Verhuisbedrijf Rijswijk

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Rijswijk verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Rijswijk

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Rijswijk vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Rijswijk

Ben je op zoek naar een niet al te duur verhuisbedrijf in de regio Rijswijk voor jouw particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen? in dat geval helpen we je bij Moving graag verder. Onze ervaren verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Rijswijk. Als je hulp nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Rijswijk, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel ervaring en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel zonder moeite en stressvrij verloopt.

Particuliere verhuizingen

Wij weten als geen ander dat verhuizen naar een nieuwe woning een grote stap is waar veel verhuisstress bij komt kijken. Laat het werk dus uit handen nemen door een verhuizer in Rijswijk.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Efficiënt
 • Vriendelijk naar de klant
 • Rendabel
 • Meegaand

Verhuizingen Rijswijk: klein en groot

Onze verhuisspecialisten hebben ruime ervaring in de omgeving van Rijswijk en verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en bedrijven van of naar Rijswijk. Benieuwd naar scherpe tarieven? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Rijswijk

De verhuisbedrijven waar wij mee werken selecteren wij op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Tijdens de verhuizing worden alleen maar verhuiswagens, verhuisliften en inpakmaterialen van de beste kwaliteit gebruikt

Wij bieden alle soorten verhuizingen aan, denk hierbij aan grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Natuurlijk is de aanpak bij onze verhuizingen altijd gericht op professionaliteit en een klantvriendelijke aanpak.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je binnen enkele minuten de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Rijswijk: alle soorten verhuizingen

Elke soort verhuizing is mogelijk voor onze verhuizers in Rijswijk. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuizers terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar iets anders? Dan raden we aan ons even te bellen. Vaak bieden onze verhuisorganisaties het gewoon aan, en anders weten we altijd wel een partij die jou kan helpen

Goedkoop verhuisbedrijf Rijswijk

Kwaliteit staat bij ons voorop. Tegelijkertijd is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Voordelig verhuizen moet toch gewoon mogelijk zijn? Onze partners in Rijswijk zijn daarom uitgekozen, naast hun ervaring en kwaliteit, op de betaalbaarheid.

Doordat onze verhuizers hun hard moeten werken om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Rijswijk minimaal houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een geldprijs berekenen voor een verhuizing is niet zo eenvoudig.

Uiteindelijk zijn er geen twee verhuizingen hetzelfde.. Daarom hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal elementen. De belangrijkste elementen zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Rijswijk

Dus elke verhuizing is anders voor een verhuisbedrijf in Rijswijk. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de kosten zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mailbox. Je zit vervolgens nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Hiermee kan je gemakkelijk de prijzen vergelijken in jouw regio.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Rijswijk

Vraag gemakkelijk en snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Rijswijk. Je kiest zelf bij welke professionele verhuizer jij je verhuizing uitbesteed en welke diensten je hierbij wilt laten uitvoeren. Vul ons makkelijk in te vullen aanvraagformulier in en je krijgt binnen korte tijd al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Vergelijken van verhuisbedrijven in Rijswijk helpt om te bezuinigen op de verhuiskosten, maar er zijn meer manieren om geld te besparen.

Naast het vergelijken van de verhuizers via Moving, kan je ook besparen door de verhuizing zelf uit te voeren.

Meubels uit elkaar halen neemt veel tijd in beslag, dus het is handig om ze zelf uit elkaar te halen, zodat het kosten scheelt bij het verhuisbedrijf.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

Onze aangesloten verhuizers uit Rijswijk verhuizen door het hele land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Purmerend, Breda of Friesland. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Rijswijk door heel het gebied actief. Omdat onze verhuizers standplaatsen hebben in Rijswijk kunnen ze vlot ter plaatse zijn.

Verhuis je vanuit een andere plaats die niet in de omgeving ligt? Vrees niet, door efficiënt te plannen en met meerdere verhuizers te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast