Verhuisbedrijf Heerenveen

Vergelijk beoordelingen, ervaringen en offertes van onze verhuispartners die in Heerenveen verhuizen.

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast

1. Vul verhuisformulier in
Vertel ons meer over jouw verhuizing.
2. Direct offertes ontvangen
Vergelijk tot wel 6 verhuisoffertes.
3. Kies de beste verhuizer
Kies het best passende verhuisbedrijf.

Verhuizen van of naar Heerenveen

Via Moving.nl kun je alle reviews en ervaringen van verhuisbedrijven in Heerenveen vinden. Ons uitgebreide netwerk van grote en kleine verhuisbedrijven wordt beoordeeld door onze gebruikers, dus we werken alleen samen met goede en betrouwbare verhuisbedrijven. Het een vereiste dat onze verhuizers een vergunning hebben en verzekerd zijn. Ook worden je persoonlijke gegevens te alle tijde veilig bewaard. Lees meer >

Waarom Moving.nl gebruiken om verhuizers te vergelijken?

Onze service is altijd gratis te gebruiken, of je nou een verhuizer gebruikt of niet

De verhuizers waarmee we samenwerken, moeten een verificatieproces doorlopen

We selecteren de beste verhuizers voor je en blijven onze selectie verbeteren

Je ontvangt per e-mail de offertes van 6 verhuizers uit jouw regio

Gemiddeld bespaar je 241,- op jouw verhuizing

We verzamelen echte beoordelingen van echte klanten

Al meer dan 200.000+ verhuizingen uitgevoerd

Bekijk alle reviews >

“Snelle service, vriendelijk personeel met een goede prijs kwaliteit vehouding. En gaan goed en voorzichtig met persoonlijke eigendomen om. Mijn verhuizing is snel en soepel verlopen waarbij ik achteraf nog een belletje kreeg of alles goed is verlopen..”

– Milan van Leeuwen

Mensen die via Moving.nl zijn verhuisd

Gebaseerd op data uit verhuizingen vanaf Juli 2023 t/m Augustus 2023

Aantal verhuisoffertes

5687

Gemiddelde vierkante meters

102 m³

Gemiddelde aantal dozen

91

Gemiddelde afstand verhuizing

36 km

Verhuisbedrijven in Heerenveen

Ben je voor particuliere verhuizingen, internationale verhuizingen of misschien zelfs zakelijke verhuizingen op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Heerenveen om zo jouw dierbare spullen zo veilig mogelijk te verhuizen? Bij Moving zijn we er om je te helpen. Onze ervaren verhuizers zijn gereed om je te assisteren bij elke verhuizing en nemen met alle liefde al je zorgen uit handen.

Particuliere verhuizingen

Als geen andere weten wij dat het verhuizen naar een nieuw huis een grote stap is waar veel verhuisstress los kan komen. Laat het werk dus uit handen nemen door een verhuizer in Heerenveen.

Al onze verhuizers werken volgens deze uitgangspunten:

 • Bekwaam
 • Snel
 • Klantvriendelijk
 • Voordelig
 • Aanpassingsvermogen

Verhuizingen Heerenveen: klein en groot

De verhuizingsspecialisten die aangesloten zijn bij Moving hebben veel ervaring in Heerenveen en regio. De verhuisorganisaties verhuizen dagelijks meerdere bewoners en bedrijven van of naar Heerenveen. Benieuwd naar scherpe tarieven? Vraag dan gratis vrijblijvende offertes aan!

Professioneel verhuisbedrijf Heerenveen

De verhuisbedrijven waar wij mee in zee gaan selecteren wij op basis van online reviews, kwaliteit, certificaten en professioneel verhuismateriaal.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden voor onze bedrijfsvoering, daarom worden alleen de nieuwste en beste materialen, verhuiswagens en verhuisliften gebruikt. Ook hebben al onze aangesloten verhuizers ruime ervaring met allerlei soorten verhuizingen.

Wij faciliteren alle soorten verhuizingen: seniorenverhuizingen, kleine en grotere verhuizingen en ook zakelijke verhuizingen, daarnaast zorgt Moving voor een professionele en klantgerichte verhuizing

Klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons en door voortdurend kritisch te zijn op onze selectie verhuizers, blijven wij vernieuwen, verbeteren en onze klanten tevreden houden.

Met Moving voorkom je onnodige verhuisstress en kies je binnen enkele minuten voor een ervaren en gecertificeerde verhuizer die alle soorten verhuizingen tot een succesvol resultaat brengt.

Verhuizingen Heerenveen: alle soorten verhuizingen

Elke type verhuizing is mogelijk voor onze verhuizers in Heerenveen. Ook voor extra verhuisdiensten kun je bij onze verhuisspecialisten terecht.

Een greep uit alle mogelijke verhuisdiensten:

 • Particuliere verhuizing
 • Zakelijke verhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizing
 • Woningontruiming
 • Verhuishulp
 • Verhuislift huren
 • Verhuiscontainer huren
 • Opslagruimte huren

Of je nu een budget verhuisservice nodig hebt of liever zelf verhuist met een verhuiscontainer voor deur. Bij moving kun je verhuizers inhuren of zelf verhuizen van A tot Z!

Ben je op zoek naar een verhuisservice die niet in bovenstaande lijst staat? Bel ons dan even op. Vaak kennen we wel een bedrijf die aan jouw wensen voldoet.

Goedkoop verhuisbedrijf Heerenveen

De kwaliteit van de verhuizing is voor ons, bij Moving, heel belangrijk. Aan de andere kant is het ook belangrijk dat jij je niet scheel betaalt. Goedkoop verhuizen moet toch gewoon mogelijk zijn? Onze partners in Heerenveen zijn daarom uitgekozen, naast hun ervaring en kwaliteit, op de betaalbaarheid.

Doordat onze verhuizers hun hard moeten werken om jouw verhuizing uit te mogen voeren, kunnen wij de kosten van jouw verhuizing van- of naar Heerenveen voordelig houden.

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Een prijskaartje hangen aan een verhuizing is niet zo eenvoudig.

Geen één verhuizing is namelijk hetzelfde. Om die reden hangt de prijs van een verhuizing af van een aantal elementen. De belangrijkste factoren zijn:

 • De m3 aan inboedel
 • Afstand tussen locatie A en locatie B, en eventuele tussen adressen
 • Aantal in te zetten verhuizers
 • De verhuisdag en de tijdstip waarop verhuisd gaat worden
 • Het aantal meubels dat gedemonteerd moet worden

Verhuizen in Heerenveen

Elke verhuizing is voor een verhuisbedrijf in Heerenveen dus anders. Gelukkig kun je op Moving.nl gemakkelijk en snel berekenen wat de prijzen zijn van de beste verhuizers in jouw regio. Benieuwd naar wat de kosten zijn? Vul dan ons online aanvraagformulier in en ontvang 6 gratis verhuisoffertes in jouw e-mail. De gratis verhuisoffertes zijn geheel vrijblijvend en zo kun je gemakkelijk een prijsvergelijking maken met andere verhuisbedrijven in regio Heerenveen.

Offertes aanvragen bij verhuisbedrijf Heerenveen

Vraag gemakkelijk 6 gratis verhuisoffertes aan voor jouw verhuizing van of naar Heerenveen. Jij selecteert zelf bij welk professioneel verhuisbedrijf jij je verhuizing uitbesteedt en welke diensten je daarbij wilt laten uitvoeren. Vul ons praktische aanvraagformulier in en je krijgt binnen korte tijd al reactie op jouw verhuisaanvraag. Alle offertes die je hebt binnengekregen zijn geheel vrijblijvend.

Besparen op de verhuiskosten

Als je minder geld kwijt wilt zijn aan de verhuizing kan dat ook op andere manieren dan alleen het vergelijken van verhuisbedrijven.

Met ervaren verhuizers weet je zeker dat je verhuizing zonder problemen verloopt, maar door het zelf uit te voeren kun je ook een hoop besparen.

Je kunt ook kosten besparen door je woning alvast goed voor te bereiden, zoals het demonteren van kasten of alles alvast in te pakken.

In veel woningen is het aan te raden om een verhuislift te nemen, vooral als je op de bovenste verdieping woont in een smal huis.

Verhuizen door het hele land

Waar je ook woont, we hebben altijd meerdere verhuizers bij jouw in de buurt. Zo staan onze verhuizers ook voor je klaar in regio’s als Zuid-Holland, Breda of Drenthe. Natuurlijk zijn onze verhuizers uit Heerenveen door heel het gebied actief. Door de locaties van onze verhuizers in Heerenveen kunnen ze dus spoedig ter plaatse zijn

Verhuis je ergens anders vandaan? Wees niet bang, doordat we een groot netwerk hebben van verhuisbedrijven kunnen wij in elke locatie verhuizen.

Meest recente reviews Moving.nl

Gratis offertes van lokale vakmannen in jouw mailbox

Start verhuisoffertes

Gratis offertes – Nergens aan vast