Verhuisbedrijf Sittard

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Sittard verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Sittard

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Sittard vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Sittard

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Sittard om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? Dan helpen we je bij Moving graag verder. Onze kundige verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Sittard. Als je assistentie nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Sittard, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel expertise en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel voorspoedig en stressvrij verloopt.

Particuliere verhuizingen

Bij Moving weten we uit ervaring dat een verhuizing veel stress kan veroorzaken . Laat je dus helemaal ontzorgen door een verhuisbedrijf in Sittard.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Snelheid
 • Vriendelijkheid
 • Voordelig
 • Flexibel

Verhuizingen Sittard: klein en groot

De verhuizingsspecialisten die aangesloten zijn bij Moving hebben veel ervaring in Sittard en omgeving. De verhuisorganisaties verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en organisaties van of naar Sittard. Wil je weten wat de prijzen zijn van onze verhuizers?. Vul dan je gegevens in en krijg 6 offertes binnen korte tijd.

Professioneel verhuisbedrijf Sittard

De verhuisbedrijven waar wij mee werken kiezen wij op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Tijdens de verhuizing worden alleen maar verhuiswagens, verhuisliften en inpakmaterialen van de beste kwaliteit gebruikt

Wij verzorgen alle soorten verhuizingen: seniorenverhuizingen, kleine en grotere verhuizingen en ook bedrijfs verhuizingen, daarnaast zorgt Moving voor een professionele en klantgerichte verhuizing

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij innoveren, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je zonder moeite voor een ervaren en gecertificeerde verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Sittard: alle soorten verhuizingen

Welk type verhuizing je ook hebt in Sittard, we hebben altijd wel een partij die aan je wensen voldoet. Ook voor verhuisliften of ontruimingen kan je bij onze verhuisbedrijven terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Sittard

Bij Moving hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat jij je niet scheel betaalt. Voordelig verhuizen moet toch gewoon kunnen? Bij Moving werken wij daarom alleen met betaalbare en ervaren verhuizers in Sittard.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Sittard voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een geldprijs berekenen voor een verhuizing is niet zo gemakkelijk.

Uiteindelijk zijn er geen twee verhuizingen hetzelfde.. Daarom hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal zaken. De belangrijkste elementen zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Sittard

Voor elk verhuisbedrijf in Sittard is een verhuizing dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de prijzen zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mail. Je zit vervolgens nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Hiermee kan je gemakkelijk de prijzen vergelijken in jouw regio.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Sittard

Vraag gemakkelijk en snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Sittard. Je kiest zelf bij welk professioneel verhuisbedrijf jij je verhuizing uitbesteed en welke diensten je hierbij wilt laten uitvoeren. Vul ons makkelijk in te vullen aanvraagformulier in en je ontvangt binnen een dag al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Sittard zijn er nog meer manieren om flink te besparen op jouw verhuiskosten.

Naast het vergelijken van de verhuizers via Moving, kan je ook bezuinigen door de verhuizing zelf uit te voeren.

Je kunt ook kosten besparen door je woning alvast goed voor te bereiden, zoals het demonteren van kasten of alles alvast in te pakken.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

Onze aangesloten verhuisbedrijven uit Sittard verhuizen door het hele land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Den Haag, Roosendaal of Flevoland. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Sittard door heel de regio actief. Doordat onze verhuizers beschikken over locaties in Sittard, kunnen ze er gauw staan.

Ga je vanuit een andere locatie verhuizen, die niet helemaal in deze regio ligt? Vrees niet, door effectief te plannen en met meerdere verhuisbedrijven te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast