Verhuisbedrijf Maassluis

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Maassluis verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Maassluis

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Maassluis vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Maassluis

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Maassluis om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? in dat geval helpen we je bij Moving graag verder. Onze ervaren verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Maassluis. Als je hulp nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Maassluis, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel ervaring en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel voorspoedig en stressvrij verloopt.

Particuliere verhuizingen

Door onze jarenlange ervaring in de brache hebben we gezien dat een verhuizing naar een nieuwe ruimte veel gedoe kan opleveren. Laat het werk dus uit handen nemen door een verhuisservice in Maassluis.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Vlot
 • Vriendelijkheid
 • Rendabel
 • Meegaand

Verhuizingen Maassluis: klein en groot

De verhuisbedrijven die aangesloten zijn bij Moving hebben jaren ervaring in Maassluis en omgeving. De verhuizers verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en bedrijven van of naar Maassluis. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuisspecialisten?. Vul dan je gegevens in en ontvang 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Maassluis

Wij hebben secuur onze verhuisbedrijven in Maassluis geselecteerd op basis van beoordelingen online, de geleverde kwaliteit, behaalde certificaten en gebruik van kwalitatief verhuismateriaal.

Alle verhuizers beschikken over de nieuwste verhuiswagens, betrouwbare verhuisliften en diverse sterke inpakmaterialen.

Van kleine tot grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen, bij ons ben je altijd gegarandeerd van professionele verhuizers met een klantvriendelijke aanpak tijdens jouw verhuizing.

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons en door voortdurend kritisch te zijn op onze selectie verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je gemakkelijk de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Maassluis: alle soorten verhuizingen

Al onze verhuizers in Maassluis kunnen ingeschakeld worden voor alle soorten verhuizingen. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuisbedrijven terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar iets anders? Dan raden we aan ons even te bellen. Vaak bieden onze verhuisbedrijven het gewoon aan, en anders weten we altijd wel een partij die jou kan helpen

Goedkoop verhuisbedrijf Maassluis

Bij Moving hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Aan de andere kant is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Voordelig verhuizen moet toch gewoon mogelijk zijn? Daarom werken wij enkel met betaalbare en ervaren verhuizers die vol zitten van enthousiasme.

Doordat onze verhuizers hun hard moeten werken om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Maassluis voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo simpel.

Geen enkele verhuizing is immers hetzelfde.. Daarom hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal factoren. De belangrijkste zaken zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Maassluis

Dus elke verhuizing is anders voor een verhuisbedrijf in Maassluis. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de prijzen zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw e-mail. Je zit vervolgens nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Hiermee kan je gemakkelijk de prijzen vergelijken in jouw regio.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Maassluis

Vraag gemakkelijk en snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Maassluis. Je kiest zelf bij welke professionele verhuizer jij je verhuizing uitbesteed en welke diensten je hierbij wilt laten uitvoeren. Vul ons gemakkelijke aanvraagformulier in en je ontvangt binnen korte tijd al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Als je geld wilt besparen aan de verhuizing kan dat ook op meerdere manieren dan alleen het vergelijken van verhuisbedrijven.

Naast het vergelijken van de verhuizers via Moving, kan je ook bezuinigen door de verhuizing zelf te doen.

Meubels uit elkaar halen neemt veel tijd in beslag, dus het is voordelig om ze zelf uit elkaar te halen, zodat het kosten scheelt bij het verhuisbedrijf.

Als er een smalle trap is, is het ook handig om een verhuislift er bij te nemen.Dit scheelt veel gedoe.

Verhuizen door het hele land

Waar je ook woont, we hebben altijd meerdere verhuisbedrijven bij jouw in de buurt. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Rotterdam, Roosendaal of Drenthe. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Maassluis door heel de stad actief. Door de locaties van onze verhuizers in Maassluis kunnen ze dus snel ter plaatse zijn

Verhuis je ergens anders vandaan? Wees niet bang, doordat we een groot netwerk hebben van verhuisbedrijven kunnen wij in elke locatie verhuizen.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast