Verhuisservice

Compare reviews, experiences and quotes from our moving partners who move throughout the Netherlands.

Start moving quotes

Free quotes – No strings attached

1. Complete the transfer form
Tell us more about your move.
2. Receive quotations immediately
Compare up to 6 moving quotes.
3. Choose the best mover
Choose the most suitable moving company.

Professionele verhuisservice

Via Moving.nl you can find all reviews and experiences of moving companies in the Netherlands. Our extensive network of large and small moving companies is rated by our users, so we only work with good and reliable moving companies. It is a requirement that our movers be licensed and insured. Your personal information is also kept secure at all times. Read more >

Why use Moving.nl to compare movers?

Our service is always free to use, whether you use a mover or not

The movers we work with must go through a verification process

We select the best movers for you and keep improving our selection

You will receive the quotes from 6 movers in your region by e-mail

On average you save 241 on your move

We collect real reviews from real customers

Already carried out more than 200,000+ removals

View all reviews >

“Fast service, friendly staff and good value for money. And handle personal property well and carefully. My move went quickly and smoothly, and I received a call afterwards to see if everything went well.”

– Milan van Leeuwen

Het belang van een goede verhuisservice

Verhuizen kan een stressvolle aangelegenheid zijn. Een betrouwbare verhuisservice kan echter veel van deze stress wegnemen. Maar welke service kies je?

Moving is er om je te helpen bij het kiezen van de juiste verhuisservice. Of je nu een student bent met een beperkt budget of iemand die op zoek is naar een erkende verhuizer, wij hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Verschillende soorten verhuisservices

Standaard verhuisservices

Deze diensten bieden een breed scala aan opties, vaak met extra’s zoals inpakken en temporary storage.

Student moving service

Specifiek gericht op studenten, deze services zijn vaak goedkoper maar mogelijk minder uitgebreid.

Budget moving service

Als je wilt besparen, zijn er budgetopties beschikbaar. Echter, de kwaliteit kan variëren.

Recognized movers

Deze diensten zijn gecertificeerd en bieden vaak aanvullende verzekeringen en garanties.

Wat zijn de kosten?

Verhuizen kan een dure onderneming zijn, en de kosten voor het inhuren van een verhuisservice kunnen sterk variëren. Verschillende factoren spelen hierbij een rol, zoals de afstand van de verhuizing, het aantal te verhuizen spullen, en of er extra diensten zoals inpakken of tijdelijke opslag nodig zijn. Eenvoudige, lokale verhuizingen kunnen kosten vanaf enkele honderden euro’s, terwijl grotere, internationale verhuizingen makkelijk in de duizenden euro’s kunnen lopen.

Erkende verhuizers zijn vaak duurder, maar bieden aanvullende verzekeringen en garanties die de extra kosten kunnen rechtvaardigen. Budget- en studentenverhuisservices bieden vaak lagere tarieven, maar het is belangrijk om de kwaliteit van de dienstverlening goed te overwegen. Een goedkope dienst die schade veroorzaakt kan uiteindelijk duurder uitvallen. Vraag altijd om een gedetailleerde offerte om verrassingen te voorkomen en een duidelijk beeld te krijgen van de verwachte kosten.

Hoe kosten te minimaliseren?

Een effectieve manier om de kosten van een verhuizing te drukken is door gebruik te maken van vergelijkingsplatforms zoals Moving.nl. Door meerdere offertes aan te vragen, krijg je een duidelijk beeld van wat verschillende verhuisservices aanbieden en tegen welke prijs. Dit geeft je niet alleen inzicht in de marktprijzen, maar stelt je ook in staat om te onderhandelen. Je kunt de laagste offerte als uitgangspunt nemen en vragen of andere bedrijven een beter aanbod kunnen doen.

Daarnaast helpen de beoordelingen en reviews op Moving.nl je om een weloverwogen keuze te maken op basis van kwaliteit, naast de prijs. Het vergelijken van offertes is een kleine moeite die je flink wat euro’s kan besparen, zonder dat je inlevert op betrouwbaarheid en kwaliteit. Het is een win-win situatie: je vermindert de financiële lasten van de verhuizing en verhoogt tegelijkertijd de kans op een soepele, stressvrije ervaring.

Het kiezen van de juiste verhuisservice kan een groot verschil maken in je verhuiservaring. Of je nu een student bent of op zoek bent naar premium diensten, er zijn opties die passen bij jouw behoeften en budget.

Most recent reviews Moving.nl

Free quotes from local professionals in your mailbox

Start moving quotes

Free quotes – No strings attached