Verhuisbedrijf Maarssen

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Maarssen verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Maarssen

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Maarssen vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Maarssen

Als je op zoek bent naar een goedkoop verhuisbedrijf in Maarssen om jouw verhuizing snel, professioneel en voordelig te regelen, dan helpen we je bij Moving graag verder. Onze ervaren verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom Maarssen.

Wij weten als geen ander dat verhuizen naar een nieuwe woning een grote stap is waar veel verhuisstress bij komt kijken. Laat je dus helemaal ontzorgen door onze aangesloten verhuisbedrijven in Maarssen. Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Professioneel
 • Snel
 • Klantvriendelijk
 • Voordelig
 • Flexibel

Onze verhuisspecialisten hebben ruime verhuiservaring in omgeving Maarssen en verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en bedrijven van of naar Maarssen. Benieuwd naar de scherpe tarieven? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Maarssen

Onze verhuisbedrijven in Maarssen zijn door ons geselecteerd op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal. Alle verhuizers beschikken over de nieuwste verhuiswagens, goede verhuisliften en diverse sterke inpakmaterialen. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met alle soorten verhuizingen.

Van kleine tot grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen, bij ons ben je altijd gegarandeerd van professionele verhuizers met een klantvriendelijke aanpak tijdens jouw verhuizing. Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers blijven wij innoveren, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je gemakkelijk voor een ervaren en erkende verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Maarssen: alle soorten verhuizingen

Al onze verhuisbedrijven in Maarssen kunnen ingeschakeld worden voor alle soorten verhuizingen. Ook voor extra verhuisdiensten kun je bij onze verhuisspecialisten terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Zoek je een verhuisdienst die er niet bij staat? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en kunnen alle speciale verhuiswensen voor je verzorgen.

Goedkoop verhuisbedrijf Maarssen

Bij Moving hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing. Tegelijkertijd is het belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Daarom werken wij enkel met betaalbare en ervaren verhuizers die vol zitten van enthousiasme. Doordat onze verhuizers hun beste beentje voor moeten zetten om jouw verhuizing uit te mogen voeren kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Maarssen laag houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Het is niet zo simpel om een prijs op te maken voor een verhuizing. Geen één verhuizing is namelijk hetzelfde. De prijs van een verhuizing is dan ook afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factoren zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussenadressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Elke verhuizing is dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de kosten zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mailbox. De gratis verhuisoffertes zijn geheel vrijblijvend en zo kun je gemakkelijk een prijsvergelijking maken met andere verhuisbedrijven in regio Maarssen.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Maarssen

Vraag eenvoudig een snel 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Maarssen. Je kiest zelf aan welke professionele verhuizer jij je verhuizing uitbesteed en welke diensten je hierbij wilt laten uitvoeren. Vul ons handige aanvraagformulier in en je krijgt binnen een paar uur al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle ontvangen offertes zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op verhuiskosten

Naast het vergelijken van verhuisbedrijven in Maarssen zijn er nog meer manieren om flink te besparen op jouw verhuiskosten. Zo is het regelen van ervaren verhuizers de grootste besparing maar kun je bijvoorbeeld ook zelf een verhuiswagen huren.

Ook kun je op de kosten besparen door zelf jouw grote meubels te demonteren en alvast ingetaped of ingepakt klaar te zetten voor de verhuizers. Wanneer je in een bovenwoning woont, kan het veel tijd schelen als je een verhuislift huurt om de spullen gemakkelijk naar beneden te vervoeren en gelijk in de verhuiswagen te plaatsen.

Verhuizen door het hele land

Onze aangesloten verhuisbedrijven uit Maarssen verhuizen door het hele land. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Amersfoort, Utrecht en Veenendaal. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Maarssen door heel de stad actief. Omdat onze verhuizers standplaatsen hebben in Maarssen kunnen ze snel ter plaatse zijn in onder anderen de wijken:

 • Maarssen
 • Maarssenbroek
 • Oud-Zuilen
 • Plassengebied

Staat jouw wijk er niet bij? Vrees niet, door efficiënt te plannen en met meerdere verhuizers te werken kunnen wij landelijk verhuizingen uitvoeren.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast