Tijdelijke opslag of tussentijdse opslag

Ga je verhuizen of ga je eindelijk beginnen met het verbouwen van je huidige woning? Dan heb je in beide gevallen waarschijnlijk een (tijdelijke) opslag nodig. Wil je dus opslagruimte huren en je spullen opslaan? Dan kun je tegenwoordig voor (tijdelijke)opslag terecht bij een van de vele verhuisbedrijven in Nederland.

Wanneer komt tijdelijke opslag van pas?

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je opslag nodig? Heb je niet veel ervaring met het huren van opslag en heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Dan kun jij nu per direct stoppen met zorgen maken want Moving helpt je graag met het vinden van opslag bij professionele verhuizers.

Wat is tijdelijke opslag?

Wanneer je jouw spullen tijdens een verbouwing of verhuizing in een (tijdelijke)opslag gaat opslaan dan wil je natuurlijk wel weten met wat voor opslagunit je te maken hebt. Sla je de spullen bijvoorbeeld in een verkeerde opslagruimte op? Dan kan je inboedel beschadigen en dit wil je natuurlijk niet.

Vaak denken mensen dat een verhuisbedrijf alleen verhuizingen uitvoert. Echter is niets minder waar. Verhuisbedrijven bieden namelijk nog heel veel andere diensten aan en een van deze diensten is dus opslag. Of dit nu tijdelijk of voor lange duur is maakt hierbij niet uit.

Verschillende soorten (tijdelijke)opslag

Je spullen tijdelijk of voor langere duur opslaan kan in verschillende opslagruimtes. Welke dit zijn en hoe dit allemaal werkt leggen wij graag aan je uit. Een ding wat zeker is, is dat de beste opslagboxen wel bij verhuisbedrijven te vinden zijn.

Self-storage

Self-storage bedrijven hebben vestigingen door heel Nederland. Wanneer je een vestiging bij jou in de buurt hebt kan het makkelijk zijn om je spullen hier op te slaan. Deze opslagruimtes kun je gebruiken voor tijdelijke opslag, maar vaak ook voor opslag voor langere duur.

Wanneer je gaat verhuizen en kiest voor self-storage voor het opslaan van je inboedel betekent dit wel dat je al je inboedel zelf naar de opslagbox moet rijden. Jouw spullen worden in dit geval namelijk niet opgehaald. Dit betekent dus ook dat je zelf verhuisdozen moet regelen én ook zelf een verhuisbus of aanhanger moet huren. Kijk hierbij altijd goed naar wat voor jou van toepassing is.

Tijdelijke opslagruimte bij verhuisbedrijven

Vaak kiezen mensen ervoor om hun spullen en meubels in een tijdelijke opslagruimte op te slaan. Heb jij op dit moment ook opslagruimte nodig? Dan kun je er dus voor kiezen om je spullen (tijdelijk) op te slaan in een van de opslagruimtes van verhuisbedrijven in Nederland.

Een professioneel verhuisbedrijf zal alles voor je uit handen nemen. Zelfs over het transport hoef jij je geen zorgen te maken want wanneer je een verhuisbedrijf inhuurt kun je gebruik maken van gratis transport. Een verhuizing en spullen veilig opslaan is nog nooit zo makkelijk geweest!

Tijdelijke opslag aan je deur

Je kunt tegenwoordig ook voor een opslagcontainer voor de deur kiezen. In dit geval zullen de verhuizers de container voor je deur plaatsen en de sleutel aan jou afgeven. Zo kun je zelf de container inladen en op slot doen. Moet de container weer opgehaald worden? Dan hoef je alleen de verhuizers nog te bellen.

Opslag voor lange termijn

Tijdelijke opslag wat we eerder hebben besproken is ook altijd voor lange termijn beschikbaar. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld naar het buitenland verhuist.

Opslagruimtes zijn 7 dagen per week beveiligd

Je wilt natuurlijk wel dat je inboedel altijd veilig staat. Gelukkig heb je bij verhuisbedrijven vaak dagelijks toegang tot de opslag. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld later nog andere spullen wilt opslaan.

Gratis offertes bij Moving

Wil je weten bij welke verhuisbedrijven je voordelig spullen kunt opslaan? Wil je meer informatie over het soort opslagruimte. Is het een bijvoorbeeld een opslagcontainer of een verhuisbox? Dan kun je bij Moving nu gratis offertes aanvragen.

Veelgestelde vragen

Wat kost tijdelijke opslag?

De goedkoopste optie voor het huren van een opslagruimte kan al €4 per maand zijn. Wel is je ruimte dan natuurlijk wat kleiner. Voor een gemiddelde grote opslagruimte betaal je ongeveer €30 per maand en als duurste optie heb je ook nog de grote opslagruimten die je vaak voor ongeveer €120 per maand kunt huren.

Wat kost 50 m2 opslagruimte?

Bij een self-storage waar je dus ook zelf alle spullen naartoe moet rijden betaal je ongeveer €7 per vierkante meter per week.

Hoeveel m3 nodig voor opslag?

Hoeveel opslagruimte je nodig hebt hangt van de grootte van je inboedel af. Hiervoor dien je de kubieke meters van je inboedel uit te rekenen. Hiervoor kun je gratis gebruikmaken van onze handige M3-calculator.

Waar kan ik spullen opslaan?

Je kunt je spullen bij een self-storage opslaan, maar als je het geheel uit handen wilt geven kun je het beste kiezen voor een professioneel verhuisbedrijf.

Wat kost een container huren voor opslag?

De prijzen voor het huren van een container variëren van €7 tot €330 per week. De prijs hiervoor hangt van het laadvermogen en grootte van de container af.