Verhuis schoonmaak; zo doe je dat

Een verhuis schoonmaak. Niemand wil eraan denken, maar helaas is een verhuis schoonmaak iets waar je bij een verhuizing niet onderuit kunt. Je moet het oude huis natuurlijk wel schoon achterlaten voor de nieuwe bewoners. En na het intrekken in je nieuwe huis is het ook wel nodig om een schoonmaak te organiseren.

Wat is een verhuis schoonmaak?

Ga jij binnenkort verhuizen? Dan is het niet alleen belangrijk om ervoor te zorgen dat alle inboedel veilig en wel verhuist wordt, maar is het ook belangrijk dat je jouw oude bedrijfspand of woning netjes achterlaat.

Bezemschoon opleveren van de woning

Een schoon huis is niet alleen fijn voor de nieuwe bewoner, maar de verhuurder of makelaar zal bij oplevering van de woning altijd eisen dat de woning bezemschoon én kaal opgeleverd wordt.

Ga je de verhuis schoonmaak zelf uitvoeren?

Ja, schoonmaken hoort bij verhuizingen, maar dit betekent natuurlijk niet dat je het ook zelf moet uitvoeren. Dit kan uiteraard wel, maar het is wel belangrijk om hier eerst goed over na te denken.

Laat de grote schoonmaak over aan een schoonmaak

Tegenwoordig is het helemaal niet meer nodig om de verhuis schoonmaak zelf uit te voeren. Hiervoor kun je namelijk gewoon een heel schoonmaakteam bij een professioneel schoonmaakbedrijf voor inhuren!

Schoonmaakdienst van verhuizers

Verhuizingen komen in Nederland vaak genoeg voor. Dit kunnen verhuizingen van een bedrijfspand zijn, een woning of ieder ander willekeurig pand. Omdat mensen het tijdens een verhuizing vaak druk genoeg hebben wordt er steeds vaker gekozen voor een professionele schoonmaakservice.

Een grondige schoonmaak moet je nooit onderschatten

De schoonmaaktaken tijdens een verhuizing kunnen voor particulieren nog weleens meevallen. Misschien is jouw woning al heel schoon en kun je eigenlijk gewoon al naar je nieuwe huis vertrekken.

Geen zorgen meer om de schoonmaakdag wanneer je gaat verhuizen

De professionele heren weten precies hoe zij moeten schoonmaken en je kunt dit dan ook met een gerust hart aan hen overlaten. Tegenwoordig is het ook nog eens zo dat veel van deze verhuisbedrijven alleen gebruik maken van milieuvriendelijke middelen, dus dat is ook wel fijn om te weten toch?

Alles wordt netjes achtergelaten

De vakmannen zullen de gehele woning, misschien zelfs je nieuwe pand of bedrijfspand schoonmaken en te allen tijde netjes achterlaten. Na de intake zullen zij direct beginnen met de grondige schoonmaak.

Grondige reiniging van de woning

Tijdens het schoonmaken zullen de vloeren, ramen en deuren allemaal grondig gereinigd worden. Ook de badkamer, keuken en wc’s worden hierbij natuurlijk niet vergeten. Na het schoonmaken zullen de heren alle spullen ook weer netjes op de juiste plaats neerzetten.

De kosten

Wat je een schoonmaakteam moet betalen voor de schoonmaak van een woning hangt natuurlijk heel erg van de omstandigheden af. Hoe groot is de woning? Hoe vies is de woning en wat moet er nu eigenlijk allemaal schoongemaakt worden?

Vraag gratis offertes aan bij Moving

Om de prijzen van verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken kun je nu bij Moving eenvoudig gratis verhuisoffertes aanvragen. Hiervoor hoef je maar één aanvraagformulier in te vullen. Zodra wij deze binnen hebben zullen wij deze naar de 6 beste verhuisbedrijven uit jouw regio sturen en zij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.


Veelgestelde vragen

Wat kost het om je huis te laten schoonmaken?

Een schoonmaker kost al gauw tussen de €25 en €30.

Hoe begin je aan de grote schoonmaak?

Maak schoonmaakrondes voor je zelf. Begin eerst met het afstoffen van de woning en dan verder met de volgende taken. De wc en douche vinden mensen vaak het lastigst, dus misschien is het fijn om hiermee te beginnen zodat je hier snel vanaf bent.

Wat is professioneel reinigen?

Bij een professionele reigning zal alles in de woning een grondige reining krijgen.

Welke volgorde huis schoonmaken?

Werk altijd van boven naar beneden en werk ook altijd van schoon naar vies.

Wat is een nulbeurt schoonmaak?

Na een verbouwing of begin van een nieuw contract is het vaak nodig om de woning nog een keer grondig schoon te maken. Dit wordt ook weleens een opleveringsschoonmaak genoemd.