Verhuisbedrijf Deventer

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Deventer verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Deventer

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Deventer vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Deventer

Voor jouw particuliere of misschien zelfs bedrijfs verhuizing ben je eventueel op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in de buurt van Deventer. Bij Moving zijn we er om je te helpen. Onze vaardige verhuizers zijn gereed om je te helpen bij elke verhuizing en nemen met alle liefde al je zorgen uit handen.

Particuliere verhuizingen

Bij Moving weten we uit ervaring dat een verhuizing veel stress kan creëren . Laat het werk dus uit handen nemen door een verhuizer in Deventer.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Professioneel
 • Vlot
 • Vriendelijkheid
 • Voordelig
 • Meegaand

Verhuizingen Deventer: klein en groot

De verhuisbedrijven die aangesloten zijn bij Moving hebben ruime ervaring in Deventer en regio. De verhuizers verhuizen dagelijks meerdere gezinnen en bedrijven van of naar Deventer. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuizers?. Vul dan je informatie in en krijg 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Deventer

Onze verhuisbedrijven in Deventer zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor onze bedrijfsvoering, daarom worden alleen de nieuwste en beste materialen, verhuiswagens en verhuisliften gebruikt. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Wij bieden alle soorten verhuizingen aan, denk hierbij aan grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Natuurlijk is de aanpak bij onze verhuizingen altijd gericht op professionaliteit en een klantvriendelijke aanpak.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij innoveren, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je zonder moeite de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Deventer: alle soorten verhuizingen

Elke soort verhuizing is mogelijk voor onze verhuizers in Deventer. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuisbedrijven terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Deventer

De kwaliteit van de verhuizing is voor ons, bij Moving, heel belangrijk. Tegelijkertijd is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Voordelig verhuizen moet toch gewoon kunnen? Bij Moving werken wij daarom alleen met betaalbare en ervaren verhuizers in Deventer.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Deventer voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een geldprijs berekenen voor een verhuizing is niet zo simpel.

Geen enkele verhuizing is immers hetzelfde.. Om die reden hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal zaken. De belangrijkste punten zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Deventer

Elke verhuizing is voor een verhuisbedrijf in Deventer dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de kosten zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mail. De gratis verhuisoffertes zijn geheel vrijblijvend en zo kun je gemakkelijk een prijsvergelijking maken met andere verhuisbedrijven in regio Deventer.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Deventer

Vraag snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Deventer. Jij kiest bij welke partner van Moving.nl jij je verhuizing wilt uitbesteden en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons handige aanvraagformulier in en je krijgt binnen een dag al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle ontvangen offertes zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Vergelijken van verhuisbedrijven in Deventer helpt om te besparen op de verhuiskosten, maar er zijn meer manieren om geld te besparen.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing zonder problemen verloopt, maar door zelf de verhuizing te regelen kun je ook een hoop besparen.

Je kunt ook de kosten verminderen door je woning alvast goed voor te bereiden, zoals het demonteren van kasten of alles alvast in te pakken.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

Onze aangesloten verhuizers uit Deventer verhuizen door het hele land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Den Haag, Noord-Brabant of Groningen. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Deventer door heel de regio actief. Doordat onze verhuizers beschikken over locaties in Deventer, kunnen ze er snel staan.

Ga je vanuit een andere locatie verhuizen, die niet helemaal in deze regio ligt? Vrees niet, door efficiënt te plannen en met meerdere verhuisbedrijven te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast