Verhuisbedrijf Weert

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Weert verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Weert

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Weert vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Weert

Voor jouw particuliere of misschien zelfs bedrijfs verhuizing ben je eventueel op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in de regio Weert. Bij Moving zijn we er om je te helpen. Onze vaardige verhuizers zijn gereed om je te helpen bij elke verhuizing en nemen graag al je zorgen uit handen.

Particuliere verhuizingen

Bij Moving weten we uit ervaring dat een verhuizing veel stress kan voortbrengen . Laat je dus helemaal ontzorgen door een verhuisbedrijf in Weert.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Professioneel
 • Efficiënt
 • Vriendelijkheid
 • Rendabel
 • Meegaand

Verhuizingen Weert: klein en groot

Onze verhuisspecialisten hebben ruime ervaring in de omgeving van Weert en verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en bedrijven van of naar Weert. Benieuwd naar scherpe tarieven? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Weert

Wij hebben secuur onze verhuisbedrijven in Weert uitgekozen op basis van beoordelingen online, de geleverde kwaliteit, behaalde certificaten en gebruik van kwalitatief verhuismateriaal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor onze bedrijfsvoering, daarom worden alleen de nieuwste en beste materialen, verhuiswagens en verhuisliften gebruikt. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Wij verzorgen alle soorten verhuizingen: seniorenverhuizingen, kleine en grote verhuizingen en ook bedrijfs verhuizingen, daarnaast zorgt Moving voor een professionele en klantgerichte verhuizing

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij innoveren, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je binnen enkele minuten voor een ervaren en erkende verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Weert: alle soorten verhuizingen

Al onze verhuisorganisaties in Weert kunnen ingeschakeld worden voor alle soorten verhuizingen. Ook voor extra verhuisdiensten kun je bij onze verhuisspecialisten terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Weert

De kwaliteit van de verhuizing is voor ons, bij Moving, heel belangrijk. Tegelijkertijd is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Goedkoop verhuizen moet toch gewoon kunnen? Onze partners in Weert zijn daarom uitgekozen, naast hun ervaring en kwaliteit, op de betaalbaarheid.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Weert voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo eenvoudig.

Geen één verhuizing is namelijk hetzelfde. Daarom hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal factoren. De belangrijkste elementen zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Weert

Voor elk verhuisbedrijf in Weert is een verhuizing dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de kosten zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mail. De gratis verhuisoffertes zijn geheel vrijblijvend en zo kun je gemakkelijk een prijsvergelijking maken met andere verhuisbedrijven in regio Weert.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Weert

Vraag eenvoudig en snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Weert. Je kiest zelf bij welke partner van Moving.nl jij je verhuizing uitbesteed en welke diensten je hierbij wilt laten uitvoeren. Vul ons praktische aanvraagformulier in en je ontvangt binnen korte tijd al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Als je minder geld kwijt wilt zijn aan de verhuizing kan dat ook op meerdere manieren dan alleen het vergelijken van verhuisbedrijven.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing foutloos verloopt, maar door zelf de verhuizing te regelen kun je ook veel besparen.

Je kunt ook de kosten verminderen door je woning alvast goed voor te bereiden, zoals het demonteren van kasten of alles alvast in te pakken.

Wanneer je in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als je een verhuislift huurt om de spullen gemakkelijk naar beneden te vervoeren en gelijk in de verhuiswagen te plaatsen.

Verhuizen door het hele land

De partners die zijn aangesloten bij Moving verhuizen in heel het land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Zuid-Holland, Hoofddorp of Drenthe. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Weert door heel het gebied actief. Omdat onze verhuizers standplaatsen hebben in Weert kunnen ze snel ter plaatse zijn.

Verhuis je vanuit een andere plaats die niet in de omgeving ligt? Wees niet bang, doordat we een groot netwerk hebben van verhuisbedrijven kunnen wij in elke locatie verhuizen.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast