Unieke cadeau-ideeën voor iemand die verhuist

Cadeau verhuizing

Iemand die net verhuisd is vraagt eigenlijk wel om een cadeau toch? Originele cadeaus voor verzinnen om te geven kan nogal lastig zijn want wat kun je iemand eigenlijk geven? Misschien heeft iemand het cadeau al dat jij in gedachten hebt of straks past het niet bij het interieur van de nieuwe woning! Maar wat geef je iemand dan wel?

Origineel housewarming cadeau

De truc voor het juiste cadeau is om hier goed over na te denken. Je kunt ook ‘neutrale’ cadeaus kiezen die het eigenlijk altijd wel goed doen. Om het je allemaal wat makkelijker te maken hebben wij een paar cadeaus voor je op een rijtje gezet. Deze kun je heel leuk aan iemand schenken die net naar een nieuw huis verhuisd is.

Geen spullen als housewarming cadeaus!

Laten we heel eerlijk zijn.. de leukste cadeaus zijn nooit spullen. Iemand is net verhuisd en heeft waarschijnlijk alles weggedaan en zit tijdens zo een feestje dan ook helemaal niet te wachten op nieuwe prularia. Daarom is onze tip om hulp of juist een ervaring te geven.

Wanneer iemand gaat samenwonen en aan huisje boompje beestje gaat beginnen dan kun deze personen misschien hulp aanbieden. Denk hierbij aan klussen in de woning, schilderen of bijvoorbeeld de tuin aanleggen. Ook is het misschien leuk om een dinerbon kado te doen.

Wil je toch een cadeau geven?

Ben je toch iemand die liever cadeaus geeft? Dan begrijpen wij dit helemaal. Eigenlijk is dit stiekem ook gewoon heel leuk. Daarom hebben wij geprobeerd om een lijstje samen te stellen van de leukste cadeaus die jij als housewarming cadeau kunt geven.

Een tuinkabouter

Hebben je vrienden of een vriend of vriendin in hun nieuwe huis een tuin? Dan is het misschien grappig om op de housewarming een tuinkabouter cadeau te geven.

Een barbecue

Een barbecue kan natuurlijk ook met veel plezier op een balkon gebruikt worden. Leuk met kaarsen en een drankje erbij.

Een klusboek

Een klusboek als nieuw huis cadeau is natuurlijk heel handig. De meeste mensen pakken na een verhuizing meestal direct alle gereedschappen erbij om aan de slag te gaan en wat is er in dit geval dan beter als cadeau?

Een leuke deurmat

Een nieuwe huis vraagt natuurlijk ook om een nieuwe deurmat. Misschien is het een leuk kado om dan een gepersonaliseerde mat kado te doen. Je kunt dan een mat bestellen met de naam van de personen die net verhuisd zijn of je kunt er een grappige tekst op laten plaatsen!

Vergeet de bloemen niet!

Een mooi kado als verhuis cadeau zijn natuurlijk ook altijd bloemetjes. De ontvanger kan deze als decoratie op tafel of op de kast zetten. Maak hierbij ook een leuke verhuiskaart met bijgeleverde letters zodat het een uniek kado wordt. Jullie hebben immers wat te vieren, dus kies wat leuks uit en geef dat als cadeau!

Geen een verhuizing cadeau

Als je een dierbare vriend of familielid echt goed wilt verwennen kun je ook de hele verhuizing organiseren. Bij Moving helpen we je van A tot Z met het organiseren van de verhuizing en door verhuisbedrijven te vergelijken kun je tot 40% besparen op de verhuizing. Dus als je het echt groot wilt uitpakken, doe dan een gratis verhuizing cadeau!


Veelgestelde vragen

Wat geef je iemand die net verhuisd is?

Iemand die net verhuisd is heeft vaak nieuwe spulletjes nodig. Kijk dus vooral goed naar wat degene nog niet in de nieuwe woning heeft staan.

Wat geef je een vriendin die gaat verhuizen?

Een vriendin die gaat verhuizen geef je vaak leuke fotolijstjes of fotoboekjes cadeau. Zo heeft je vriendin jullie leukste herinneringen in huis!

Wat geef je een stel cadeau?

Stelletjes houden van romantische cadeaus, dus misschien kun je ze trakteren op een etentje? Of een dagje naar de spa?

Wat geef je iemand die uit huis gaat?

Maak voor iemand die uit huis gaat een leuke verhuismand met spullen die in de nieuwe woning nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keukengerei of lekkere spulletjes voor in de badkamer.

Wat geef je iemand die geen cadeaus wil?

Iemand die geen cadeaus wil kun je ervaringen geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een dinerbon!