Meteen naar de inhoud

Tijdelijke opslag of tussentijdse opslag

  1

  Ga je verhuizen of ga je eindelijk beginnen met het verbouwen van je huidige woning? Dan heb je in beide gevallen waarschijnlijk een (tijdelijke) opslag nodig. Wil je dus opslagruimte huren en je spullen opslaan? Dan kun je tegenwoordig voor (tijdelijke)opslag terecht bij een van de vele verhuisbedrijven in Nederland.

  Kijk goed naar de opslagboxen

  Wanneer je jouw spullen tijdens een verbouwing of verhuizing in een (tijdelijke)opslag gaat opslaan dan wil je natuurlijk wel weten met wat voor opslagunit je te maken hebt. Sla je de spullen bijvoorbeeld in een verkeerde opslagruimte op? Dan kan je inboedel beschadigen en dit wil je natuurlijk niet.

  Verhuisbedrijven en opslag

  Vaak denken mensen dat een verhuisbedrijf alleen verhuizingen uitvoert. Echter is niets minder waar. Verhuisbedrijven bieden namelijk nog heel veel andere diensten aan en een van deze diensten is dus opslag. Of dit nu tijdelijk of voor lange duur is maakt hierbij niet uit.

  Moving helpt je graag

  Ga je verhuizen of verbouwen en heb je opslag nodig? Heb je niet veel ervaring met het huren van opslag en heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Dan kun jij nu per direct stoppen met zorgen maken want Moving helpt je graag met het vinden van opslag bij professionele verhuizers.

  3

  Verschillende soorten (tijdelijke)opslag

  Je spullen tijdelijk of voor langere duur opslaan kan in verschillende opslagruimtes. Welke dit zijn en hoe dit allemaal werkt leggen wij graag aan je uit. Een ding wat zeker is, is dat de beste opslagboxen wel bij verhuisbedrijven te vinden zijn.

  Self-storage

  Self-storage bedrijven hebben vestigingen door heel Nederland. Wanneer je een vestiging bij jou in de buurt hebt kan het makkelijk zijn om je spullen hier op te slaan. Deze opslagruimtes kun je gebruiken voor tijdelijke opslag, maar vaak ook voor opslag voor langere duur.

  Zelf alles uitvoeren

  Wanneer je gaat verhuizen en kiest voor self-storage voor het opslaan van je inboedel betekent dit wel dat je al je inboedel zelf naar de opslagbox moet rijden. Jouw spullen worden in dit geval namelijk niet opgehaald. Dit betekent dus ook dat je zelf verhuisdozen moet regelen én ook zelf een verhuisbus of aanhanger moet huren. Kijk hierbij altijd goed naar wat voor jou van toepassing is.

  Tijdelijke opslagruimte bij verhuisbedrijven

  Vaak kiezen mensen ervoor om hun spullen en meubels in een tijdelijke opslagruimte op te slaan. Heb jij op dit moment ook opslagruimte nodig? Dan kun je er dus voor kiezen om je spullen (tijdelijk) op te slaan in een van de opslagruimtes van verhuisbedrijven in Nederland.

  5

  Verhuisbedrijven helpt je graag

  Een professioneel verhuisbedrijf zal alles voor je uit handen nemen. Zelfs over het transport hoef jij je geen zorgen te maken want wanneer je een verhuisbedrijf inhuurt kun je gebruik maken van gratis transport. Een verhuizing en spullen veilig opslaan is nog nooit zo makkelijk geweest!

  Opslagruimtes zijn 7 dagen per week beveiligd

  Je wilt natuurlijk wel dat je inboedel altijd veilig staat. Gelukkig heb je bij verhuisbedrijven vaak dagelijks toegang tot de opslag. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld later nog andere spullen wilt opslaan.

  Gratis offertes bij Moving

  Wil je weten bij welke verhuisbedrijven je voordelig spullen kunt opslaan? Wil je meer informatie over het soort opslagruimte. Is het een bijvoorbeeld een opslagcontainer of een verhuisbox? Dan. kun je bij Moving nu gratis offertes aanvragen. Zo krijg je meer informatie én weet je ook precies wat de prijzen van de verhuisbedrijven zijn.

  nv-author-image

  Alex Vermeer

  Ga je verhuizen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Vraag dan gratis verhuisadvies aan en ik help je graag verder met het regelen van je verhuizing.

  Ontvang gratis 6 verhuisoffertes in jouw mailbox

  Start verhuisoffertes

  Deze website is veilig

  Vertrouwd sinds 2001