Verhuisbedrijf Lelystad

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Lelystad verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Lelystad

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Lelystad vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Lelystad

Ben je op zoek naar een voordelig verhuisbedrijf in de regio Lelystad voor jouw particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen? Dan helpen we je bij Moving graag verder. Onze ervaren verhuizers staan klaar om je te ontzorgen bij elk soort verhuizing in en rondom gemeente Lelystad. Als je ondersteuning nodig hebt bij het verhuizen in of rondom gemeente Lelystad, dan kan Moving je daarbij helpen. Onze deskundige verhuizers hebben veel expertise en zullen ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel voorspoedig en gemakkelijk verloopt.

Particuliere verhuizingen

Als geen andere weten wij dat het verhuizen naar een nieuw huis een grote stap is waar veel verhuisstress los kan komen. Laat het werk dus uit handen nemen door een verhuizer in Lelystad.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Professioneel
 • Vlot
 • Klantvriendelijk
 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • Meegaand

Verhuizingen Lelystad: klein en groot

Onze verhuisspecialisten hebben ruime ervaring in de omgeving van Lelystad en verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en bedrijven van of naar Lelystad. Benieuwd naar de beste tarieven? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Lelystad

De verhuisbedrijven waar wij mee in zee gaan selecteren wij op basis van online beoordelingen, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor onze bedrijfsvoering, daarom worden alleen de nieuwste en beste materialen, verhuiswagens en verhuisliften gebruikt. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Van kleine tot grote verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen, bij ons ben je altijd gegarandeerd van professionele verhuizers met een klantvriendelijke aanpak tijdens jouw verhuizing.

Klantvriendelijkheid staat bij ons erg hoog in het vaandel en door continu kritisch te zijn op onze selectie van verhuizers, blijven wij innoveren, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je zonder moeite voor een ervaren en gecertificeerde verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Lelystad: alle soorten verhuizingen

Welk soort verhuizing je ook hebt in Lelystad, we hebben altijd wel een partij die aan je wensen voldoet. Ook voor extra verhuisdiensten kun je bij onze verhuisspecialisten terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar een verhuisservice die niet in bovenstaande lijst staat? Bel ons dan even op. Vaak kennen we wel een bedrijf die aan jouw wensen voldoet.

Goedkoop verhuisbedrijf Lelystad

De kwaliteit van de verhuizing is voor ons, bij Moving, heel belangrijk. Aan de andere kant is het ook belangrijk dat jij je niet scheel betaalt. Betaalbaar verhuizen moet toch gewoon kunnen? Bij Moving werken wij daarom alleen met betaalbare en ervaren verhuizers in Lelystad.

Doordat onze verhuizers hun hard moeten werken om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Lelystad minimaal houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Het is niet zo gemakkelijk om een prijs op te maken voor een verhuizing.

Geen enkele verhuizing is immers hetzelfde.. De prijs van een verhuizing is dan ook afhankelijk van een aantal punten. De belangrijkste punten zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Lelystad

Elke verhuizing is voor een verhuisbedrijf in Lelystad dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de tarieven zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw mailbox. Je zit vervolgens nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Hiermee kan je gemakkelijk de prijzen vergelijken in jouw regio.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Lelystad

Vraag eenvoudig 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Lelystad. Jij selecteert zelf bij welke professionele verhuizer jij je verhuizing uitbesteedt en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons gemakkelijke aanvraagformulier in en je krijgt binnen korte tijd al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je hebt binnengekregen zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Vergelijken van verhuisbedrijven in Lelystad helpt om te besparen op de verhuiskosten, maar er zijn meer manieren om geld te besparen.

Naast het vergelijken van de verhuizers via Moving, kan je ook bezuinigen door de verhuizing zelf uit te voeren.

Je kunt ook de kosten verminderen door je woning alvast goed voor te bereiden, zoals het demonteren van kasten of alles alvast in te pakken.

Als er een smalle trap is, is het ook handig om een verhuislift er bij te nemen.Dit scheelt veel gedoe.

Verhuizen door het hele land

De partners die zijn aangesloten bij Moving verhuizen door heel Nederland. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Purmerend, Hoofddorp of Flevoland. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Lelystad door heel het gebied actief. Door de locaties van onze verhuizers in Lelystad kunnen ze dus vlot ter plaatse zijn

Verhuis je vanuit een andere gemeente die niet in de omgeving ligt? Ook dit kunnen wij oppakken, we hebben meerdere verhuizers in ons netwerk, zo kunnen wij door heel Nederland verhuizingen uitvoeren. Dus ook waar jij woont.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast