Verhuisbedrijf Beverwijk

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Beverwijk verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Beverwijk

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Beverwijk vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Beverwijk

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Beverwijk om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? Bij Moving zijn we er om je te helpen. Onze vaardige verhuizers zijn gereed om je te assisteren bij elke verhuizing en nemen met alle liefde al je zorgen uit handen.

Particuliere verhuizingen

Bij Moving weten we uit ervaring dat een verhuizing veel stress kan veroorzaken . Verminder de stress en besteed het uit bij een verhuisbedrijf in Beverwijk.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Vlot
 • Vriendelijk naar de klant
 • Voordelig
 • Meegaand

Verhuizingen Beverwijk: klein en groot

De verhuisspecialisten die aangesloten zijn bij Moving hebben veel ervaring in Beverwijk en omgeving. De bedrijven verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en ondernemingen van of naar Beverwijk. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuisspecialisten?. Vul dan je gegevens in en ontvang 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Beverwijk

Onze verhuisbedrijven in Beverwijk zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Tijdens de verhuizing worden alleen maar verhuiswagens, verhuisliften en inpakmaterialen van de beste kwaliteit gebruikt

Wij verzorgen alle soorten verhuizingen: seniorenverhuizingen, kleine en grote verhuizingen en ook zakelijke verhuizingen, daarnaast zorgt Moving voor een professionele en klantgerichte ervaring

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij ontwikkelen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je gemakkelijk de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Beverwijk: alle soorten verhuizingen

Welk soort verhuizing je ook hebt in Beverwijk, we hebben altijd wel een partij die aan je wensen voldoet. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze partners terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar een verhuisservice die niet in bovenstaande lijst staat? Bel ons dan even op. Vaak kennen we wel een bedrijf die aan jouw wensen voldoet.

Goedkoop verhuisbedrijf Beverwijk

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wel is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Voordelig verhuizen moet toch gewoon kunnen? Onze partners in Beverwijk zijn daarom uitgekozen, naast hun ervaring en kwaliteit, op de betaalbaarheid.

Doordat onze verhuizers hun hun best moeten doen om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Beverwijk voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo eenvoudig.

Uiteindelijk zijn er geen twee verhuizingen hetzelfde.. Daarom hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal punten. De belangrijkste factoren zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Beverwijk

Voor elk verhuisbedrijf in Beverwijk is een verhuizing dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de prijzen zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw e-mail. Je zit vervolgens nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Hiermee kan je gemakkelijk de prijzen vergelijken in jouw regio.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Beverwijk

Op eenvoudige wijze vraag je snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Beverwijk. Jij selecteert zelf bij welk professioneel verhuisbedrijf jij je verhuizing uitbesteedt en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons handige aanvraagformulier in en je krijgt binnen een dag al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle ontvangen offertes zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Beverwijk zijn er nog meer manieren om veel te besparen op jouw verhuiskosten.

Naast het vergelijken van de verhuizers via Moving, kan je ook bezuinigen door de verhuizing zelf uit te voeren.

Ook kun je op de kosten besparen door zelf jouw grote meubels uit elkaar te halen en alvast ingetaped of ingepakt klaar te zetten voor de verhuizers.

Wanneer je in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als je een verhuislift huurt om de spullen gemakkelijk naar beneden te vervoeren en gelijk in de verhuiswagen te plaatsen.

Verhuizen door het hele land

Waar je ook woont, we hebben altijd meerdere partners bij jouw in de buurt. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Den Haag, Roosendaal of Amstelveen. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Beverwijk door heel de regio actief. Omdat onze verhuizers standplaatsen hebben in Beverwijk kunnen ze spoedig ter plaatse zijn.

Verhuis je ergens anders vandaan? Vrees niet, door effectief te plannen en met meerdere verhuizers te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast