Verhuisbedrijf Vlaardingen

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Vlaardingen verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Vlaardingen

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Vlaardingen vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Vlaardingen

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Vlaardingen om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? Dan helpen we je bij Moving graag verder. Onze ervaren verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Vlaardingen. Als je assistentie nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Vlaardingen, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel ervaring en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel voorspoedig en gemakkelijk verloopt.

Particuliere verhuizingen

Als geen andere weten wij dat het verhuizen naar een nieuw huis een grote stap is waar veel verhuisstress bij kan loskomen (bij komt kijken. Laat het werk dus uit handen nemen door een verhuisservice in Vlaardingen.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Vakkundig
 • Vlot
 • Klantvriendelijk
 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • Aanpassingsvermogen

Verhuizingen Vlaardingen: klein en groot

Onze verhuizers hebben jaren ervaring in de regio van Vlaardingen en verhuizen dagelijks meerdere bewoners en ondernemingen van of naar Vlaardingen. Benieuwd naar voordelige prijzen? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Vlaardingen

Wij hebben met zorg onze verhuisbedrijven in Vlaardingen geselecteerd op basis van beoordelingen online, de geleverde kwaliteit, behaalde certificaten en gebruik van kwalitatief verhuismateriaal.

Tijdens de verhuizing worden alleen maar verhuiswagens, verhuisliften en inpakmaterialen van de beste kwaliteit gebruikt

Wij verzorgen alle soorten verhuizingen: seniorenverhuizingen, kleine en grotere verhuizingen en ook zakelijke verhuizingen, daarnaast zorgt Moving voor een professionele en klantgerichte ervaring

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons en door voortdurend kritisch te zijn op onze selectie verhuizers, blijven wij vernieuwen, beter worden en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je binnen enkele minuten voor een ervaren en gecertificeerde verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Vlaardingen: alle soorten verhuizingen

Al onze verhuisorganisaties in Vlaardingen kunnen ingeschakeld worden voor alle soorten verhuizingen. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze partners terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar een verhuisservice die niet in bovenstaande lijst staat? Bel ons dan even op. Vaak kennen we wel een bedrijf die aan jouw wensen voldoet.

Goedkoop verhuisbedrijf Vlaardingen

Bij Moving hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Wel is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Betaalbaar verhuizen moet toch gewoon kunnen? Daarom werken wij enkel met betaalbare en ervaren verhuizers die vol zitten van enthousiasme.

Doordat onze verhuizers hun hun best moeten doen om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Vlaardingen laag houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Het is niet zo simpel om een prijs op te maken voor een verhuizing.

Uiteindelijk zijn er geen twee verhuizingen hetzelfde.. Om die reden hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal punten. De belangrijkste zaken zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Vlaardingen

Dus elke verhuizing is anders voor een verhuisbedrijf in Vlaardingen. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de tarieven zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw digitale boxje. Je zit vervolgens nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Hiermee kan je gemakkelijk de prijzen vergelijken in jouw regio.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Vlaardingen

Op eenvoudige wijze vraag je snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Vlaardingen. Jij selecteert zelf bij welke partner van Moving.nl jij je verhuizing uitbesteedt en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons handige aanvraagformulier in en je ontvangt binnen een paar uur al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Als je minder geld kwijt wilt zijn aan de verhuizing kan dat ook op andere manieren dan alleen het vergelijken van verhuisbedrijven.

Naast het vergelijken van de verhuizers via Moving, kan je ook bezuinigen door de verhuizing zelf uit te voeren.

Ook kun je op de kosten besparen door zelf jouw grote meubels uit elkaar te halen en alvast ingetaped of ingepakt klaar te zetten voor de verhuizers.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

Waar je ook woont, we hebben altijd meerdere partners bij jouw in de buurt. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Purmerend, Hoofddorp of Flevoland. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Vlaardingen door heel de stad actief. Door de locaties van onze verhuizers in Vlaardingen kunnen ze dus gauw ter plaatse zijn

Verhuis je ergens anders vandaan? Vrees niet, door effectief te plannen en met meerdere verhuizers te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast