Verhuisbedrijf Harderwijk

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Harderwijk verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Harderwijk

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Harderwijk vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Harderwijk

Voor jouw particuliere of misschien zelfs zakelijke verhuizing ben je misschien op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in de buurt van Harderwijk. Bij Moving zijn we er om je te helpen. Onze vaardige verhuizers zijn gereed om je te helpen bij elke verhuizing en nemen met alle liefde al je zorgen uit handen.

Particuliere verhuizingen

Bij Moving weten we uit ervaring dat een verhuizing veel stress kan creëren . Verminder de stress en besteed het uit bij een verhuisbedrijf in Harderwijk.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Snel
 • Klantvriendelijk
 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • Flexibel

Verhuizingen Harderwijk: klein en groot

Onze verhuizers hebben veel ervaring in de regio van Harderwijk en verhuizen dagelijks meerdere gezinnen en organisaties van of naar Harderwijk. Benieuwd naar scherpe tarieven? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Harderwijk

Onze verhuisbedrijven in Harderwijk zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor onze bedrijfsvoering, daarom worden alleen de nieuwste en beste materialen, verhuiswagens en verhuisliften gebruikt. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Van kleine tot grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen, bij ons ben je altijd gegarandeerd van professionele verhuizers met een klantvriendelijke aanpak tijdens jouw verhuizing.

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons en door voortdurend kritisch te zijn op onze selectie verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je zonder moeite de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Harderwijk: alle soorten verhuizingen

Elke soort verhuizing is mogelijk voor onze verhuizers in Harderwijk. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuisbedrijven terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Harderwijk

De kwaliteit van de verhuizing is voor ons, bij Moving, heel belangrijk. Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat jij je niet scheel betaalt. Betaalbaar verhuizen moet toch gewoon kunnen? Daarom werken wij enkel met betaalbare en ervaren verhuizers die vol zitten van enthousiasme.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Harderwijk voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een geldprijs berekenen voor een verhuizing is niet zo eenvoudig.

Geen één verhuizing is namelijk hetzelfde. Om die reden hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal elementen. De belangrijkste punten zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Harderwijk

Elke verhuizing is voor een verhuisbedrijf in Harderwijk dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de tarieven zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mailbox. Je zit vervolgens nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Hiermee kan je gemakkelijk de prijzen vergelijken in jouw regio.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Harderwijk

Vraag gemakkelijk 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Harderwijk. Jij selecteert zelf bij welke partner van Moving.nl jij je verhuizing uitbesteedt en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons gemakkelijke aanvraagformulier in en je krijgt binnen een dag al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Vergelijken van verhuisbedrijven in Harderwijk helpt om te bezuinigen op de verhuiskosten, maar er zijn meer manieren om te bezuinigen.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing foutloos verloopt, maar door zelf de verhuizing te regelen kun je ook een hoop besparen.

Meubels uit elkaar halen neemt veel tijd in beslag, dus het is voordelig om ze zelf uit elkaar te halen, zodat het kosten scheelt bij het verhuisbedrijf.

Wanneer je in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als je een verhuislift huurt om de spullen gemakkelijk naar beneden te vervoeren en gelijk in de verhuiswagen te plaatsen.

Verhuizen door het hele land

Onze aangesloten partners uit Harderwijk verhuizen door het hele land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Purmerend, Roosendaal of Overijssel. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Harderwijk door heel de regio actief. Omdat onze verhuizers standplaatsen hebben in Harderwijk kunnen ze gauw ter plaatse zijn.

Verhuis je vanuit een andere plaats die niet in de omgeving ligt? Vrees niet, door efficiënt te plannen en met meerdere verhuisbedrijven te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast