Verhuisbedrijf Ridderkerk

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Ridderkerk verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Ridderkerk

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Ridderkerk vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Ridderkerk

Voor jouw particuliere of misschien zelfs bedrijfs verhuizing ben je eventueel op zoek naar een niet al te duur verhuisbedrijf in de regio Ridderkerk. Dan helpen we je bij Moving graag verder. Onze ervaren verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Ridderkerk. Als je assistentie nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Ridderkerk, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel expertise en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel zonder moeite en zonder stress verloopt.

Particuliere verhuizingen

Bij Moving weten we uit ervaring dat een verhuizing veel stress kan opleveren . Laat je dus helemaal ontzorgen door een verhuisbedrijf in Ridderkerk.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Professioneel
 • Snelheid
 • Vriendelijk naar de klant
 • Voordelig
 • Meegaand

Verhuizingen Ridderkerk: klein en groot

De verhuisspecialisten die aangesloten zijn bij Moving hebben veel ervaring in Ridderkerk en omgeving. De bedrijven verhuizen dagelijks meerdere mensen en firma’s van of naar Ridderkerk. Benieuwd naar de beste tarieven? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Ridderkerk

Wij hebben nauwkeurig onze verhuisbedrijven in Ridderkerk geselecteerd op basis van recensies online, de geleverde kwaliteit, behaalde certificaten en gebruik van professioneel verhuismateriaal.

Tijdens de verhuizing worden alleen maar verhuiswagens, verhuisliften en inpakmaterialen van de beste kwaliteit gebruikt

Van kleine tot grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen, bij ons ben je altijd gegarandeerd van professionele verhuizers met een klantvriendelijke aanpak tijdens jouw verhuizing.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij innoveren, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Jouw verhuizing wordt zo een succes als je voor een goede verhuizer gaat, bij moving kies je gemakkelijk de geschiktste verhuizer!

Verhuizingen Ridderkerk: alle soorten verhuizingen

Al onze verhuisbedrijven in Ridderkerk kunnen ingeschakeld worden voor alle soorten verhuizingen. Ook voor extra verhuisdiensten kun je bij onze verhuisspecialisten terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar iets anders? Dan raden we aan ons even te bellen. Vaak bieden onze verhuisbedrijven het gewoon aan, en anders weten we altijd wel een partij die jou kan helpen

Goedkoop verhuisbedrijf Ridderkerk

Bij Moving hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Aan de andere kant is het ook belangrijk dat jij je niet scheel betaalt. Goedkoop verhuizen moet toch gewoon kunnen? Daarom werken wij enkel met betaalbare en ervaren verhuizers die vol zitten van enthousiasme.

Doordat onze verhuizers hun hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Ridderkerk minimaal houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo gemakkelijk.

Uiteindelijk zijn er geen twee verhuizingen hetzelfde.. Daarom hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal elementen. De belangrijkste punten zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Ridderkerk

Dus elke verhuizing is anders voor een verhuisbedrijf in Ridderkerk. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de prijzen zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw digitale boxje. De verhuisbedrijven zullen contact met je opnemen om een zo goed mogelijke offerte te maken, deze zijn geheel vrijblijvend. Voel je dus nergens toe verplicht. Het is bedoeld om jouw een zo goed mogelijke keuze te kunnen laten maken voor een verhuizing in Ridderkerk.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Ridderkerk

Vraag gemakkelijk en snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Ridderkerk. Je kiest zelf bij welk professioneel verhuisbedrijf jij je verhuizing uitbesteed en welke diensten je hierbij wilt laten uitvoeren. Vul ons gemakkelijke aanvraagformulier in en je krijgt binnen een dag al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle ontvangen offertes zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Ridderkerk zijn er nog meer manieren om flink te besparen op jouw verhuiskosten.

Naast het vergelijken van de verhuizers via Moving, kan je ook bezuinigen door de verhuizing zelf te doen.

Meubels uit elkaar halen neemt veel tijd in beslag, dus het is handig om ze zelf uit elkaar te halen, zodat het kosten scheelt bij het verhuisbedrijf.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

De verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij Moving verhuizen door heel Nederland. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Rotterdam, Roosendaal of Flevoland. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Ridderkerk door heel de regio actief. Omdat onze verhuizers standplaatsen hebben in Ridderkerk kunnen ze vlot ter plaatse zijn.

Verhuis je vanuit een andere locatie die niet in de omgeving ligt? Vrees niet, door effectief te plannen en met meerdere verhuizers te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast