Verhuisbedrijf Middelburg

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Middelburg verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Middelburg

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Middelburg vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Middelburg

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Middelburg om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? Bij Moving zijn we er om je te helpen. Onze ervaren verhuizers zijn gereed om je te helpen bij elke verhuizing en nemen met alle liefde al je zorgen uit handen.

Particuliere verhuizingen

Wij weten als geen ander dat verhuizen naar een nieuwe woning een grote stap is waar veel verhuisstress bij komt kijken. Laat je dus helemaal ontzorgen door een verhuisbedrijf in Middelburg.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Professioneel
 • Efficiënt
 • Klantvriendelijk
 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • Aanpassingsvermogen

Verhuizingen Middelburg: klein en groot

Onze verhuizingsspecialisten hebben jaren ervaring in de regio van Middelburg en verhuizen dagelijks meerdere gezinnen en ondernemingen van of naar Middelburg. Benieuwd naar de beste tarieven? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Middelburg

Onze verhuisbedrijven in Middelburg zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Tijdens de verhuizing worden alleen maar verhuiswagens, verhuisliften en inpakmaterialen van de beste kwaliteit gebruikt

Wij bieden alle soorten verhuizingen aan, denk hierbij aan grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Natuurlijk is de aanpak bij onze verhuizingen altijd gericht op professionaliteit en een klantvriendelijke aanpak.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je binnen enkele minuten voor een ervaren en erkende verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Middelburg: alle soorten verhuizingen

Al onze verhuisbedrijven in Middelburg kunnen ingeschakeld worden voor alle soorten verhuizingen. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuizers terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Middelburg

De kwaliteit van de verhuizing is voor ons, bij Moving, heel belangrijk. Aan de andere kant is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Goedkoop verhuizen moet toch gewoon kunnen? Bij Moving werken wij daarom alleen met betaalbare en ervaren verhuizers in Middelburg.

Doordat onze verhuizers hun hun best moeten doen om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Middelburg laag houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Het is niet zo gemakkelijk om een prijs op te maken voor een verhuizing.

Uiteindelijk zijn er geen twee verhuizingen hetzelfde.. Om die reden hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal elementen. De belangrijkste zaken zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Middelburg

Voor elk verhuisbedrijf in Middelburg is een verhuizing dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de kosten zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mail. De gratis verhuisoffertes zijn geheel vrijblijvend en zo kun je gemakkelijk een prijsvergelijking maken met andere verhuisbedrijven in regio Middelburg.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Middelburg

Vraag gemakkelijk en snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Middelburg. Jij kiest bij welk professioneel verhuisbedrijf jij je verhuizing wilt uitbesteden en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons makkelijk in te vullen aanvraagformulier in en je krijgt binnen korte tijd al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je hebt binnengekregen zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Middelburg zijn er nog meer manieren om veel te besparen op jouw verhuiskosten.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing foutloos verloopt, maar door zelf de verhuizing te regelen kun je ook veel besparen.

Je kunt ook de kosten verminderen door je woning alvast goed voor te bereiden, zoals het demonteren van kasten of alles alvast in te pakken.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

De partners die zijn aangesloten bij Moving verhuizen in heel het land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Purmerend, Hoofddorp of Overijssel. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Middelburg door heel het gebied actief. Door de locaties van onze verhuizers in Middelburg kunnen ze dus snel ter plaatse zijn

Verhuis je vanuit een andere gemeente die niet in de omgeving ligt? Ook dit kunnen wij oppakken, we hebben meerdere verhuizers in ons netwerk, zo kunnen wij door heel Nederland verhuizingen uitvoeren. Dus ook waar jij woont.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast