals het demonteren van kasten of alles alvast in te pakken.

Wanneer je in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als je een verhuislift huurt om de spullen gemakkelijk naar beneden te vervoeren en gelijk in de verhuiswagen te plaatsen.

Verhuizen door het hele land

De partners die zijn aangesloten bij Moving verhuizen door heel Nederland. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Den Haag, Breda of Overijssel. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Geleen door heel de stad actief. Door de locaties van onze verhuizers in Geleen kunnen ze dus vlot ter plaatse zijn

Verhuis je ergens anders vandaan? Wees niet bang, doordat we een groot netwerk hebben van verhuizers kunnen wij in elke locatie verhuizen.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast